MONTIGNAC: ce am mancat azi (92)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
valen spune:
pucku, iti ramasesem datoare cu un raspuns; la metro, fructoza se gaseste la raionul ala unde se vand bombonele pt torturi, creme de ornat, lumanarele aniversare. vezi ca se gaseste si la Maxi&cie. (acolo unde se vand nucile, alunele varsate si faina, malaiiul, grisul in borcane transparente cu capac (explicatia mea este de toana frumusetea, stiu, dar nu am idee cum altfel as putea descrie raionul ala). Eu stau in Montreal.incep si eu de azi monti. Plec de la minunata greutate de 76,6 si vreau sa ajung la 63. Informatiile foastre sunt f utilewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ce de lume noua si totusi veche
eu una ma bucur ca suntem tot mai multe , imi faceam probleme ca raman singura sa vorbesc pe aici
maine dimineata o sa reactualizez tabelul cu noi cu incepe de azi
acuma m-am intors de la restaurant ,
sf Ionel
, am mancat peste cu legume da am mancat si niste crochete de cartofi ca aratau prea bine .... da m-am abtinut de la praji .... cine ma felicita ??????
si mi-am prmis azi dim ca o sa mananc numai permise de acolo .....asta e oricum am aproape 2 kg in plus de care trebe sa ma scap repejor , zic eu
acuma merg la sala , am facut pauza 2 saptamani , abia astept sa ma misc , m-am obisnuit deja si chiar am simtit lipsa
bine fetele , va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valen spune:
sanse, merci frumos pt. raspuns. deja incep sa ma luminezwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Pucku spune:
salutare fetelor
of of of ce face o rozatoare de frucrte fara pere, ananas, pepene, struguri.....de mere o sa mi se acreasca iar cu portocalele, gref si clementinele ma impac relativ bine dar nu in cantitati industriale
rodiile? astept raspuns, piersici, caise sunt bune? ca fructele de padure nu prea sunt gustoase acum, am congelate, dar fara frisca....
cred ca de fructoza voiam sa zic, dar nu ma prea incanta....are gust de portocale si face o 'minunatie' de cafea
azi am mancat asa
md suc de morcovi, mere si fructul pasiuni- un pahar
cafea
apoi painica cu branza- azi mi-am luat gem fara zahar ca sa nu mi se aplece de la atata branza
pe la 10 ocafea
pranz fasole galbena cu rosii si usturoi cu chiftelute dietetice si un pic de ciocolata neagra
un cooler-sper ca s-a terminat cu chefuitul la servici
pe la 4.30 uf uf o para uriasa si ananas
cina salata cu varza, rosi, morcov, telina si un pic de ficatel+ o gura de telemea- apoi mi-am adus aminte ca nu am voie sa le combin, si nu am mai mancat
ceai, o plimbare de o ora cu cainele si o baie calda
maine tre sa-mi fac niste paste ca nu mai pot, dar cred ca fac abatere ca sosul e cu creveti......poate fac numai creveti...
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
dar se vede la cantar yupii nu stiu cat in kg exact dar aveam cu 3 pound-uri mai putin- sper sa fii coborat sub 80, va zic cand cobor o sa fiu tare fericia
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
acusor spune:
Pucku, am intrat pe site-ul oficial si am vazut ca perele au IG 30 si ananasul 45.
Principiu general e urmatorul:
TOATE ALIMENTELE CARE AU IG-UL <=35 POT FI COMBINATE CU PROTEINE SI LIPIDE.
ALIMENTELE CARE AU IG-ul CUPRINS INTRE 35 SI 50 NU POT FI COMBINATE CU PROTEINE SI LIPIDE.
Deci, ca sa vezi ce poti manca, intra pe www.montignac.com si cauta in tabel IG-ul alimentului pe care vrei sa-l mananci.
Tu ai mancat la 4.30 pere si ananas. Pana la urma e ok combinatia avand in vedere ca sunt numai fructe. Dar nu e bine ca ai lasat putin timp sa treaca de la pranz. Dupa o masa glucidica trebuie sa treaca cel putin 3 ore ca sa poti manca o masa protido-lipidica si cel putin 5 ore dupa o masa protido-lipidica ca sa poti manca una glucidica.
Pana la urma poti manca si struguri dar ca o masa glucidica. Eu am retinut f. multe din prima carte, care e mai restrictiva.
Spor la slabit!
andanii spune:
facut modificarile
gata de-acuma la lupta cu kilogramele
larra, ralu, crisstinuta, androix, miniuta, mariana, laura ????? va astept la raport sa va trec in listuta sus , nu va suparati pe mine ca v-am pus jos, da nu am stiut ce sa modific , va astept
valentinaq, valen pe voi nu va trec in listuta ?????
angelinajolie nu prea am stiut datele tale ??? te rog sa mi le scrii la un an cat mai prosper in kilograme date jos va doresc
meniul de ieri nu il scriu ca am avut ceva abateri
acusor, sanse ati fost la inaltime cu atatea explicatii date , va pupi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Buna dragelor,
La Multi Ani!
Sa aveti un an nou cu multa sanatate si fericire, alaturi de cei dragi.
Ce sa va zic despre kg. mele... am + 1 kg fata de acum 3 sapt :(
Raportez deci 74.5 kg :(
Va pupicesc, o zi linistita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Andanii,nu-mi vine sa ma vad acolo!Dupa ce reusisem si io sa ajung la 82,in ultimele doau luni am pus 2 kile,
O sa ma gandesc sa vad daca sunt in stare sa-mi vad kilele acolo,negru pe alb!
Meniul de azi:
o banana
salata de ton cu castraveti
pe seara nu am idee,va zic io!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
andanii spune:
mariana te-am modificat ai un an sa ajungi la tinta da?
vali cum doresti, da e ciudat sa te am alaturi si in lista sa nu apari, ce eu am mai putine kg ??? si cate am avutttttt
ANDANII