Sezatoarea canadiana (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Feteor va urez si eu Un Craciun Fericit si Un An Nou cu multa sanatate si numai impliniri!

Petreceri frumoase si sa ne vedem cu bine in 2008!

Magdone 16+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey ce brad maret, simona.

Ira, are sora-ta un umor tare placut la scris. de fapt si tu ai calitati de-astea, e boala de familie se vede.

Sarbatori fericite dragelor, frumoaselor, sanatate multa, bucurii, casa plina si copii fericiti.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Intru scurt sa va salut.
Pitilache noi nu ajungem la intalnire ca nu am facut nimic pentru sarbatori si in weekend-ul asta e ultima strigare.
Nelia eu am wrapul ala si l-am si folosit. Cum ti-am mai spus Petra a fost(si este) un copil dificil care nu a stat singura nici o clipa, cum nu simtea pe cineva langa ea zbiera. Ca sa pot sa fac si eu ceva am luat wrapul si am tinut-o acolo. Carucior si eu am unul cu pedala in spate unde sta Tudor. O sa caut o poza sa ti-l arat, l-am luat de la cineva din st. Rose. La noi la fel ca la Try ce s-a potrivit la Tudor la Petra nu a tinut figura si a trebuit sa venim cu alte idei.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Uite Nelia, asta e caruciorul meu:http://www.pegperego.com/page.php?sid=f2f3472b8122dc1b789b0f22d130b2e8&pageid=IJVNL001&idp=0000000011&pg=08&cl=C
Nu stiu daca il gasesti in magazine ca eu l-am gasit la cineva cum ti-am spus, dar era nou in cutie. Are in spate o pedala pe care poate sta in picioare copilul mai mare. Cel pe care il vrei tu mie mi s-a parut prea mare si greu de manevrat, eu l-am luat pe ala prima data si l-am dus inapoi, dar asta depinde de fiecare, tie poate o sa-ti placa, merita sa-l incerci.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Buna, fetele, am intrat doar sa va spun ca suntem acasa, bine, in formatie de 4, am sa va povestesc experienta peste 2-3 zile cand ne mai intram in ritm, acuma vroiam doar sa ii cer ajutorul Neliei, am patit si eu exact ca tine, adica sanii ca pietroiul, cu nodulete, am inchiriat si pompa, dar se pare ca degeaba, please, iti dau pm sa vad ce ti-au zis tie la clinica de lactatie, eu am rendez vous de abia pe 3 ianuarie, pana atunci ma las de alaptat ..

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, bine ati venit acasa si felicitari! Ti-am raspuns la PM, astept sa ma suni. Pina atunci iti spun rapid: comprese cu apa fierbinte (sotul le uda si le punea in cuptorul cu microunde 20 e secunde), le pui pe piept, pe noduli, cit mai fierbinti ca sa se destupe canalele (ca nu cred ca e infectie inca la tine, deci nu ai nevoie sa pui reci, ci fierbinti ca sa dea drumul la lapte), dusuri calde (eu tineam dusul pe piept si cu sapun de-al lui bebe ca sa nu ma irit masam sinul in locurile dureroase), pui copilul sau pompa, dar mai bine copilul sa suga cit mai des (aici am gresit eu, ca nu l-am pus deloc de frica sa nu-i faca rau la burtica laptele poate alterat din cauza infectiei) si in mai multe pozitii, ca sa se desfunde toate canalele (mi-a aratat una, minge de fotbal american cica, e greu de explicat, dar o gasesti cred in cartea data din spital sau pe net - eu il puneam pe pat, alaturi de mine, eu stind in sezut si ii luam doar capusorul in mina, ca pe o minge). Uite citeva pagini gasite atunci cu niste sfaturi pe care eu le-am gasit bune:
http://forum.desprecopii.com/default.aspx?g=posts&t=590&p=1
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1196

Dar suna-ma oricind vrei tu si iti raspund la toate intrebarile la care stiu raspunsul.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen felicitari si cand iti revii sa ne povestesti daca ai avut cezariana sau nu.
Pt. sani, pune mult copilul la san. asta daca vrea sa manace. Si la mine a mers cu dusuri fierbinti , f. f. fierbinti. Dar daca ai facut cezariana nu prea merge. Eu am avut probleme pe la 6 luni cand sarea mesele din cauza diversificarii, si mergea.....
Eu am folosit pompa , si la fel ca si cu copilul depinde de pozitie...Adica daca nu presezi pe zona aia care te doare nu o sa scoata laptele din canalele cu probleme. Ci doar din cele fara probleme....Cred ca ai mendela. Ca daca nu, sa stii ca restul sunt cam proaste. Eu am dat banii de pomana pe un gerber....

Sanatate tie si puiutului.

Nelia eu am tipul ala de carucior, adica e identic dar nu are partea pt. bebe 2. Si pot sa-ti spun ca a doua oara nu mai iau asa ceva.....Perprego e de mine.
E f. f. greu. Nu poti sa-l cobori pe scari, nu poti lua colturile ca lumea, impingi la el de te doare spatele de inebunesti. Si imi inchipui si putin mai lung devine si mai aiurea. E f. rezistent in schimb, rotile au mers si prin zapada toata iarna trecuta. Dar panza e cam proasta. Si am uitat , ocupa enorm de mult loc in potbagaj. Si eu am o masina medie..... si nu mai inacpe mai nimic alaturi....
Eu as zice sa te uiti dupa unul ca al Tatianei. Am vazut-o in magazin acum vreo luna si mi-a placut enorm caruciorul.
De fapt cine va sta in el? Tudora si Lisandru? Ca la tine e o problema, ca stai in centru si ai de taversat strazile alea aglomerate. De mers printre oameni....

Si aveam o intrebare, pt. Agatha nu poti sa folosesti autobuzul scolar? ca sa ai un drum mai putin de facut? Stii ca daca esti prea aproape de scoala dar alaptezi ai dreptul la autobuz?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikiion, stai asa, ca eu nu stiu ce marca am vazut in magazin, eu am luat unul la intimplare de pe net ca sa vi-l arat ca model despre ce vorbesc. Ala pe care l-am vazut l-am incercat prin magazin cu Agata si cu Tudora si mergea bine. Am salvat link-ul dat de Codritu si ma voi uita dupa Pegperego, daca nu, il iau de pe net cumva. Mie imi trebuie carut inca doi ani cel putin de acum incolo, tocmai pentru ca Tudora e mica si bebe la fel si va trebui sa-i pun pe amindoi in carut pentru siguranta, cum ai spus si tu, locuiesc in centru, o parte din drum o iau pe Maisonneuve, unde nu prea circula masini, pina la parcul Westmount, dar apoi e chiar periculos singura cu atitia copii, ca intram in aglomeratie si pina acasa tot traversam strazi. Sint vreo 15 minute de mers, dar nu vreau sa risc. Agata merge pe jos, de la un an nu a mai vrut sa stea in carut si merge mult pe jos, dar Tudora nu prea, oboseste mai repede ca Agata la virsta ei. Nu pot sa-i iau autobuz decit de la anul, adica dupa doi ani de scoala (sper ca are loc si la anul viitor), pentru ca ea atunci devine rezident al scolii (cu drepturi depline) indiferent de unde locuim noi si fratii ei automat capata loc acolo ca rezidenti. Asta pentru ca e o scoala de care nu apartinem, noi locuind in St Henri si scoala fiind in Westmount. Dar tot nu m-ar ajuta prea mult pentru ca gradinita Dawson e linga scoala Tudorei si cum tot eu trebuie sa o iau si pe Tudora, ca tati de multe ori nu are cum sa plece inainte de 6 si nici nu vreau sa o las atit de mult... oricum nu as fi acasa cind ar veni autobuzul, ca as fi cu bebe dupa Tudora... Si apoi acum e iarna, dar va veni primavara si vara si noi stam fff mult prin parcuri, in fiecare zi altul... si umblam pina nu ne mai tin picioarele, sintem tare plimbareti si ar fi complicat si nesigur fara un carut in care sa duci doi dintre ei. Eu am de gind sa-mi iau permisul anul care vine, dar in situatia de mai sus nu m-ar incalzi prea mult pentru ca, fiind in centru, e un stres sa pleci cu masina din cauza locurilor de parcare. Octav lasa masina unde se poate si apoi tot mergem pe jos pina unde avem nevoie si cite 20 de minute, de-mi vine sa-i omor pe astia care au gindit orasul, scolile, gradinitele... le-au construit dar locuri de parcare pentru masini ciuciu! Numai cine are treaba cu centrul si cu zona despre care vorbesc eu poate sa inteleaga stresul si nervii legati de parcare.

Am cautat si imi spune ca s-ar putea sa-l gasesc aici:

CLEMENT PLACE NOBEL CANADA, QUEBEC
J4B 5L2 Boucherville
1200 Rue Nobel
Tel: (1) 450-641-3305

CENTRE DE PIECES CANADA, QUEBEC
Brossard
6185 Boul Tashereau
Tel: (1) 450-443-8213

CLEMENT MALL CHAMPLAIN CANADA, QUEBEC
J4W 2T5 Brossard
2150 Boul Lapiniere
Tel: (1) 450-923-8433

Sta cineva pe linga vreunul din centre!?! Poate ca atunci cind mai trece prin el sa se uite si sa-mi spuna si mie daca pe linga alte produse Peg Perego au si carutul cautat de mine, adica acesta www.pegperego.com/page.php?sid=f2f3472b8122dc1b789b0f22d130b2e8&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000011&cl=C" target="_blank">acesta!?! Nu scrie cit costa sau nu am vazut eu...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor-multumim mult de aprecieri legate de poze.Copiii sunt cei mai frumosi mereu!
Carmen, bine ati venit acasa si felicitari!
Cristina-mersi si vacantza placuta!
Nelia-am inteles cu carutzul,de acord ca ai nevoie in cazul asta-bafta-subscriu ca Pegperego sunt f.bune.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Asi uitam ce e mai important!
Va uram Craciun Fericit alaturi de Mos Craciun, cu sarmale si caltabosii infunctie de posibilitati, obiceiuri si apetit, cu cadouri multe, poate oleacade zapada si multa voie buna pe muzica colindatoare.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput