Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Zuzilici, tare bancul.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mi-ai amintit de vremuri de demult cu melodia aceea thai, si ca sa vedeti aici un cintaret tailandez foarte popular in tara lui: http://www.youtube.com/watch?v=ih4waVJ6ON8
Melodia se numeste "Sa ne simtim bine!"(Sabai sabai)
Cind am auzit ca tipul are vreo 40 si ceva de ani nu mi-a venit sa cred...

Carmen, vad ca are efecte inviorarea asta, ar trebui s-o facem mai des ca vad ca dezleaga limbile.

Zuzi, stau la soacra-mea.

Doina, cum a fost examenul?

Carina, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu.

Gusta, frumoasa floare, mi-ar place si mie una dar eu uit sa le ud.

Azi am fost la film, am vazut "Busola de aur", m-a cam dezamagit mai ales ca s-a terminat in aer, cred ca urmeaza partea a doua si a treia, etc. Mai bine ma duceam la "American Gangster".

De azi am intrat in vacanta!

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, glumitza.
Ok, o sa actualizez lista.

Carina, tinem pumnii sa iesi invingatoare.
Bonusul (masina) e numai pe durata jobului?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

si sa recuperez, am scris mesajul anterior acum o ora, nu l-am putut trimite din motiv de baieti care mi-au sarit in cap. La noi, in fiecare seara, de la 20 la 21 e happy hour, , amandoi baietii sunt somnorosi si maraiti. E greu sa le facem pe plac.

Delia, musai sa vezi American gangster.
Vacanta placuta, savureaz-o!

Cornelia, am impodobit bradul.
Imi place tare mult atmosfera: sa impodobesti bradul ascultand colinde.
Am pus si bomboane de pom, au mancat si copiii cateva, nu puteam sa-i opresc. Am fost inspirata si am luat bomboane cu umplutura de jeleu, numai bune pentru cei mici.
Ai tai mananca dulciuri? Cand impodobiti bradul?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, sa inteleg ca tu ai vazut filmul?
Ca tot veni vorba de colinde, le-am auzit azi pe cele ale lui Hrusca, nu le pot asculta fara sa-mi dea lacrimile. Imi merg direct la suflet.

Tzuni, mai esti prezenta? Ce mai face Pisu?

Restul fetelor, v-ati retras?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

da, am vazut filmul, mi-amintesc ca l-am apreciat in acelasi timp cu Olgutza (oare ce-o mai fi cu ea?)

si mie imi merg la suflet colindele lui Hrusca.
Imi plac si colindele interpretate de corul Madrigal. (cant odata cu ei, se uita baietii la mine intr-un mod ciudat-mirat). Am uitat sa va spun ca mi-s fosta corista, am cantat vreo 11 ani in diferite coruri, la sc, in liceu si in facultate.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

N-am mai apucat sa intru azi pe forum.Abia acum a adormit mârâita mica si sunt si eu rupta.Am baut cateva guri de vin fiert si imi pica ochii in gura.Ciudat,Delia nu are nici o infectie dar tot cu febra si slabita e...
Cand reusesc sa iau o pauza pt mine mai intru sa va scriu.Un weekend placut va doresc.
Pup dulce,gasca vesela.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor. Va poftesc la o cafea/ceai, fierbinti. La mine s-a dat scularea la 7. Am strans prin casa si acum imi savurez cafeluta stand la taclale cu voi. Azi am zi de smotru si de cumparaturi.
Carmen, noi in sarea asta facem bradul. Si eu le pun bomboane desi sunt sigura ca va trebui sa le inlocuiesc mereu. Le plac dulciurile, in special cele de la Kinder.
Delia, vacanta placuta si relaxare maxima. Le meriti din plin.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor! azi noapte n-am inchis un ochi (am fost la o petrecere) si acum fug in Buftea la filmari. Sunt zombie! O sa dorm in masina pana la destinatie!

N-am apucat sa citesc bancul lui Zuzilici si nici sa ascult piesa Delidanei, dar am s-o fac la intoarcere.

Cornelia, multu de cafea! Fuuuuuug

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Buna dimineatza si multumim Corneliei pentru cafea.

Delia, draguta piesa cantaretului tailandez. Si el e frumusel.

Si noi ne-am planificat putina curatenie (scos covorul si scuturat, spalat, sters praful....) si mancare.
A nins bestial si inca ninge, vom profita iesind afara cu baietii. Iustin e in extaz.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput