MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 7
cafera spune:
Valen, te astept cu meniul pt saptamana viitoare. Sper sa pot procura ce am nevoie.
Imi plac fetele tale, sunt dulcici si Ines e mortala.
valentinag spune:
Cafera,cateva exemple:
Dimineata:
lapte degresat cu paine integrala,branza sau cascaval,legume,adik rosii castraveti,ridichii,ce-ti place!
Sau omleta cu branza si salata ceva,oua ochiuri sau fierte
sau muschi,ceafa,salam ceva tot cu verdeturi
ceai de plante sau negru,sau cafea dar fara zahar,numai cu indulcitori
sau mese numai din fructe(eu mai fac asa)pe care oricum trebuie sa le mananci numai cu juma de ora inainte de masa sau la 4 ore dupa masa
Pranz:
ciorba,supa din legume permise(adica fara morcovi,cartofi fierti si fara sa pui in ciorba fidea,orez,d'astea!daca pui,le folosesti pe alea integrale)
friptura de orice cu salate,sarmale cu carne(fara sa pui orez in compozitie)la fel si ardei umpluti,orice mancare de legume cu carne sau fara!
Cina iti poti face paste integrale cu sos simplu sau cu ciuperci(nu cu carne,nu amesteci pastele fainoase cu lipide,adica carnea!
peste in orice feluri posibile,nu pane cu faina normala,numai integrala(si nici asa nu-i prea ok..)
Supe,etc..,.
Lamurita cat de cat?Daca nu shoot,ca aici sunt!
Bafta!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
sanse spune:
Andanii,Latrishia bine a-ti revenit!
Cafera mama nu stiu ce te agiti atita cu meniurile.....
Prima data citeste AICI ce cu ce sa nu amesteci....
Apoi ia si tu cartea la rasfoit.
Scrie-ti pe hirtie toate grupele de alimente si ce nu ai voie sa amesteci si lipeste-le la bucatarie .De cite ori vrei sa maninci te uiti acolo si le grupezi corect.
In carte ai si citeva mese ca exemplu.Sint destul de copioase.
Nu trebuie sa te infometezi ci doar sa-ti faci putina ordine in stomac.
Acum nu am timp da o sa-ti scriu si eu citeva meniuri sau retete permise.
Va pup!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Valentinag pestele sau snitelele merg cu faina de naut sau soia.Ies foarte bune.Eu pap si creier dat prin faina de naut sau cascaval pane.Mai rar da i-mi fac si pentru mine separat ca sa nu poftesc la ei.
Salata de vinete o papam pe rosie sau pe ardei.
Eu la prima tura de Monty nu mancam de loc fructe si cum am mai zis nici brinza la masa de carne.
Sa nu-mi sariti iar in cap dar la mine asa a mers cel mai bine. Acum nu mai am atita vointa.
Cafera ai www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Retete-Montignac/" target="_blank">AICI cateva retete ok.Poti sa te inspiri.
POZICI
sanse spune:
Unde a-ti disparut fetelor!?
Bazai singura pe aici......
POZICI
andanii spune:
lucrez , am intrat de cateva ori am vazut ca nu ati mai scris si acuma ma certi sanse
la mine de ex nu functioneaza cu snitzele doar pentru faza de stagnare , da ... nu slabesc nimic daca mananc prajit sub orice fel de combinatie
la fel nu pot manca orice cantitate chiar daca e combinata corect, eu reduct cantitatile , in loc de o farfurie plina mananc jumatate , beau apa si m-am saturat .... cat timp mananc cantitati mari nu scad nici un gram ....
fiecare organism reactioneaza altfel, trebuie sa te studiezi sa vezi cum merge la tine si cu ce si asa faci
eu lapte beau in fiecare dimineata , alte fete nu beau deloc
cafera acelasi sfat ca si sanse ti-l dau .... mai intai citeste informeaza-te , vezi ce ai inteles , si apoi vino cu itrebari , afiseza zilnic meniul si noi te corectam daca nu ai combinat corect .... asta nu e o dieta ci e un stil de viata , nu are sens sa te chinui cu meniuri impuse si ghandite de altii , iti combini tu alimentele functie de ce a in frigider si-atat , degeama iti spun eu sa mananci sunca presata, ca poti manca si sunca sunca
daca ai sesizat noi aici scriem nemiul zilnic , te poti inspira si asa
te pupam si te ajutam cat putem
si eu sunt pe aci cea mai big big , am fost si mai si , dar impreuna vom reusi, ideea este sa stai cat mai mult cu noi , sa ne sprijinim una pe alta , sa stii ca functioneaza
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valen spune:
am si eu o intrebare:laptele (cel degresat, evident) este ok in combinatie cu orice alt aliment si in orice cantitate?merci frumoswww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Pucku spune:
SALUTARE
cafera nu dezespera ca nu-i greu, ai sa vezi ca o sa te obisnuiesti
eu nu cred ca poti gasi o dieta cu dulciuri, fainoase, cartofi prajiti si alcool, sa fim seriosi, daca poti manca numai din astea si nu ai nik atunci esti o fericita si faci parete dion categoria celor care se vor ingrasa
eu am slabit cu monti vreo 10 kg tura treecuta, mai aveam inca 10, dar ai venit sarbatorile si am renuntat....adar nu am pus la loc, si apoi am avut o dereglare la tiroida si am slabit in prima faza dar apoi m-am ingrasat incet incet iar in ultimele luni am fost tare stresata si am mancat la dulciuri, si paste si paine- eu pana am nascut-o pe Stephie nu am mancat prea multa paine, dar apoi i-am prins gustul, am lasat salatele si am inlocuit cu cartofi......eh si uite ca se vede....asa ca acum vreau sa slabesc
am 1.69 tinta pun 65 ca daca ajung acolo mai vad eu daca pot ajunge si la 60, iar acum am 82
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
asa meniul de azi:
7- paine cu branza 0% + o cafea
pe la 10.30 o para si jumate de mango + cafea- iar lapte de 2%,
p UN PAHAR DE PORTO SI aceasi supa de varza acra
seara chiftelutza dietetice 3 si piciore de crab si branzica 0%
o combinatie nasoala dar aveam o foame, am ajuns tarziu acasasi nu aveam nic de mancare pt mine asa ca am luat ce gasesc prin frigider
stiu ca nu am voie lapte 2% dar decat cu indulcitori, pana imi cumpar e mai bine asa
valen, la ce raion e fructoza? pe la zahar? am un metro langa mine
tu unde stai?
mai fetelor dar mezelurile contin zahar, eu nu am gasit inca fara zahar, nu stiu cum voi mancati? de ce nu faceti voi fripurica marinata de pui la gratar, e asa buna rece, si tine si o saptamana in grigider, sau muschi afumat dar nu procesat, asa intreg
un weekend fara prea mari abateri va doresc
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""