*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by breaz

Am revenit sa va pun si eu niste poze. sper ca am reusit ca m-am cam chinuit un pic.

http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Carmen

..foarte frumoase pozele...si tu esti foarte sexoasa.......
...ma gandeam ...asa ,cu neuronul meu de gravida...ca poate ,poate te stiu...din moment ce stai atat de aproape....dar ,dupa ce am vazut pozele.......chiar nu cred sa te fi vazut in cartier......te pup ...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

La noi se gasesc sub forma de:"Baby Lullaby Music." Uite www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=blended&field-keywords=baby%20lullaby%20music&results-process=default&dispatch=search/ref=pd_sl_ya_tops-1_blended_34850752_1&results-process=default" target="_blank">AICI cateva exemple.
Chiar acum noi, il ascultam pe www.amazon.com/Fisher-Price-Lullabies-Various-Artists/dp/B000067Q98" target="_blank">Acesta!Da-i click pe "Listen to samples" sa vezi despre ce este vorba.

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irinouka, eu dupa ce am ambalat vata in fesele din tifon, le-am bagat inpoi in punga de la vata si stau ff bine. pe urma am legat punga la gura cu siretelul ala original. Asa m-am gandit ca e cel mai bine.

Beaz, ff frumoase pozele!

Irlandeza, asa se numesc, Cutiuta muzicala.

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

a, irlandeza, cutiuta muzicala are doua CD-uri cu cantece de leagan. ma rog, pe astea le-am gasit eu. pe unul canta corina danila iar al doilea e cu narcisa suciu. acum, nu stiu ce preferinte muzicale ai, dar eu as merge pe cel cu narcisa...ea canta, nene, nu asa! pe cand madam danila cocheteaza cu muzicile...destul de la distanta si nu cu mare succes, din punctul meu de vedere, dar poate fi o chestiune de gusturi.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina M

La noi se gasesc sub forma de:"Baby Lullaby Music." Uite www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=blended&field-keywords=baby%20lullaby%20music&results-process=default&dispatch=search/ref=pd_sl_ya_tops-1_blended_34850752_1&results-process=default" target="_blank">AICI cateva exemple.
Chiar acum noi, il ascultam pe www.amazon.com/Fisher-Price-Lullabies-Various-Artists/dp/B000067Q98" target="_blank">Acesta!Da-i click pe "Listen to samples" sa vezi despre ce este vorba.

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

...si mie imi plac cantecelele....woaw...dar ma i-a somnul....

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ange, si la capete cum arata dupa ce le-ai venit de hac?
sunt invelite si acolo in tifon sau le-ai lasat libere?
ce probleme am...dar le confectonez acum si mi se pare...aiurea ce imi iese ;-)

irina 36 Rares

Mergi la inceput

...legat de "torsoane"..parca asa le spune tampoanelor de vata...eu am avut noroc cu o prietena care a nascut in aprilie...m-am dus la ea si mi-a aratat...inca si mai mult ...mi-a dat si o mostra...
..uite cum mi-a zis...i-au cate doua portii de vata dintr-aia de la sensiblu si le impatur de-a latul (ca sa fie destul de lungi si sa acopere portiunile care trebuie)..pe urmma le invelesc cu cate 3 straturi de tifon ,avand grija sa tai ultimul strat cam pe la mijlocul tamponului si nu la capat...iar pe urma le cladesc in punga in care a fost vata ......asa,...mi-a zis sa-mi fac peste 25 de bucati...ca o sa am nevoie...

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Irinouka, da, la capete raman libere :)
Si exact ca Angi am procedat si eu, le-am pus in punga in care a fost vata si am legat-o la gura.
Breaz, frumoasa mamica!
Eliza, bine ai venit!

Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

ven, greta, ange, pup si multu.
am facut, deocamdata, cam 11 bucati. niciuna nu seamana cu cealalta. :-) culmea e ca misiunea mea ar trebui sa fie usoara, dat fiind faptul ca am gasit niste comprese de 40 pe 40 de cm...ma rog, nu le despaturesc cu totul. cert e ca asta cu ambalat vata in tifon e cea mai grea chestie pe care am facut-o in ultimele luni. :-)))))))))

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

fetele, am o intrebare aplicata. si cumva tampita, mi se pare.

mi-am luat vata si comprese sterile ca sa-mi fac tampoane pt la spital. nu inteleg insa cum e mai bine sa procedez cu tampo astfel confectionate, ca sa ramana, cat de cat, sterile. bun, portionez vata, o invelesc in faza cu pricina si pe urma...ce? in ce le bag? vi cum ati facut?

irina 36 Rares

Irinouk , nu te chinui prea mult...nu stiu cum e la Filantropia , dar la CFR2 , indiferent cum le-ai face , trebuie sa le dai inainte sa le sterilizeze ei si ti le-aduc in niste pungulite de plastic dupa ce le-au sterilizat. Atunci tb sa fi atenta cum le scoti din punga , le pliezi in doua si partea din interior va fi cea care va intra in contact cu perineul...nu stiu cat de clara am fost , noua ne-a aratat moasha cum sa procedam cand am fost la Scoala Mamelor.
Oricum , cand infasori vata in compresa , sa ai grija ca marginea compresei , unde sunt capetele firelor , s-o pliezi in interior...firele libere sa nu se vada pe suprafata tamponului.

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput