MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 10
sanse spune:
Care painica?Nu stiu care pagina.....
Eu nu mananc si gustarele pentru ca organismul meu nu mai reactioneaza asa usor la dieta .L-am tinut de multe ori si in loc sa trec la faza de mentinere am intrat in balarii si am revenit la greutate mare.
Asadar va recomand ca dupa ce slabiti cat va trebuie sa nu va porciti pentru ca a 2-a,3-a oara nu mai este la fel de usor.....
Azi am papat:
MD:omleta cu branza si salata de castraveti(ulei de masline si lamaie)
p:piept de pui fript cu castraveti acrii
c:2 ardei capia
Va pup si va astept maine mai voioase
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
valentinag spune:
Corina,da nu ai avut abateri mari!Doar pepenele ala galben si banana cred ca au indice glicemic mare,in rest e bine!Dovlecei pane merg!
Meniul de azi:
ou ochi cu o feliuta de branza
cativa biscuiti
friptura la cuptor cu muraturi
o banana si branza cu ceapa mai tarziu
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Bratu Monica spune:
De azi sunt Monti si am prestat urmatoarea mancare:daca gresesc undeva si nu e Monti va rog trageti-ma de urechi:
fiert una bucata piept de pui
Pus in tigaie ulei de masline+pieptul de pui +ceapa taiata mic ,mic+feliute ciupercute+un morcov taiat rondele+ardei gras+1?2 dovlecel taiat rondele+3 rosii taiate cubulete+sare+piper.
Lasat sa fiarba si este BUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!de tot.
In concluzie la 2 ore ,mai aveam 2 linguri de mancare pentru ca a mancat-o familionul.
In toata afacerea asta cred ca ar fi problema cu morcovul(care a fiert)
ce parere aveti?De buna e super buna dar nu stiu daca ma incadrez in schema.Am studiat Montigbac de mult si ma cam uitat.
Monikka
sanse spune:
Ce pofta mi-ai facut....La ora asta am o foameeeeee
Monikka e ok mancarica mai putin morcovul ala cum te-ai gandit si tu.Eu zic ca poti renunta la el ca nu da mare gust...
Spor la treaba si poate ni te alaturi.....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Bratu Monica spune:
Cu siguranta ma alatur impreuna cu cele 86 kg ale mele.
Maine prestez iar o astfel de mancarica (fara morcov),mi-am luat fructe ,Wasa,iaurt 0,1% si cereale(secara) pentru dimi.
Incercati mancarica ,e BESTIALA!!!!!!!!
va pup si vb maine!
Monikka
cafera spune:
quote:
Originally posted by sanse
Care painica?Nu stiu care pagina.....
Nu gasesc Wasa. Cum trebuie sa arate?
cafera spune:
Sanse, tu deci imi recomanzi trei mese/zi. Ma conformez.
Aoleuuuuuuuuuu, Andanii, Mi-am luat cantar electronic. Treceme cu 89 kg la 160cm, iar tinta mea este 60 kg, la sfarsitul anului.
Doamne, ajuta-ma! Si voi la fel. A mai reusit cineva atatea kg cu monti intr-un an?
Asa imi place sa vad meniuri. Si as dori si comentarii. Sanse, tu de cat timp esti pe monti? Cate kg ai slabit?
Pucku spune:
saluare
Monica suna bine mancarica ta, fara morcov binenteles, o sa o fac si eu in curand
Stiu de pepene ca nu e asa bun dar eu sunt innebunita, azi am luat iar ananas si pere, sper sa cumpar mai rar pepene, dar e bun rau......si stai ca nu a venit vara cu cel rosu ca ala e favoritul meu
eu ma pot abtine aproape de l;a orice dar fara fructe, fructele le iubesc pur si simplu, as rontai toata ziua
azi am mancat asa
md suc de portocale cu cranberry si cafea
apoi inca o cafea
apoi omleta cu thon si ciuperci marinate- nu stiu daca-s monti, dar sunt bune rau
am plecat la biserica si cand m-am intors am baut un pahar de suc de morcovi cu mere si passion fruit- cumparat si un rest de omleta cu ton
seara fasole galbena cu rosii si usturioi cu ficatel la cuptor
ciorbitza de conopida, dar care a avut zahar- din sucul de rosii
pe la 8 un suc de struguri
lasat de pitica......si ceai
pestele l-am lasat pe alta zi si zuchini cred ca maine sau poimaine
pot sa fac legume gratinate cu cascaval fat free si smantana fat free si ou?
defapt smantana fara grasime cu ce o pot combina?
sos de soia se poate? as face carnitza de vita cu spanac dar fara sos de soia parca nu e bun
cafera sa un search pe google dupa wasa si o sa o gasesti, eu sunt norocoasa ca aici gasesc paine monti si nu mai trebuie sa-mi fac sau sa-mi cumpar wasa
am gasit dextroza azi, o sa o incerc in cafea maine la servici
galete de orez expandat sunt total interzise?
aveti retete de praji care as putea sa le fac sa mananc si eu
oare o fi existand frisca faca grasimi? of of ce probleme am si eu la ora asta
pupici
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
andanii spune:
ok , de azi la lupta cu kg
sa vedem pe cine trecem pe listuta
va rog mult sa treceti datele de incepere aici in cursul zilei de azi , o sa citesc si eu din urma sa notez ceea ce ati scris pe aici fetele noi .... si maine dimineata cel tarziu sa reactulizez listuta .
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.