Cantec minunat... Cantec femeiesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nooo Adrian Paunescu ar fi scris:

Ca ce sint eu, doar un barbat
Venit din mama blinda din pridvor
Femeia care pune dor in rana
Si liniste in somn de prunc
Barbat nating cu vise de padure
Femeie dreapta cu dragoste de prunc
Si azi femeia mea e mama.
Copilul meu spre suflet te-ai intors.
Sa ridem pentru mamele viteze
Caci intr-o zi si ele vor pleca
Sintem barbati si plingem inecati
Pentru femei pierdute...pe uluci,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

patetic, penibil, paunescu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

De toata jena...Nu ma regasesc de nici un chip in "chestia" aia, ca poezie nu pot sa-i zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Cāntec barbatesc
Asa e tata si a fost bunicu
Asa suntem barbati linga barbati
Parem puternici si sintem puternici
Doar niste "ei" ce nu slujesc pe "ele".
Ele neglijente, iar noi foarte calmi
Ele īncurcānd ce ei limpezesc
Ei ca stilpul si ele doar grasance
Acesta e destinul femeiesc.
si-n fond, ce fac femeile pe lume?
Nimic maret, nimic impunator.
Schimbandu-si dupa ei si drum si nume
Pun lucrurile gresit la locul lor.

Guestus

Guestus!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ca sa o citez pe soacra mea, mi s-a umplut fundul de lacrimi. Scuzati cuvintele mai dure, dar cred ca patetismul versurilor astora penibile ar trebui sa ne revolte, nu sa ne emotioneze. Eu nu cred nici in femeia victima (desi stiu multe carora le place rolul asta), nici in femeia mama eroina in opozitie cu barbatul insensibil, betiv si fara griji. Faptul ca poezia asta e scrisa de un barbat arata poate cum vede el femeile, nu cum sint ele. Iar cele care se recunosc in rindurile lui ar trebui sa se uite in oglinda, sa-si dea doua palme si sa faca ceva cu viata lor, nu sa lacrimeze intelegind "ce-a vrut sa spuna poetul". In secolul asta, dupa ce sute de ani niste femei cu personalitate s-au luptat sa cistige niste drepturi pentru noi, mi se pare jignitor ca noi sa le dam cu piciorul si sa ne recunoastem in prostiile astea. Iar melodia de mai sus e inca bine fata de asta:
http://www.trilulilu.ro/catalin1972/e34e38acad1244
(Tatiana Stepa imi place foarte mult, dar melodia este revoltator de de stupida, un soi de "oda femeii neintelese, muncite si chinuite")

Edit: acum am vazut ca melodia de mai sus a mai fost pusa o data, scuzati repetitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Ca sa o citez pe soacra mea, mi s-a umplut fundul de lacrimi. Scuzati cuvintele mai dure, dar cred ca patetismul versurilor astora penibile ar trebui sa ne revolte, nu sa ne emotioneze. Eu nu cred nici in femeia victima (desi stiu multe carora le place rolul asta), nici in femeia mama eroina in opozitie cu barbatul insensibil, betiv si fara griji. Faptul ca poezia asta e scrisa de un barbat arata poate cum vede el femeile, nu cum sint ele. Iar cele care se recunosc in rindurile lui ar trebui sa se uite in oglinda, sa-si dea doua palme si sa faca ceva cu viata lor, nu sa lacrimeze intelegind "ce-a vrut sa spuna poetul". In secolul asta, dupa ce sute de ani niste femei cu personalitate s-au luptat sa cistige niste drepturi pentru noi, mi se pare jignitor ca noi sa le dam cu piciorul si sa ne recunoastem in prostiile astea.

Am subliniat cea mai importanta fraza citita pe topicul asta. Dana, imi pare rau ca esti dezamagita de reactia majoritatii, insa un dus rece nu strica niciodata. Capul sus si iubeste viata!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ea ca ea....dar "el"
Fereasca Domnul de astfel de barbati!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Intai am crezut ca-i o gluma.
Ce-i minunat aici?
Care adevar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragelor, nu-i proiect de lege, ca sa-l aprobati sau dezaprobati si nici nu-i ghid de realizari in viata, e o poezie.
Eu personal ma simt magulita ca s-a scris o poezie dedicata activitatii de a face curat - stiu sigur c-o sa zimbesc data viitoare cind o sa sterg praful.

Edit: o poezie scrisa de un barbat despre cit de neapreciate sint in general femeile.. nu cred c-ar trebui sa genereze atita neapreciere.. [:P]

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput