Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Tzuni, cu placere vin. Da' mi-o dai si mie pe Maria 2 zile macar. Ce zici?
SARBATORI FERICITE !
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Noooo, venim amandoua ca suntem la oferta. Nedezlipite!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carina spune:
mai ce spor aveti. Se vede ca e vineri. Acus ca v-am citit mi-au mai trecut si mie supararile si bocelile. De vreo ora m-am hotarat in masina sa imi dau demisia sau cel putin sa pun piciorul in prag ca mi se pare ca sunt luata de fraiera in ultima vreme. Eu muncesc si accept tot felul de compromisuri si numai vad cum curg tot felul de beneficii la altii. La npo e mai ciudat ca suntem amandoi in firma pe aceeasi pozitie, si in loc sa primim beneficiile cuvenite fiecaruia, le primim la pachet. Cand sotul meu a primit bonus masina anul trecut, eu nu eram pe aceeasi pozitie cu el. Acum primesc bonus masina si cei care erau pe pozitia mea de anul trecut. La mine nu se arata nimic. Oricine ar spune ca la ce imi trebe ca masina sotului o conduc eu, dar mi se pare aiurea ca nu suntem luati fiecare in parte, ca suntem mereu la pachet. Asa ca acum imi compun speechul, tineti-mi pumnii.
La pranz am mancat pana la urma, frigarui de pui cu salata de sfecla.
Eu vreau sa merg sa caut brad in ghiveci. Nu stiu daca am sanse sa gasesc, dar traiesc cu speranta ca da. De impodobit, cred ca saptamana urmatoare.
Eu inca nu stiu ce pregatesc de sarbatori dar vreau sigur sa fac cozonac, ar fi prima oara.
De Rev va trebui sa ma pregatesc mai temeinic ca anul asta facem chef la noi acasa - 10 adulti si 6 copii (4 de 5 ani, 1 de 5 luni si unul de 1 an jumate).
Va las sa imi pregatesc discursul si va tin la curent cu ce se intampla
(adica care e mai tare-n clanta).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Gata cu garaju acuma suntem la magazin si am rugat-o panan scriu pe o lista ce vreau de la magazinul ei sa imi dea un pic de pauza.ca ma fac eu de saptamana viitoare ca numai luni are gradi si dupa e numai cu mine acasa pana pe 7 ianuarie.Plec in lume sigur.
Carmen bun cu mersu in alta parte de Craciun la noi nu merge asta.Si ma gandesc serios la un party de anu nou ceva mai restrans sa vedem ce parere are olandezu poate ma roaga sa merg un pic pe afara sa iau un pic de aer curat.
Carina astept deznodamantul.Nasol cu meritele la pachet.
Tzuni iti arde de plimbari.
Cornelia ma bucur ca esti bine.
Tumpi lasa ca faci tu bradu si sa vezi ce ai sa simti sarbatorile.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Buna dimineatza vorbaretelor! 
Mephala nu stiu daca ti-am scris sau nu dar raportul meu e acelasi 89 
Tzuni multumim de melodii.
Si sa stii ca si la mine tot "a pachet" te-astept.
Mariei si cumpara-i cat mai multe jucarii galagioase, pate ti-o da maternala mai des pe-acasa. ![]()
Carina nu fi suparata. Decat s demisionezi in pripa mai bine deschide gura cu cap si "sopteste-i" vreo doua vorbe "dulci" urechii car etrebuie sa le-asculte. 
Cornelia ce-ti fac baietii? Apropos cand scapi mai repede de la servici mergi si-i iei de la gradi mai repede?
Delidana am fost si eu prezenta la inviorare dar mai tarzior. Ce program gospodaresc ai tu acum ? Apopos stai la ai tai sau la mama-soacra?
Ioana sanatate Deliei si tie sarbatori fericite. 
CarmenE bine-ai revenit.
Ma bucur ca Edi e bine si te poti concentra acum si asupra altor treburi.![]()
Revin
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Acum am trimis mailul cu doleante si astept deznodamantul. ![]()
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Acum am trimis mailul cu doleante si astept deznodamantul.
Doamne Ajuta! sa iasa cum vrei tu. Noi iti tinem pumnii si ne gandim la tine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
Zuzilici spune:
Gluma Zilei! :
Pretul creierului
In spital se afla un pacient grav bolnav.
Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.
"Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier.
Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra."
Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste.
In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"
"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."
Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau.
In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?"
Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse:
"Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii !
Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!
Zuzilici
Zuzilici spune:
Mai fetelor eu vad c av-am speriat cu gluma zilei.
Va las acum ca plec la Christmas Party.
Pe maine!
Zuzilici
cornelia_laura spune:
Zuzilici, nu, ii iau tot la 4.30-5.00. Azi am stat pe DC in timpul liber.
Carmen, unde esti?
Carina, cam urata situatia. Cu siguranta vei gasi o solutie.
Gusta, si ai mei sunt acasa de pe 24 pana pe 7 ianuarie. O sa ne luam si eu si sotul liber cu schimbul
.
Stiti ce fac eu acum...pap chips cu smantana si ciuperci...o nebunie
...dar altceva nu mai bag in gura seara asta.
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by cornelia_laura
Tzuni, cu placere vin. Da' mi-o dai si mie pe Maria 2 zile macar. Ce zici?
SARBATORI FERICITE !
Noooo, venim amandoua ca suntem la oferta. Nedezlipite!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Asa promotie de Craciun nu pot refuza.
SARBATORI FERICITE !