Guestus sa stii ca si barbatii se ingrasa nu numai femeile, dar dragostea nu se masoara in kg. Barbatul este capul, femeia este gatul dar daca ti-a intepenit gatul mai misca-ti capul daca poti.
AURA
guestus,
poezia ta e cel putin penibila.
tu n-ai avut bunica, pe mama nu ai iubit-o. De nevasta, nu poate fi vorba.
Pacat.
Fetelor, tipic masculin.... cand este ora confruntarilor fuge ( este vorba de Guestus)...
Guestus, unde esti, mama ? Unde te-ai pitit ?
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Eu cred ca Guestus a vrut sa sublinieze penibilul poeziei lui Paunescu. Slava eroului necunoscut, frecator de oale si plangaret in taina. Nu recunosc nici o femeie din neamul meu in poezia aia.
"adevar profund" - pai dati-mi voie sa ma simt iritata chiar daca nu e vorba de un proiect de lege.
Vorbeste despre mine porcul misogin, sot de criminala si pupator de funduri cu diploma.
Mori, Paunescu!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
quote:
Originally posted by J G
Eu cred ca Guestus a vrut sa sublinieze penibilul poeziei lui Paunescu. Slava eroului necunoscut, frecator de oale si plangaret in taina. Nu recunosc nici o femeie din neamul meu in poezia aia.
"adevar profund" - pai dati-mi voie sa ma simt iritata chiar daca nu e vorba de un proiect de lege.
Vorbeste despre mine porcul misogin, sot de criminala si pupator de funduri cu diploma.
Mori, Paunescu!