Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Of Anca condoleante.Putere multa si sa ne auzim cu bine dupa Craciun.
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
Buna dragelor!
Serbarea a fost foarte frumoasa, Onitza a fost o scumpa, insa mi s-a facut rau la final.
M-a ajuns oboseala rau de tot, la serviciu am foarte mult de munca, noptile nu dorm ca Dorutz este bolnavior( aseara am chemat salvarea ).
Sper sa trecem peste toate si sa fie bine.
ANCA condoleante.....
Va
, spor la treburi!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
hcclara spune:
'Neata fetele, ce faceti?
Mik, sa-ti traiasca fetita, si sa fie sanatoasa! "La multi ani", Marcy!!!
apropo melci, si noi ii mancam tot asa cu unt din ala verde deasupra...si picioare din broasca am venit odata pana intr-un satulet din Franta(insa noi suntem aproape aici) ca la noi nu se mai gasesc la restaurant, eu mancasem cu usturoi, si barbatu-meu intr-un sos de rosii insa au fost bune amandoua! ne mai place flammkuchen, sar n-am mai mancat acum demult!!!
vacanta placuta si multe poze!!!
Mamidulce, condoleante, imi pare tare rau de voi!
gusta, ce m-ai distrat...si ai nostri vin in patul nostru amandoi, pe la 12 noaptea vine primul, iar celalalt 5 minute mai tarziu...dormim ca in conserva!!!de aceea, trebuie sa ne grabim intotdeauna sa nu ne prinda ora 12!!!!
am vrut sa plec la magazinul rusesc sa cumpar varza murata sa fac sarmale, ca la piata n-am ajuns, insa a adormit piticul meu!!!
o zi buna tuturor!
Claudia
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In primul rand Anca condoleante. Cred ca mai mult nu poate fi spus.
Marcy, sa fii sanatoasa si ascultatoare. Mihaela sa-ti traiasca fetita si sa fiti fericiti 
Multumesc fetelor pentru urari.
Carmen si tie sa-ti ajute Dumnezeu.
Va las acum, dar promit ca voi reveni.
Pupici 
mephala30 spune:
Condoleantze, Mamicadulce. ![]()
Gusta, glumet olandezul tau. ![]()
am vazut si pozele, dar n-am nimic de comentat...
Nastad, aveti grija de voi.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
La multi ani, Marcy! Mik, sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa!
Gusta, da, o sa am net acasa. Mi-am luat laptop, pun acum si net-ul si gata!
Mephala, da mai, am avut un an bun: am pus la kile pe mine de sa-mi ajunga. adevarul e pe la mijloc ca mi-au venit rushii si m-am dezumflat. Dar raman kilele alea pana saptamana aviatoare.
Delia, n-am dat semn ca saptamana asta nu pot misca un deget in afara de munca, zau! Imi pare tare rau!
Mamica dulce, condoleante si forta sa treceti peste necaz!
Nastad, ai nevoie de odihna! Vad ac si tu esti foarte prinsa cu treaba.
Zuzilici, gata bradul?
Fetelor o sa mai intru spre seara pe la 9, 10.
Va pup si va iubesc.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna,
Mik,
pentru Marcy!
Tzuni, m-ai parasit de tot. ![]()
Mamicadulce, sincere condoleante.
Gusta, facute cam de departe pozele, nu pot sa-mi dau cu parerea.
Tlaura, Carina, Violeta, Doina,
.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Gata piata dar sunt gata si eu de inghetata.
Tzuni ma bucur sa aud ca o sa fii cu noi.
Carmen ai voie sa comentezi ca eu am niste pareri de ei si mai ales de ala cu care traiesc da nu le pot face asa chiar public.
Delia incerc sa pun pozele in albumu meu da asta nu stiu cand ca ala e situl olandezului ca asta e a 2 pasiune a lui.
Doina eu zic ca nu ar strica un pic de odihna ca nue bine asa.
Clara uite de asta noi numai facem nimic ca eu adorm pe mine seara si dimineata avem una bucata domnisoara intre noi.Eu nu am gasit nicaieri varza murata aici asa ca sarmalele mele o sa fie cu vita de vie si ardei umpluti.
A si daca nu v-am zis s-a gandit olandezu sa invita niste prieteni la noi pe 24 seara.acuma ca o sa se lase pana pe 25 dimineata nu stiu.Si a avut curaj sa ma anunte telefon ca sa fac lista cu ce trebuie sa cumparam.Cand vine acasa o sa aiba parte de o discutie spumoasa.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, foarte frumos, pune-te pe treaba, sper sa va simtiti bine si sa aveti o petrecere reusita de Craciun.
Delia, gata salata beuf? Ai facut-o cu carne de pui?
Ce mai pregatesti? A, unde vei petrece Craciunul?
Fetelor, daca cititi zilnic subiectul si va face placere, nu ezitati: votati subiectul.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Gusta, faceti lista impreuna, tu dai indicatii si gata, oricum pina pe 24 mai ai timp. Mai rau era daca te anunta sa te pregatesti cu masa pina diseara. ![]()
Edit: Carmen, imediat ma apuc de salata, acum am terminat de dat cu aspiratorul. Craciunul il fac la mama, revelionul inca nu stiu...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan