Sezatoarea canadiana (76)
Raspunsuri - Pagina 6
simi spune:
Nelia, am vrut sa zic: "spectacolul de salsa", nu de salasa.
Smile,tomorrow could be worse!
Podeanu spune:
Fetelor la mine pe strada nici macar nu au trecut cu tractorul, ce sa mai zic de aia pe care ii platesc sa-mi dea in drive-way. Nu stiu cum sunt autorutele dar am intrat sa vad daca veniti si voi, fetele care stati mai departe.Ptr mine era cu cam 20 minute pina acolo dar in conditiile astea nici nu stiu cit mi-ar lua.
Imi pare nespus de rau..dar trebuie s-o raportam pe alta data, poate saptamina viitoare, ce ziceti?
Fug acum dar mai revin sa vad ce mai ziceti si voi.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
pitilache spune:
Fetelor la mine aici e totul alb si abia se vede cate ceva pe afara. Seba este plecat cu Costin, are meci de hockey in Ile Bizard. Astept sa vina sa-mi spuna cum sunt autostrazile dar cred ca-i mai safe s-o lasam pe alta data. Poate w/e urmator. Ce ziceti?
Va pup,
Roxana
Ira spune:
Ok, eu o voi suna pe Simona sa-i spun ca nu se mai tine, ar fi trebuit sa mergem impreuna.
Nu e chestie ca nu se ajunge, insa va fi enorm de greu mai ales in centrul Mtl unde se dezapezeste f greu, aici la noi trec tot timpul tractoarele si pe autoroute e ok, insa in Mtl mai ales in centru e ca naiba, mi-a zis Sibin ca el nici nu urca CDN ca sa ajunga la gradi la Sofia, o lasa in parcare la Plaza si urca pe jos.
Va las si revin cu vesti, eu o sa ies totusi din casa pt. cumparaturi si va spun cum a fost.
Sofia
nelia spune:
De asta am intrat si eu sa va spun ca poate o lasam pe alta data. Mie mi-ar luat 5 minute pina la metrou si de acolo nu mai ies si inca 5 pina inapoi acasa cind ne intoarcem, deci nu ar fi asa o mare problema. Dar daca nu pot veni fetele care ar fi vrut dar locuiesc departe, atunci chiar nu are rost, mai bine o lasam pe alta data, cind prindem o duminica mai frumoasa. Mai intru, sa vedem ce facem...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
cge spune:
Noi am putea duminica viitoare, bineinteles daca nu e iar tempeta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Diana2007 spune:
Of, de ce imi era frica n-am scapat ! Am tot sperat ca vom reusi sa ajungem dar dupa cum scriau si fetele, e greu sa iesi si de pe aleea din fata casei, daramite pe strazi. Tocmai a venit un prieten de la noi din Pierrefonds si mi-a spus ca pe 40 nu au bagat nimic, se circula pe mijloc, pe o singura banda. Daca as fi fost doar eu m-as fi aventurat (ador sa conduc pe conditii din astea), dar cu bebe mic de nici cinci luni nu ma risc.
Se pare ca vremea nu vrea sa ne intalnim azi si din pacate (pentru mine) eu plec peste doua zile pana pe 3 ianuarie.
O sa va urmaresc in continuare pe forum si o sa sper ca intr-o zi ne vom cunoaste si in persoana.
Pe curand !
(eu mai citesc pe aici, ca poate va rasganditi si am asa un chef sa ies din casa !!!!)
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Of, de ce imi era frica n-am scapat ! Am tot sperat ca vom reusi sa ajungem dar dupa cum scriau si fetele, e greu sa iesi si de pe aleea din fata casei, daramite pe strazi. Tocmai a venit un prieten de la noi din Pierrefonds si mi-a spus ca pe 40 nu au bagat nimic, se circula pe mijloc, pe o singura banda. Daca as fi fost doar eu m-as fi aventurat (ador sa conduc pe conditii din astea), dar cu bebe mic de nici cinci luni nu ma risc.
Se pare ca vremea nu vrea sa ne intalnim azi si din pacate (pentru mine) eu plec peste doua zile pana pe 3 ianuarie.
O sa va urmaresc in continuare pe forum si o sa sper ca intr-o zi ne vom cunoaste si in persoana.
Pe curand !
(eu mai citesc pe aici, ca poate va rasganditi si am asa un chef sa ies din casa !!!!)
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana tu ai glumit cind ai zis ca adori sa conduci pe vremea asta??
Asa ca fapt divers, highway 401 e inchisa, cum o fii in Ontario?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Simonna spune:
ok, s-a marcat, am fost si noi in expeditie la IGA... peste drum :))
Nu-i de mers, pe bune!
Pupici, ma vir in pijama si ma uit la filme cu Mos Craciun... Ba nu, mai intii impachetez cadouri, ca si-asa maimutica e plecata, cu gutunar cu tot, la party!
Poate duminica viitoare... noi n-avem nimic programat, da' tot asa, dupa prinz, ca simbata seara chefuim... Cine mai poate sa vina atunci?
Mama ei de furtuna!
Simonna
codritu spune:
Wow fetele zici ca suntem in Siberia. Eu trebuie sa ma duc dupa lapte si nici pana acolo nu stiu cum o sa ajung, pana in centru sigur nu.
Nelia, eu cu Petra am baut toate ceaiurile de colici, am renuntat la lapte de vaca si tot ce contine lapte de vaca( asa mi-a sugerat pediatra) degeaba, Petra zbiera de cum deschidea ochii, in brate, in pat, sub pat oriunde o puneai era acelasi lucru. Eu ma gandeam ca daca nu ar plange in brate as tine-o toata ziua numai sa nu mai zbiere, imi zbarnaia creierul. Eu zic ca daca in brate nu plange e bine macar ai o solutie sa-l linistesti, i-ati un wrap care se leaga in jurul tau si tine-l lipit de tine. Petra nici acum nu e cuminte tot copil zbieracios si nervos este si cu probleme la somn.
mikiion, nici Petra nu doarme singura, numai leganata si pe mine, la gradi insa au gasit metoda sa o tina in scaunul de masa dupa ce mananca la pranz si pana la urma adoarme acolo, bineinteles ca nici nu o mai muta de acolo ca se trezeste, asa ca o lasa acolo sa-si faca somnul ca si asa nu doarme mult. Au cautat si ele solutii si numai asta a mers la ele, iar eu nu fac mofturi bine ca doarme chiar si daca numai pana intr-o ora. Acasa nici in scaunul ala nu sta.
si