Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Daca tot ii tineti partea am sa ii trag o sapuneala asa cum stiu eu de o sa ma intrebe de unde am vocabularul asta colorat.

Si daca ma da afara vin si dorm la voi.Ma primiti?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, in ce limba il certi, daca nu sint prea indiscreta?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia incep in olandeza ca nu cunoaste romaneste decat cateva cuvinte si cand deja nervi imi sunt la maxim ca eu fac spume si el e de un calm nebun si mai si rade ii zic si 2 in romaneste si sigur va incerca sa le pronunte si el si atunci voi izbucni in ras.Cam asa sunt certurile intre noi.Frumos a fost prima data cand i-am zis ceva de dulce in olandeza era sa faca soc si m-a intrebat daca la scoala se preda asemenea vocabular ca atunci nu trebuie sa mai merg la scoala ci numai cateva ore cu el la serviciu cu colegi lui si iese si mai ieftin.

Am chef numai sa stau de vorba cu voi si am destule de facut da nu ma pot urni.Am desenat si cu fiicamea si am facut si un dans da de treaba nu am chef.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am modificat lista, am actualizat-o, daca am omis vreun raport, sa-mi spuneti.
Concursul s-a incheiat, avem doua echipe castigatoare.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit.

Gusta, vezi partea frumoasa a lucrurilor si fii optimista.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cand doriti un nou concurs? astept propuneri.

Gusta, am retinut propunerea ta: 7 ianuarie.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Carmen deja vad viata in roz.M-am consolat ca timp am destul ,munca si de aia este destula si nu se termina niciodata.Asa cat am sortat eu o masina de rufe copilul s-a luptat si a adus carutu in living si s-a urcat in el si se uita la tv si mi-a cerut si ceva dulce.Si atunci imi trag si eu un scaun aproape si stam impreuna la tv .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Multumesc de urari pentru a mea fetita, fete dragi !

Eu va pup pe toate de ramas bun si va urez sarbatori fericite !

(apar dupa 7 ianuarie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Marcy . Mik sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii. Conceiu placut!

Mamicadulce condoleante si fi puternica pentru sotul tau si intreaga familie. Sunt convinsa ca toti sufera.

Mephala pentru raport : 88 kg. Cred ca de frica am slabit. Tu si Delidana stati pe-aproape ca-mi prinde bine.

Delidana s-arunci si la mine niste salata de beouf. Inca nu stiu, dar poate c-o sa fac si eu macar de anul nou, ca prea mi-ai facut pofta.

Gusta mu mai fi suparata. In loc sa te bucuri c-ai sa ai casa plina... Eu de 3 ani invit aceleasi persone de Craciun la mine. Si chiar m-am invatat cu " regimul" asta. Si daca tot vorbim de invitati am si eu o intrebare. Tu ai sa le cumperi si cadouri? Ca eu in fiecare an asta fac si deja nici nu prea mai am inspiratie.

Tzuni cat ma bucur c-ai sa petreci sarbatorile cu Maria. Eu inca n-am facut bradul, nici macar nu l-am cumparat. Sigur o sa-l iau in seara asta. Mi-e teama insa de Isabella c-o sa-l cam "scuture" ca sa vada ce-i prin el.

Violeta bine c-ai scapat si de saptamana aceasta. De-acum nu trebuie decat sa te gandesti la sarbatori. tie si Dordiei.

Tlaura voi cum o sa petreceti sarbatorile de iarna? Ati facut brad deja?

Carina nu stiu daca ti-am zis dar e o scumpa fetita ta. Parca-i o Tooth Fairy.

Doina pai tu vrei sarbatori de vis fara sa ai grija de tine macar un pic. Te rog sa mai lasi munca in pace ca n-o sa-ti ridice sefi statuie daca se intampla ceva cu tine. Gandeste-te la copii. Ei au mai multa nevoie de tine. Sanatate lui Doru.

Fetele revin.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzulici nu le iau nimic cadou.Ca nici eu nu primesc.Sincer 2 dintre perechi imi sunt dragi si chiar imi place cu ei da mai vine una care deja imi mananca nervi si ma enerveaza cu laudele.

Mi-am dus copilul la un dineu cu moa craciun si m-a dat afara.Alti plangea ea mi-a aratat usa si s-a dus sa impace un copil care plangea.Da pe mine cine ma impaca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Gusta stai un pic ca n-am prea inteles. Cum adica te-a dat afara? Pai ce era mosia ei? Vrei sa-mi dai mai multe detalii?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput