MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 11
acusor spune:
Iaca o capra batrana mai bine zis o scrofitza .
Revin si eu spasita dupa "lupta" cu mancarurile interzise de sarbatori. Din pacate au iesit ele invingatoare, asa ca raportez azi un mare 70.6.
Andanii, trece-ma si pe mine cu minunatele kg in lista, si data de incepere azi.
Bun venit noilor fete si succes si vointa multa!
Cafera, se poate sa ajungi la 60 de kg intr-un an. Am avut-o printre noi pe Teodora Draghici care chiar a ajuns la 35 de kg slabite intr-un an jumate.
Dupa ultimele cercetari, Monti zice ca e ok si morcovul fiert. Desi are indice glicemic mare, cantitatea de glucide este foarte mica. In concluzie, daca se consuma in limite normale, morcovul fiert are un efect neglijabil asupra glicemiei.
acusor spune:
Pucku,
Ananasul si perele nu merg in faza I. La fel si strugurii, fie ei si sub forma de suc.
Legumele gratinate poti sa le mananci cu cascaval normal si smantana normala din moment ce pui ou.
N-am auzit de smantana fara pic de grasime.
Cred ca merge sosul de soia cu carne de vita si spanac. Nu stiu sigur ce contine. Dar soia o poti combina cu proteine.
Ai grija cu dextroza. Mai bine cumperi fructoza. Eu indulcesc cafeaua cu sucrazit.
Nu ai voie orez expandat. Eu am mai mancat din grau, dar am renuntat la ele pentru ca nu sunt bune de faza I. Procesul de expandare le creste IG-ul.
Retete de prajituri gasesti pe culinar.ro. E un subiect acolo cu dulciuri Montignac. Nu toate sunt ok. Poate-ti mai spune Sanse ca ea mai prajitureste din cand in cand retete de acolo.
Frisca fara grasimi nu stiu daca exista. Am vazut prin Mega Image Hulala fara zahar, cu indulcitori. Dar fara grasimi nu stiu.
latrishia spune:
Dani trece ma si pe mine incepand de azi cu 75,6kg si greutatea tinta 68kg.
In weekend am facut mancarica de linte si am papat o cu cremvusti.Mi am mai luat si niste conserve de ton, varza, sper sa ma tin de treaba.Dimineata o sa mananc lapte cu cereale, la pranz ceva simbolic si seara mai nimic.
Spor la slabit!!!
Lori&Luanna(5.11.2005)
cafera spune:
Andanii, sa nu ma uiti: 89kg, 160cm ....mirific
Tinta 60 kg.
Multumesc fetelor pt ajutor. Plange bebe. Fug!
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Dani trece ma si pe mine incepand de azi cu 75,6kg si greutatea tinta 68kg.
In weekend am facut mancarica de linte si am papat o cu cremvusti.Mi am mai luat si niste conserve de ton, varza, sper sa ma tin de treaba.Dimineata o sa mananc lapte cu cereale, la pranz ceva simbolic si seara mai nimic.
Vreau si eu o reteta buna de mancarica de linte.N-am facut niciodata.
te rog mult daca ai putin timp liber ,scrie-mi si mie reteta.
Spor la slabit!!!
Lori&Luanna(5.11.2005)
Monikka
valentinag spune:
Meniul de azi:
paste integrale cu sos de rosii si ciuperci
Paine graham cu iaurt 0,1%grasimi!
Monica,vezi la bucatarie,la retete arabesti,cred ca este o reteta de mancare de linte,daca nu pe culinar sigur gasesti!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by sanse
Care painica?Nu stiu care pagina.....
Nu gasesc Wasa. Cum trebuie sa arate?
incerc sa pun poza pentru wassa:
C:\Documents and Settings\MONICA\Desktop\POZE aLEX
Monikka
Bratu Monica spune:
NU STIU SA ATASEZ POZE PE FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
silvy24 spune:
Buna ziua fetelor,
La multi ani Ioanelor si un an nou mai bun.
Eu am mai participal la acest forum acum un an dar m-am luat cu altele si am uitat de dl. monti. Sper ca ma reprimiti in grupul vostru si ma treceti si pe mine pe listuta.
Am trecut din nou pe Monti pt ca inainte de sarbatori m-am lasat de fumat (bravo mie) si binenteles ca am pus deja un pic pe mine. Dar, nu vreau sa mananc dupa monti doar ca sa slabesc, ci vreau sa devina un stil de alimentatie. Am mancat prima data dupa monti acum 5 ani si 6 luni nu m-am abatut de la reguli.
Am vazut ca este si o gravidutza in club. O felicit si sper sa fiu si eu gravidutza cat dee curand si sa mananc dupa monti in timpul sarcinii.
Asadar, datele mele pentru tabel sunt:
H=1,71m
Data I=3.01.08
GI=67kg
IMC=22,9
GT=55kg
IMC=18,8kg
Va pup si revin mai jos cu ce am papat azi.
silvy24 spune:
Astazi am mancat:
9.30 - 500 ml iaurt 0% grasime cu fulgi ovaz integral
- o felie grau integral expandat cu putina branza de vaci fara grasime
13.30 - 500 ml. iaurt normal
- cam 100 gr sunca presata de pui
16.30 - o mandarina si o portocala
cina- voi scrie maine
- toata ziua - 2 cani de ceai de slabit de la Herbalife cu zaharina.
Eu mai iau vitamine si energizante pe baza de aloe vera. NU pt slabit si pt alte problemute de sanatate pe care le am.
Trebuie sa va spun ca am renunat mai demult la cafea. Mai beau cafea fara cofeina cand am pofta. In rest ceaiuri.
Va rog din suflet sa ma atentionati dc gresesc cu ceva. Eu am citit demult cartea lui monti si tin dupa cum imi amintesc. Tocmai am citit pe forum ca perele si strugurii nu sunt permise in faza 1, si eu uitasem.
Va pup si sper sa va intrec pe toate.