MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 8
sanse spune:
Hai ma Cafera ce ai patit!?
Ti sa urit cu binele!?
Pai chiar !Unde gasesti tu dieta cu cartofi si zahar?
Aici nu esti limitata ca la altele sa mananci strict ceva.Daca nu ai la indemana nimic Monty fierbi repede o pulpa de pui sau altceva ,o salata si gata.
Poti manca mancare normala dar fara delicat si sa fie fara paine.Varza cu carne,fasolica verde cu carne etc.
Si eu am incercat si altceva ,iar asta mi sa parut cel mai usor de tinut si pe termen lung.Ce te faci cand nu vei mai avea chef sa mananci o zi dude,una varza....sau te duci si tu la o petrecere!?Lasi totul balta?
Eu la o nunta de ex. pap doar primul fel.varza de la sarmale,friptura si ce o mai fi pe acolo permis.Oricum e destul de mult pentru o seara
Eu zic sa incerci un timp ...e adevarat ca-i iarna si este mai greu pentru ca esti oarecum limitata .Vara e mult mai usor...
Succes!!!
Andanii si eu sint la fel.Am slabit bine cand mancam putin si fara prajeli.Nu ai vazut ca acum cand ma indop bocesc pe aici!?
Daca vreau sa se miste cantarul trebuie sa nu prea mai manac NIMIC seara!Poate ceva legume si atit.
Cand am slabit mult fumam...acum mananc mult mai mult ...
Puku nu stiu cum o fi la voi,dar in general fructoza o gasesti la raionul cu produse dietetice.Unde sint gemuri,cioco.diet.,zaharina etc.
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Valen uita-te pe astea:
GRUPA A (glucide): cereale integrale, paine integrala, paste integrale, orez nedecorticat, lapte degresat, iaurt degresat, fructe
GRUPA B (proteino - lipide): carne, peste, oua, smantana, branza, uleiuri vegetale
GRUPA C (legume): salata, morcovi cruzi, ceapa, conopida, spanac, fasole verde, telina, ridichi, gulii, castraveti, varza rosie, varza alba, rosii crude, usturoi
GRUPA D (glucido lipidice): lapte, nuci, alune, arahide, migdale, creier, ficat, soia (faina), germeni de grau, paste cu ou, nuca de cajou, nuca de cocos, ciocolata, zahar, masline, castane, castane dulci, scoici st. jaques, stridii, avocado – in prima faza interzise. Se poate bea lapte degresat.
grupa A se poate combina cu grupa C;
grupa B se poate combina cu grupa C;
grupa A nu se va combina cu grupa B;
In cazul asta il combini cu paine integrala,legume,brz.degresata.
Dimineata il servesti cu o felie doua de paine integrala cu gem dietetic,nu?
POZICI
sanse spune:
Nu stiu daca i-mi intra chestia asta cu kg....
Edit.Scuze am rezolvat.....
POZICI
KG MELE
cafera spune:
Sanse, asta asteptam. Sa imi spuna cineva ce cu ce se combina. Eu nu am timp sa rasfoiesc cartea. Copiii tipa amandoi. Repede fac niste foi si le pun in bucatarie.
Intrebari: cate mese permise /zi?
ce cantitate?
Siiiiiiiiiii, MULTUMESC!
cafera spune:
Gata, am scris plansele, le agat in bucatarie. Sunt colorate frumos, acum am un instrument dupa care sa ma ghidez.
Astazi vreau sa gatesc si ma voi ghida dupa planse.
cafera spune:
Hei, nu e nimeni?
Andanii?
Eu sunt in faza de inceput a regimului. Cumva Grupa A nu trebuie sa o includ?
puskin spune:
Cafera, poti sa mananci linistita si din grupa A. Ai insa grija la cerealele si painea cumparata, nu toate sunt ok.
Succes,
Ruxandra
cafera spune:
quote:
Originally posted by puskin
Cafera, poti sa mananci linistita si din grupa A. Ai insa grija la cerealele si painea cumparata, nu toate sunt ok.
Succes,
Ruxandra
De ce nu sunt ok? Contin zahar?
valentinag spune:
Salutare!
Cafera,este posibil ca in painea cumparata sa fie zahar,sa citesti pe etichete sau daca ai timp si chef iti poti face tu paine acasa!
Pucku,mezeluri eu una mananc numai muchi file sau mai rar ceafa,nu stiu cat zahar ar putea contine asteaA..si mai mananc cateodata crenwursti,aia da,cred ca au ceva zahar!
Azi am mancat o banana,o bucata de piftie cu carnita slaba in ea,o gura de tort si o gura de orez cu lapte!Abateri majore,asadar pana maine,apa scrie pe mine!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita