Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 14
Zuzilici spune:
Si daca tot a venit ora dezbaterilor am si eu o problema de dezbatut. Intai sa scriu intamplarea si-apoi astept de la voi concluziile.
Sarbatoarea Craciunului. 2 perechi invitate. Cea de-a doua invitata la cererea primei. No problem. Bem, mancam, dansam, ne distram, discutam.
Discutam petrecerea de Revelion. Pe-unde se face? Noi acasa, ei pe la casele lor. A doua pereche aveau programat la munte, Prima pereche acasa cu niste prieteni. Nici pomeneala sa ne faca si noua vreo invitatie.
Pe data de 30 primesc invitatie ca daca vreau sa mergem la ei de revelion ca se pare ca n-o sa mai fie atat de multi cum se-asteptau.
Eu ca nu vreau! Barbata-meu , ca sa mergem.
Ce parere aveti voi despre acesti " prieteni" invitati la masa de Craciun?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
arleena spune:
mai conteaza pt concurs raportul meu de azi?? 67.1 kg....n-am mai intrat pe forum de ceva zile....si acum sunt pe fuga...va pup si felicitari castigatoarelor
ahhh, vroiam doar sa va mai intreb daca ati folosit vreuna ceai de slabit?am vazut in comert ceva ceai chinezesc de slabit, e o cutie verde si scrie si in chineza si in romana.....e bun??are ceva efecte secundare??
gusta spune:
Zuzulici copilul ma dat afara.Mi-a zis sa plec in timp ce alti se smiorlaiau ea nu avea nici o treaba.Vreau si eu un pic de iubareala ca sa ii zic asa da de unde ca domnisoara e mare si vrea singura.
Iar la problema ta eu nu m-as duce din orgoliu.Adica cat au fost invitati la voi nu v-au putut invita.Cam aceeasi situatie e si cu perechea care vine.la noi se poate de toate iar ei cand fac ceva nu ne invita ca avem copil mic.Asta e.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Fetele, fierb sarmalele, pute la mine peste tot, cred ca si in casa scarii...am facut sau mari cat casa, sau mici de trebuie cautate in oala...
gusta, aici gasesc varza acra la turci, rusi sau la piata...
si trebuie tu sa gatesti tot sau aduc si celelalte perechi cate ceva?
Delia, facusi salata? si eu am facut ieri ca ne-am dus la serbarea de Craciun a lui Marc si a trebuit sa ducem cate ceva, asa ca am facut si eu...
Zuzilici, nici eu nu m-as duce...
revin mai tarziu, ma duc sa vad ce fac sarmalele...
Claudia
mephala30 spune:
Claudia, faci de pe acum sarmale pentru Craciun?
Arleena, felicitari pentru cele 3 kg in minus! 
Ai ajutat echipa sa urce pe primul loc. Bravo, sunteti castigatoare!
Zuzilici, o
pt. noua greutate. Iti doresc s-o iei numai in jos. ![]()
Referitor la asa zisii prieteni, as refuza invitatia, pe motiv ca sunteti invitati in alta parte.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
hcclara spune:
Da, Carmen, Craciun sau anul nou, mai vad eu, insa alea le-am congelat, acum am fiert numai vreo 6-7!!! Insa mi-a zis barbatu-meu ca socrela a facut o duzina, si mie a ei nu-mi plac, le face prea acre!!! i-am zis ca n-am de gand de cate ori mergem la ei sa imi dea sarmale!!!
Claudia
mephala30 spune:
Arleena, banuiesc ca-i bun ceaiul ala chinezesc. Nu l-am incercat.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Da, Carmen, Craciun sau anul nou, mai vad eu, insa alea le-am congelat, acum am fiert numai vreo 6-7!!! Insa mi-a zis barbatu-meu ca socrela a facut o duzina, si mie a ei nu-mi plac, le face prea acre!!! i-am zis ca n-am de gand de cate ori mergem la ei sa imi dea sarmale!!!
Claudia
e prima oara cand aud de sarmale congelate. Sunt la fel de bune?
nu va place, ignorati!

violeta70 spune:
Buna seara!
Inca nu am plecat de la firma, acum vroiam sa ma pregatesc de plecare.
Zuzilici nici eu m-as duce. Invitatia mie imi suna cam ca "umplutura": acum veniti daca vreti, ca nu m-ai suntem asa multi..... Sunt cam neseriosi ca sa nu-i fac altfel.
Mai fetelor, dar vad ca va pregatiti , nu gluma, pentru sarbatori. Aveti grija cu exagerarea la "interzise".
Tzuni lucrezi la ceva special pentru sarbatori?
Va pup pe toate, ca plec acasa, unde ma steapta o groaza de treaba.
Carmen, Delidana, Tzuni, Zuzilici, Gusta, Cornelia_laura, InaC, Doroty, Puskin, Nastad, Tlaura, Mamicadulce, ....si toate celelalte fete
Zuzilici spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri! Inseamna ca nu m-am tampit eu.
Oricum povestea e veche si pentru a nu strica buna dispozitie sotului mi-am calcat pe orgoliu si le-am aratat ca-s o doamna.
Am mers la petrecere si chiar m-am distrat
insa nu cu ea, cu celilati invitati.
Mai rau e ca anul acesta tot ca sa nu stric relatia i-am invitat dinou de Craciun
si tot mai mult pentru barbata-meu si ca sa le arat ca eu tot doamna raman.
Insa daca ma mai ia de proasta (e vorba de ea, care-i cam snoaba dupa parerea mea, ca barbata-su e un tip de nota zece) am sa am grija sa fiu o doamna cu manusi de box.
Adevarul e ca de felul meu nu-mi place sa ma cert si chiar daca nu-mi convine ceva las sa treaca de la mine. Dar cand se umple paharul...explodez nu alta, chiar daca ultima picatura n-are nici o importanta in afara de faptului c-a umplu paharul. ![]()
Va
pe toate si s-avem parte de niste Sarbatori Fericite, pline de voiosie si liniste sufleteasca.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)