Uter si burtik intarita la 9 sapt?
Buna dragi gravidute,
Sunt insarcinata in 9 sapt si in ultimele 24 h mi s-a intarit burtik in zona uterului. Nu este dureros. Dar simt uterul intarit ca un bolovan tot timpul. Ca si cum l-ar strange cineva cu mana in mod permanent. E ciudat... Ce se intampla? Este normal?
Iau No Spa si Magne B6 dar nu pare sa se relaxeze...
Ce poate fi??
Daca stiti mai multe decat mine va rog sa ma ajutati.
Multumesc 
bubuleana
9+
Raspunsuri
zozela spune:
..
Creeesteee!!
Serios!Nu te speria!Daca nu doare nu-i nicio problema!
Oricum..daca persista si ti se pare prea ciudat..suna Dr.!E cel mai sigur asa!!
fata draga,draga!
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
mcoca spune:
bubuleana nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Oricum nu ai cum sa simti uterul inainte de 3 luni si ceva, deoarece el este in spatele vezicii urinare. Deci ceea ce simti tu e vezica. Asa mi-a raspuns mie doctorul la aceeasi "problema" saptamana trecuta.
_
Vicky
12+
raluk.m spune:
stai linistita, si eu am avut aceleasi senzatii inca de la inceputul sarcinii, doi doctori mi-au zis ca e normal, atata timp cat nu ma doare. bineinteles, exista o senzatie de disconfort, la inceput nu foarte mare, pe parcurs se mai intensifica. eu simteam mereu cand stateam pe scaun mult, serviciul meu e de asa natura incat nu ma ridicam cu orele. intreaba doctorul, o sa iti explice ce si cum, si cat de dese e normal sa fie. eu nu am luat nimic, nici nospa nici altele. doar elevit, de pe la jumatatea sarcinii. invata sa respiri pe contractie cum trebuie, fii calma , intinde-te pe partea stanga, si vei reusi sa le controlezi. eu am avut mai multe in lunile mici de sarcina decat am acum, in luna a 8-a. la inceput nici nu am stiut ca sunt contractii, sincer! pe urma o sa vezi ca si miscarile fetale cauzeaza uneori "contractiile" astea, cand mai creste. poate ca o fi si vezica, asa cum ti s-a raspuns mai devreme, dar la mine s-au mentinut la fel pana acum. si am o prietena care a avut tot la fel, de la inceputul sarcinii pana la sfarsit, a nascut normal, desi toata lumea ii zicea ca se micsoreaza colul si alte de-astea...
o sa vezi ca sunt multe persoane , chiar apropiate, care in loc sa te incurajeze mai mult te sperie!
kitzy spune:
Daca nu sunt dureroase e bine. Eu n-am simtit pana acuma sa am asa ceva, la inceput aveam senzatia de burta grea, parca imi lega cineva un sac de nisip de ea, dar stiu ca asta se simte cand creste uterul, dar burtik nu mi s-a intarit niciodata, sau nu mi-am dat eu seama.
22+ cu
Diana