Sezatoarea canadiana (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Intalnire DC Montreal - ASTAZI - Duminica 23 decembrie, ora 15:00
www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium (langa lifturi)
1000, rue De La Gauchetière Ouest (harta)

Simonna
pitilache
cge
Oanagabriela
Podeanu
Nelia
Romina

"Less is more" - Mies van der Rohe

Noi ajungem dupa 15:30, sintem la spectacol de la ora 14:00 la Place des Arts. Nu stiu exact cit va dura exact, dar de venit venim. Sper sa va mai gasesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi vom ajunge la intalnire, nu stim cand, totul depinde de ora la care adoarme de pranz mandra noastra.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Si noi ajungem, ne-am trezit, finalmente! Daca totul curge conform planului, rupem usa acolo mai devreme... de-aia zic, ca nu-s daca ajungem la lifturi, parca as patina si eu putin, dar asta inseamna sa ajungem mai devreme, ca de la 3 sa pt sa ma povestesc cu voi...
Oricum, sintem acolo!
Oana, primit, notat, n-am reply :)
Pupici, ne dedem in citeva ore, cool!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

370 plus taxe? E cam mult! M-am tot gindit ce sa fac si cred ca am gasit o solutie pentru moment: imi iau wrap din ala bun, ma duc cu carutul ala cu trei roti pe care il am si care e foarte bun pentru iarna, ca trece peste orice, cu scoica si cu bebe in ea si ma intorc cu bebe in wrap si cu Tudora in carut, iar scoica o pun jos, am probat si intra. Acum el e inca mic si usor de transportat, mi-e teama ca pe nametii astia imi iau din ala bun si se rup rotile, ca m-am uitat la modele, nici unul nu are rotile mari ca acesta de jogging pe care il am... asa ca, amin cumpararea carutului pina spre primavara, cind mai creste bebe si imi va fi greu sa il duc, mai ales ca vor incepe iar mersul prin parcuri si plimbarile lungi pe jos. Atunci voi hotari si ce fel de carut imi voi lua, o fi bun acest Peg Perego, dar e cam scump. Iar ala de care spui tu, Marimar, am vazut si pe aici, mi-a zis o mamica ca a dat vreo 700 pe el, nu stiu daca aceeasi marca, dar semana. Numai ca bebelusul statea destul de rau, de la 5-6 luni e in regula, dar acum, cit e mic, e tare chinuit acolo. Plus ca am citit ca sint probleme cu el, ca e periculos pentru bebele din spate si se cerceteaza modelul acum, probabil ca au fost niste plingeri de s-a ajuns la un studiu al produsului si a sigurantei copiilor in el. Mersi oricum pentru idee!

Deci, ne intilnim! Abia astept! Numai sa nu rideti de mine, ca m-am mincat in posterior de dimineata sa ma tund, ca ma enerva rau claia de par care imi crescuse. Si m-am tuns... daca asta se cheama tuns, bine ca macar nu se vede chiar din avion, pot sa ies din casa. Sper! Ca nu s-a uscat inca...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Am fost la intilnire!!!!Si-mi pare tare bine!!!!
Vazut fete frumoase, dragute! Bebei scumpi si copii minunati!
Ne-am simtit tare bine cu voi!
Acum fac cozonaci, dupa ce sotul mi-a facut un Daiquiri, ce-o iesi, Dumnezeu cu mila!
Craciun fericit tuturor!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si noi am ajuns, cam tirziu, dar mai bine mai tirziu decit niciodata ...Am reusit sa o vad pe Roxana, Dana, Simona, Nelia, Cristina si copiii aferenti. Mame superbe, copiii ca din reviste...Tare m-am bucurat, chiar daca am schimabt doar citeva cuvinte cu fiecare (fiind mai mult cu ochii dupa copilul care patina...).

Va urez si eu din toata inima "Craciun ferict!" si sarbatori cu sanatate, bucurii si pace in suflet.

P.S. Acum pe seara am pus colinde cu Ducu Berti si am baut un pahar de vin romanesc. Vorba aceea: un ochi ride si unul plinge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si eu ma bucur tare mult ca am reusit sa ne vedem! Ne-am simtit tare bine cu voi!
Eu nu am reusit decat sa termin sarmalele. Cozonacii sunt programati pe maine dimineata.

Va urez si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi!

O sa revin si cu poze maine promit!

Va pup,
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare tuturooooor !!!

Imi pare bine ca v-ati intalnit si ca v-ati patinat
speram sa vedem si poze
noi o sa incepem sa le descarcam pe ale noastre in curand, abia am intrat in vacanta
si deocamdata is prea preocupata ca sa nu fac nimic, dorm, mananc si iar dorm, pe alocuri mai citesc si ma uit la TV.

Io-s f frustrata, ca parte din cadoul meu de Craciun l-am dibuit deja, dar nu-mi pot da seama..e ceva de mobila - dar nu-mi pot da seama ce anume - e ambalat. Cu cadourile Sofiei am rezolvat-o, anul asta nu a fost cuminte decat un pic, asa ca nu o sa aiba decat vreo 25 de cadouri....abia astept sa facem maine seara de ajun si sa tot desfacem. In plus, de data asta am stabilit cu elevii mei ca nu voi desface surprizele de la ei decat in ziua de Craciun, si pana atunci le-am lasat sub brad, mor de curiozitate sa aflu ce-am primit de la ei. Si sora mea si Sibin au niste surprize de la Mos Craciun, tiiiiiii, ce nerabdare am sa le vad fetele!

Mai revin cu impresii dupa ce vad pozele voastre, nu am apucat sa citesc nimic din urma.

Craciun fericit tuturor!

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

nelia, uite site-ul de unde am luat eu caruciorul. Eu am dat sa sorteze dupa pret de la mic la mare, dar ai mai multe metode de cautare. Trebuie sa intri zilnic ca ce e bun si ieftin se vinde repede. Al meu carucior a fost 250.

si

Mergi la inceput
Mergi la inceput