*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 3
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by danonique
Miki multumesc mult ca te gandesti la mine.Eu astept sa inceapa contractiile dureroase in orice moment.Sper sa nasc totusi sapt viitoare ca avem duminica o nunta si as vrea sa merg macar cateva ore.Te pup!
danonique 37+
Cu placere! Si tu esti la fel ca mine: eu vreau sa nasc dupa Revelion ca ma duc la o petrecere. TE imbratisez cu drag!
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 21 ZILE!!!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gatta, ce fel de solutie de sterilizat ai luat pentru masina de spalat...? De unde si cat a costat? Si, mai ales, cum procedezi sa sterilizezi cuva masinii de spalat ????
Multe intrebari din partea mea... dar sunt tare nedumerita si,.. vorba ta mmi-e o sila cumplita sa spal toate lucrurile de mana... Plus ca am tare tare multe. La dimitris, cand l-am nascut aveam doar 2 costumase si 2 body-uri...
Pls, lumineaza-ma si pe mine !!!
Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laurici , am luat solutie de dezinfectat la rece de la Chicco ( nu ma lasa sa pun un link ) , o gasesti pe C H I C B E B E ...eu am luat-o de la farmacia Dona si m-a costat 23.5 RON.Nu este speciala pentru masina de spalat , scrie pe ea ca se foloseste pt biberoane , tetine , suzete , jucarii ...in general articole din plastic , cauciuc , metal care vin in contact cu bebelushul.
Eu pun cam 5 capacele de produs in masina de spalat , direct in cuva , apoi dau program de retinere apa in cuva , las cam 30 min. dupa care dau clatire.
Nu stiu daca fac bine , pur si simplu este o inventie de-a mea...ma gandesc ca rau nu are cum sa fie.
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by laura_dimitris
Gatta, ce fel de solutie de sterilizat ai luat pentru masina de spalat...? De unde si cat a costat? Si, mai ales, cum procedezi sa sterilizezi cuva masinii de spalat ????
Multe intrebari din partea mea... dar sunt tare nedumerita si,.. vorba ta mmi-e o sila cumplita sa spal toate lucrurile de mana... Plus ca am tare tare multe. La dimitris, cand l-am nascut aveam doar 2 costumase si 2 body-uri...
Pls, lumineaza-ma si pe mine !!!
Laurici , am luat solutie de dezinfectat la rece de la Chicco ( nu ma lasa sa pun un link ) , o gasesti pe C H I C B E B E ...eu am luat-o de la farmacia Dona si m-a costat 23.5 RON.Nu este speciala pentru masina de spalat , scrie pe ea ca se foloseste pt biberoane , tetine , suzete , jucarii ...in general articole din plastic , cauciuc , metal care vin in contact cu bebelushul.
Eu pun cam 5 capacele de produs in masina de spalat , direct in cuva , apoi dau program de retinere apa in cuva , las cam 30 min. dupa care dau clatire.
Nu stiu daca fac bine , pur si simplu este o inventie de-a mea...ma gandesc ca rau nu are cum sa fie.
36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Multumesc mult !!!!
Ma duc sa-mi iau baiatul de la gradinita, sa venim acasa si sa ne imbracam frumos ca intr-o ora avem serbare !!!
gattasalvaje spune:
Laurici , vezi cum faci ca vrem si noi sa vedem poze de la serbare !
Have fun !
36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
DidiAlex spune:
Gina, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
LauraIoana, sarcina usoara, nastere usoara si Bebe sanatos!!!!
Noi, la mamici de mai-iunie2008 va facem galerie
mica0307 spune:
GINUTA hai ca mai pun o data majoretele pentru tine. Noi suntem alaturi de tine, te pupam si te iubim.
Am citit putin pe la voi si m-au apucat emotiile. Emotiile de mai-iunie 2007...
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mica0307
GINUTA hai ca mai pun o data majoretele pentru tine. Noi suntem alaturi de tine, te pupam si te iubim.
Am citit putin pe la voi si m-au apucat emotiile. Emotiile de mai-iunie 2007...
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Mamicilor,ma coplesiti!Va multumesc din inima pentru galerie, suport si pentru toata dragostea pe care ne-o pastrati si aratati!Sunteti niste scumpe!
38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
chris27 spune:
Nastere usora GinaM,sarbatori fericite pe masura sufletului tau mare!Laura Ioana iti doresc ca fiecare lacrima ce ti-a curs pe obraji sa se prefaca in zambet si sa-ti lumineze chipul!Numai bine tuturor celor care vor deveni mamici!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
stoisor spune:
GIMGER FELICITARI PENTRU INGERASI,SA FIE SANATOSI ,MANCACIOSI SA TE BUCURI DE EI,refacere rapida mamico ca ai treaba....
alina tudor multumesc pt raspuns ,sti i o senzatie ciudata de nervi si frustrare sa sti ca nu poti alepa la doc atunci cand ai nevoie ....nu stiu cum va fi la nastere ,adica stiu ca daca va fi cezariana atunci o va face un doc care e de garda si daca nu TRAISCA MOASELE ,stiu ca nu are ce sa fie rau in analize dar i frustrant
30+Sara Ioana
creata2008 spune:
Un bebelus baietel ori doi! Rezulta DOI bebelusi baietei de mamica Ginger! Hai sa fie intr-un ceas cu multi cuci!! Iar tu, Ginger, sa ai grija de ei si sa te bucuri in fiecare secunda de miracolul de care ai parte!