*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ellenuta, de cand mi s-a oprit mie netu', ati trecut deja la un alt capitol. Deci, sa reiau ce am scris dincolo:

Mda... cu prima ninsoare, netu' da rateuri mari de tot!

Am gasit un sterilizator care pare ca seamana cu ce am eu http://www. trei u r s u l e t i .ro/sterilizatoare-copii/sterilizator-electric-d-76/

Evident, fara spatii intre litere, ca pe pagina din capitolul trecut mi-a trecut "reclama".

E ceva de capul lui? Ca nu m-am uitat nici la comparatii cu produse similare, ca nu era cazul.

quote:
Originally posted by creata2008

Vroiam sa spun o ora. Iarta-ma, dar netu' a dat rateuri... So, sterilizatorul e de la Chicco. Atat scrie pe el, adica nu stiu ce model e. Sa caut pe net... ia stai asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ce poate fi rau ca o sa ma duc la alt doctor daca oricum de al meu nu pot da decat la urmatoarea programare in 12 ian??v-am zis ca pana acum am fost tot la 2 sapt iar acum si-a anulat programariile pt ca in 20 dec aveam iara programare.......poate il indragesc prea tare pe Baiulescu si nasc prin Fagaras si va avea fetita cf de nastere de Brasov????cum suna?tati nici nu vrea sa auda ,v-am spus este departe de noi

30+Sara Ioana

Mergi la inceput

Heeeei, Felicia, missed u2!! Ce faceti, cum sunteti?? Ce noutati ai? Ce ne mai spui?

quote:
Originally posted by felicia20

Ce dor mi-a fost de voi!

Felicia, 31+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Nu va ingrijorati, e cu treburi casnice!

quote:
Originally posted by miki_baby

Irinouka, treci la apel! Vino sa mai stam la un pahar de vorba!
Te-nvioram noi, una doua!

fata

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 21 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari GINGER pt clopotzei. Sa fie sanatosi si cumintzi iar tu sa te ridici cat mai repejor din patutz.

Gina mai e putzin!!!! Itzi tzinem pumnii sa vina bb David usor

Io acum am venit de la doct. La eco de cord mi'a depistat doct. un suflu sistolic de gr. 2/6 apical. A zis ca nu e asa grav si ca nu are de ce sa'mi fie frica in privintza nasterii.Daca e cezariana cu rahi nu influenteaza suflul deloc, daca e cu generala a zis ca vine si ea in sala. Ma asteapta pe 15 ian inainte de vizita la gine sa ma mai asculte putzin.
pe toate si intru sa citesc din spate...mult mai am.

p.s. am pus poza cu tenisii pe care i'am luat lu Pipe de Mos Nicolae...ca sa aiba in ce primii cadourile.
Speram sa va placa.
all si revin

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Gina, le-am spus eu fetelor ca tu sigur n-ai nascut! N-aveam niciun feeling! Si zici ca in ritmul asta prinzi 20 decembrie?? Pai esti super bine!!

quote:
Originally posted by Gina M
Am modificat - asteptam restul datelor!

Mergi la inceput

Emotiile noastre se dubleaza pe zi ce trece, iar faptul ca alte viitoare mamici ne fac galerie.... e incredibil si nu pot descrie sentimentul care m-a cuprins. Pana in mai-iunie, mai aveti putin, asa ca pregatiti-va psihic pentru marele moment. Pana atunci, sunteti invitatele noastre in tribune.

quote:
Originally posted by DidiAlex

Gina, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!

LauraIoana, sarcina usoara, nastere usoara si Bebe sanatos!!!!

Noi, la mamici de mai-iunie2008 va facem galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Gina, le-am spus eu fetelor ca tu sigur n-ai nascut! N-aveam niciun feeling! Si zici ca in ritmul asta prinzi 20 decembrie?? Pai esti super bine!!

quote:
Originally posted by Gina M
Am modificat - asteptam restul datelor!

Creta - desi am dilatatie 3 si mi se duce dopul intr-o veselie, ma tin inca tare!De sunt tinerica, pot duce bine si cum sunt fata respectuasa, le astept pe: Natalia & Angeli'cu urmatorul start si Aleaaa...Aleaaa!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

GINGER, FELICITARI PENTRU CEI DOI BEBELUSI SA VA BUCURATI DE EI !!!!
GINA , SUNTEM ALATURI DE TINE :

danybv36Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Drajelor , eu cred c-am sa fiu cea mai dilie dintre voi toate , am sa iau frumusel laptopul cu mine , la spital , si va dau nastere in direct pe forum !

Mergi la inceput