*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 5
creata2008 spune:
Shose, nu stiu ce inseamna chestia asta cu apical, poate ma lamureste Alinaatudor. Dar daca doc-ul ti-a zis ca e ok si ca n-o sa ai probleme, apai atunci mergem pe mana lui! Ca oricum alta solutie nu avem, nu?
N-am apucat sa vad poza cu incaltarile, dar ti-am vazut gusturile si sunt convinsa ca sunt super haiosi. Oricum o sa ma uit la poza.
Pup si eu!
quote:
Originally posted by Shose
Io acum am venit de la doct. La eco de cord mi'a depistat doct. un suflu sistolic de gr. 2/6 apical. A zis ca nu e asa grav si ca nu are de ce sa'mi fie frica in privintza nasterii.Daca e cezariana cu rahi nu influenteaza suflul deloc, daca e cu generala a zis ca vine si ea in sala. Ma asteapta pe 15 ian inainte de vizita la gine sa ma mai asculte putzin.
pe toate si intru sa citesc din spate...mult mai am.
p.s. am pus poza cu tenisii pe care i'am luat lu Pipe de Mos Nicolae...ca sa aiba in ce primii cadourile.
Speram sa va placa.
all si revin
32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Tu vad ca nu te ghidezi dupa modelul Formula 1, ci dupa modelul raliului Dakar. Fiecare rezultat se compara, dar fiecare pleaca cand are chef!
quote:
Originally posted by Gina M
Creta - desi am dilatatie 3 si mi se duce dopul intr-o veselie, ma tin inca tare!De sunt tinerica, pot duce bine si cum sunt fata respectuasa, le astept pe: Natalia & Angeli'cu urmatorul start si Aleaaa...Aleaaa!
Ellenuta spune:
creataa .. pai sterilizatorul tau e electric, nu ptr microunde .. e tare fain!
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
LaLa_20 spune:
zuzici...am intrat sa va salutam...si sa va anuntam k la 5.30 mergem la eco morfologic...va si acum ma duc sa ma pregatesc....revin later cu vesti...si sa citesc din urma
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
creata2008 spune:
Draga noastra, dar nu aveam nici cel mai mic dubiu cum ca n-ai fi cea mai dilie dintre noi!!!!
quote:
Originally posted by virgo
Drajelor , eu cred c-am sa fiu cea mai dilie dintre voi toate , am sa iau frumusel laptopul cu mine , la spital , si va dau nastere in direct pe forum !
Ellenuta spune:
shose .. ce tenisi draguti are pipe! sa-i poarte sanatoasa! mamamia .. dar ce de incaltari i-ai luat bebelushei! imi place tare si lenjeria!!
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Eu am citit cand scriati voi pentru microunde, dar nu intelegeam despre ce e vorba. Ti-am zis ca n-am dat nici cel mai mic search pe net. Deci sunt paralela rau de tot! P-asta l-am primit, e frumos, habar n-am sa-l folosesc si sper ca e o treaba cu el! Din cate am vazut, nici nu e prea scump. Ala de microunde cat e?
quote:
Originally posted by Ellenuta
creataa .. pai sterilizatorul tau e electric, nu ptr microunde .. e tare fain!
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca se va vedea cine stie. Buburuza e deja mare si e foarte greu sa o mai "prinzi" in cadru. Anyway, vestile trebuie sa fie bune, ca poze ii vei face cu miile dupa ce se naste! Succes si te asteptam!
quote:
Originally posted by LaLa_20
zuzici...am intrat sa va salutam...si sa va anuntam k la 5.30 mergem la eco morfologic...va si acum ma duc sa ma pregatesc....revin later cu vesti...si sa citesc din urma
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Ellenuta spune:
cretulino, eu am dat pe sterilizatorul de microunde 123 RON. are doua bibe si suzeta ptr nou-nascut! dar l-am luat direct de la distribuitor. in farmacie l-am vazut la 170 ron iar pe situri este peste 140 RON! dar face treaba buna, asa spune sora-mea!
cat despre asta electric .. habar nu am cum se ,,lucreaza,, cu el .. dar tre' sa aiba instructiuni!
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Ginaaaaa, am inteles! Oricum mesajul meu nu se schimba, doar partea cu pregatirea psihica pentru nastere. Iar faptul ca mamicile care au fost cu voi la odisee se gandesc inca la voi, imi face pielea de gaina. Si este cu atat mai incredibil! Plecaciuni...