Sezatoarea canadiana (76)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cge spune:
HO,HO, HO!!!
Ati fost cuminti ?
Noi am fost, am ajuns si la intalnire aseara, e drept ca pe ultima suta de metri.
Ne bucuram ca ne-am cunoscut cu Nelia, Simona, Dana, Roxana si familiile lor frumoase, ca ne-am revazut cu Oana si Antonia.
Noi ne-am simtit asa de bine, de parca ne-am fi stiut de o viata.
Acum fug la datorie, ca la noapte vine Mosu" si noi nu i-am pregatit inca biscuitii.
O zi buna si spor la treburi,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Avem Craciun aaaaalb!!!! Sau cel putin Ajunul e asigurat...
Va doresc un Craciun fericit canadience dragi, sa va bucurati de zilele care urmeaza, alaturi de familie si prieteni!
Pace in suflet, zambete pe fata si carnati pe masa! (si cate un Triferment unde e cazul )
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simi/simi.jpg)
simi spune:
Fetelor, mi-au iesit niste cozonaci, o nebunie! A zis sotul ca-n viata lui n-a mincat asa bunatati! Cred ca asta-i solutia, un pahar mare de daiquiri si... totul iese de minune!Da nu ma-ntrebati cum am facut ca nu mai stiu exact
Azi o sa fiu cuminte, poate o sa-mi aduca mosul ceva! Va pup si va urez multe, multe cadouri!
Smile,tomorrow could be worse!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Craciun Fericit
si din partea mea,
Nasterea Domnului sa ne aduca sanatate, liniste, pace, un an nou mai bun acusi" si...sarmale, prieteni si copii veseli si sanatosi...si un Mos darnic
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Simi, mirosul de cozonac a ajuns pana la mine, dar daiquiri ce insemneaza ???
..., la mine a sosit partea mai putin le fun, sa ma dau jos din pat, asta ca sa nu am parte de un ajun in pijamale, de la un cap la celalalt. Noroc ca mi-a pregatit Sofia micul dejun.
Ma duc la café ca sa ma pun in forma pt. a va ura si a va colinda mai pe seara.
Astazi trebuie sa fac ordine in poze, DVD-uri in CD-uri, ca am primit si de acasa filme romanesti si diverse altele si vreau sa le sortez. Bisous.
Sofia
carmen77 spune:
Pe cand urmatoarea intalnire, fetele? . Poate reusesc sa ajung si eu intr-un final ...
Asa cum am promis, va povestesc scurt experienta nasterii la Jewish Gen Hospital, deci, per ansamblu super OK, doctorul f profesionist, dar grabit, ca pe toata perioada sarcinii, adica a intrat in sala de operatii, eu anesteziata pe masa, el zice buna ziua, si gata, se repede si incepe sa isi faca treaba, eu fiind in spatele paravanului, nici nu mi-am dat seama ca a inceput, l-am intrebat pe Florin, ca simteam ca deja ma trage careva de burta, in 5 minute l-am vazut pe Marc, care e leit frate-su , sa vedem mai incolo daca tot asa o ramane.
Marc a avut 3580 la nastere, in rest, ne luptam cu alaptatul, care ramane cel mai mare chin si mister pentru mine, LOL, i-am zis lui Florin ca pe mine nu ma doboara facutul de copii, nici crescutul, da partea cu alaptatul e grea, rau de tot ...
Matei a reactionat bine in general, dar a avut deja si vreo 2 iesiri in care nu te mai puteai intelege cu el, adica refuza sa faca orice il rugam noi, si nu e neglijat, doamne fereste, ca Florin se ocupa de el non stop, dar banuiesc ca imi simte mie lipsa, ca eu stau cu Marc agatat de tzatza non stop.
Am sa pun dupa amiaza si cateva poze, ca trebuie sa le fac resize.
Ira, am sa il intreb pe Florin despre pozele pentru Sofia, nu cred ca iti ia nimic, numai tre sa vb cu el, iti dau pm zilele astea.
Craciun fericit va doresc la toate fetele si copilasii!
Aaah, sa nu uit, Nelia, eu mi-am luat si caruciorul, si scaunul de masina Peg Perego de pe Ebay (noi, din magazin de pe Ebay) si am iesit cam la 400 pentru un pliko P3 si un scaun Primo Viaggio SIP, ceea ce e super fata de magazin, puteti incerca sa cautati si voi.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003