Sezatoarea canadiana (76)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
nelia, eu zic ca tu ai nevoi de carutul ala,
asa cum spuneai si tu Agata e inca mica, plus ghiozdane, bagaje, iti va permite sa te misti mai usor. Autobuzul mai inseamna si bani cheltuiti pe bilete, aglomeratie, chin la urcat carutul, chiar daca majoritatea autobuzelor "ingenuncheaza".
wrapul ala iti va permite sa te misti prin casa, daca Lisandru va fi un copil mai dependent de tine, asa cum a fost Andrei al meu...
SArbatori Fericite!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
try spune:
quote:
Originally posted by nelia
Try, nu e dublu, e ca unul simplu, numai ca e putin mai lung ca cel normal. Uite-l www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2773463&kw=stroller&origkw=stroller&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384" target="_blank">aici.
Ei, asa da!!!!
Mi-ar fi placut si mie unu' mai ales ca si-a scos parleala carutu' asta care l-am folost la ambii copii. N-am crezut ca se poate usa in asa hal un carut la doi copii.
Da acu' e tarziu, ai mei sunt deja pe cale sa devina baieti mari.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
![](mamica.gif)
try spune:
Denisa, ai doi copii muninati, m-a impresionat tare mult filmuletul cu Emma care incerca sa-l inveleasca pe Alex. Era atat de scumpa in miscari.
Nelia, o juma de ora de mers pe jos e cam mult pt 2,5 ani. Eu asta vara aveam 15 minute de mers pe jos cu alex pana in parc si la drumul inapoi nu rezista de cele mai multe ori. Si-l suiam in fatza pe treapa sau il puneam in spatele lui adrian direct in carut, ca si cand l-ar tine intre picioare pe cel mic. Si-asa puteam sa gonesc si eu pana acasa si faceam doar 10 minute in ritmul meu de mers. Mai ales cand erau calduri toride, alex se flescaia de tot de la leagane pana acasa.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Denisa, frumoase poze, mai pune, sunt tare dragalasi copiii tai.
Pe mine ma scuzati ca n-am citit din urma, dar sunt intr-o perioada f aglomerata.
Ma intrebam cum o fi nascut Carmen, pe furtuna aia, pe 16. Ca atunci avea cezariana programata.
Vineri o sa ploua, poate da domnu' si mai topeste din zapada asta mare, ca sa putem relua plimbarile pe jos. Sambata o sa vina si sor'mea la mine la show, doamne ce emotii am de-acum.
Cu cadourile sunt in mare dilema, urasc sa cumpar n'importequoi, pentru sor'mea si Sofia mi-e clar, dar nu stiu iubitului meu si prietenilor. O sa stau astazi sa ma gandesc.
Sarmale nu cred ca mai avem timp sa le facem, o sa prestam de la magazinul romanesc.
O zi buna tuturor.
Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simi/simi.jpg)
simi spune:
Denisa, ai doi copii minunati! Si un brad vesel si frumos!
Sa traiti, sa infloriti!
Pozele si filmultele voastre sint o nebunie!
Smile,tomorrow could be worse!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Denisa, frumosi tare copii ai, sa-ti traiasca!
eu sunt rupta...am alergat azi cit s-a dus juma'de rezervor dupa ultimele cumparaturi; cit pe ce sa ramin fara sarmale ca nu mai aveau varza la Transilvania, noroc cu Mourelatos; toata seara am bucatarit, odorul meu trebuie sa duca miine la scoala ceva pregatit; au inceput devreme cu mesele interculturale, ce ma enerveaza pe mine obiceiul asta;)); i-am pregatit sandwichuri cu icre si biscuiti cu cioco, la cioco nu sunt copii alergici in scoala- din fericire; am primit si buletinul, binenteles ca avem probleme la capitolul: facut fraze complexe si nesuferita lui de invatatoare mi-a spus ca tre'sa lucram in vacanta la asta; parca n-as stii...si nu i-as fi spus ca vorbim despre un copil ce a incepu sa spuna primele cuvinte la patru ani+
; eu sunt fericita ca la matematica este FB peste tot, pentru mine matematica e cea mai importanta; am senzatia ca e si deranjata putin cind ma vede atit de pasiva la lamentarile ei quebecoase; uof...e la polul total opus cind ma gindesc la tipa super din anul trecut; oricum de miine e vacanta si doua saptamini hoinarim prin zapada....
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Ana, am intrat sa te felicit pentru rezultatele lui Tudor!
Vacanta mea va incepe sambata dupa amiaza la 3 si un sfert, si cu siguranta voi fi atat de obosita incat voi realiza asta abia a 2-a zi.
Vaz ca sor'mea a revenit la sentimente canadiene mai bune, dar nu stiu cat va mai dura pt. ca azi a plecat prin frig - sa ia Montrealul in piept. Pana acum n-a iesit din casa de frica nametilor :-)), ca venise si ea in Canada cu pantofi cu toc de 15 cm si cu haine de primavara. Noroc de bocancii mei de rezerva din debara.
Va pun din e-mailul ei, al 2-lea in America catre Ro :
such a perfect day
acum eu stiu ca toti sunteti pina peste cap de sarbatori, cumparaturi, serviciu, rapoarte pe ultima suta de metri, shpekuri si alte prostii, dar tre sa va zic ca perfectiunea s-a nascut aici, in casa asta unde eu am intrat duminica si de unde am iesit in total 10 minute pina in momentul de fata.
ne trezim dimineata in mirosul cafelei pe care o prepara dragul de sibin si cu ochii scosi ne infigem in computere, irina sta in pat la laptopul ei, eu in biroul de langa camera mea, asteptind cu nerabdare sa apara online cineva din tara si sa le facem in ciuda... in timp ce sofia trece de la una la cealalta si ne canta, zbiara, rade, ne trage de par ,se supara si ne pupa... apoi sibin pleaca, noi trecem in bucatarie si turnam cafeaua si jocul sofiei se reia, topaie pe masa, ne declara dragostea ei, ma cere in casatorie, ne alege mincarea in ziua respectiva (drept sa spun am cel putin trei kile in plus de la meniul asta ... biscuiti cu ciocolata, sandwich cu cascaval si unt, inghetata, creme brulee, bomboane cu visine, napolitane, palmieri, braduti din foietaj cu bomboane ca cip pe ei, coca cola plus ca in afara de a urca in sus si in jos pe scari si jocul "touché" nu mai fac nimic, azi cica iesim in oras la masa, dar iesitul asta e tot ceva de stai in masina la caldurica si frigul dureaza cam 10 secunde). obligatoriu dimineata imi rastoarna in fata cate un puzzle, preferatul ei fiind unul cu patru pisici, apoi vine ala cu cai... si dupa ce bem cafea, ne aranjam, ne coafam, ne machiem, operatiune care dureaza cam pina la 2-3 dupa amiaza, Irina pleaca la scoala (preda violon, piano si canto unor elevi de la 5 la 50 de ani) eu culc tornada in camera cu printese, dupa ce obligatoriu ii citesc o poveste... azi am refuzat pentru ca scosese din raft cartea cu catelusul schiop si povestea aia cretina nu o sa o citesc nimanui ca nu vreau sa deprim pe minemi... cum pana mea sa dormi linistit dupa ce ai aflat ca draguttul de catelus sufera si ai plins de mila lui... ce prostii de povesti s-au scris si in tara aia, vorba irinei, de aia suntem defecti, la asemenea povesti... doarme trei ore, timp in care eu am program de voi... TV, computer, dormit, citit, plimbat... in principiu, nici unul dintre cele de mai sus, ca ma tine o asa oboseala ca prefer sa ma holbez la curtea plina de zapada si imi las gandurile sa fuga la chestiuni intradevar importante cuma ar fi... ce anume covor ar merge in "salonul" irinei, daca imi trebuie sau nu o pereche de ghete de iarna la bucuresti, daca maine o sa reusesc sa nu manind biscuiti cu ciocolata in timp ce rontai biscuti cu ciocolata, daca o sa-mi dea concediu la anul sa ajung la turneul irinei din scotia, din-astea...
de trei zile am reusit performanta sa adorm pe canapeaua din fata televizorului la 8 jumate, cu sofia in frate, care ma zapaceste in pupici numai sa nu adorm, si sa ma duc la mine in patut la 9 jumate ca sa dorm dusa vreo 12 ore...
azi ma scoate sibin din casa fortat pe la 9 ca sa nu mai adorm, ceea ce inseamna ca ma duc acum sa imi fac o cafea
vraiment perfection
azi am ras cu irina cu lacrimi pentru ca sofia ne-a cantat cantecelul cu cu gedetelele, adica degetelele. mi-a povestit sora-mea cat de mult s-a luptat cu sibin sa nu cumva o sa invete pe sofia sa spuna corect... gedetul mare nu stiu ce/a facut :))
c'est genial
Spor la pregatirile de sarbatori tuturor!!!
Sofia
Simonna spune:
Mesdames, sinteti ocupate pina peste urechi, vad eu, s-a mai linistit Sezatoarea, sarmale, hai???
Simi si Ira si oricinea altcineva se simte cu musca pe caciula (Ana, pae example!)... Duminica la 3 voi executati sarmale??? Hai, ma, ca-i frumos tare la Atrium, muuult mai frumos ca in bucatarie!!! Serios. De la 2 jumate la 5 jumate. Copii + soti patineaza si noi birfilim un piculet, ne pupam si ne uram si ne intoarcem la sarmale. Zau asa!
Altfel... i-a gasit pe astia muncitul, acu' cind mi se facu mie de vacanta! Asa ca pun si eu poze cu bradul meu si copilul meu, ordine alfabetica la enumerare, ca si-asa's eu o mama denaturata!, si ma intorc la travail. Ce nu pricep oamenii astie e ca dupa X-mas party, culcata la unu azi dimineata, era mai productiv pt. ei sa ma fi lasat acasa, ca asa cica munceasc da' pot sa gresesc rau, da' rau, de azi dimineata imi caut creierul si nu-sh unde'i! :)
http://s259.photobucket.com/albums/hh298/ufasir/2007/iarna/?action=view¤t=brad2007-2.jpg
Pupici,
S.
Ica 1975 spune:
Pe fuga, pe fuga ....
Simona, merci ptr poze
Denisam, f frumosi copii tai
Ira, de unde iei sarmale gata facute? Poate asa sa avem si noi sarmale pe masa de craciun, macar de decor, ca de facut, nu stiu daca mai am timp.
Vad ca toata lumea a facut brad, mai putin noi, care nici nu l-am cumparat Fug acum ca am treburi ptr inca 2 zile
tuturor
Noi
Ce faci te si face.
khristin spune:
Saluti,
Vazut poze cu decoratii si brazi care mai de care, toate la superlativ ce sa mai, mai reusiti insa tot copiii raman
Denisa, Ema e o minune scumpa, tare dulce in pozele respective, pt. ca nu mai stiu ce RSVP aveai tu, iti spun de acum ca ne vedem la petrecere
Quebecoiselor, vreau povesti de la intalnirea voastra si poze multe se subintelege. Distractie placuta
In alta ordine de idei, pt. ca nu stiu daca mai reusesc sa intru pe aici, noi plecam duminica la soare , sintem cam in graba si cu bagajele nefacute pana in prezent, dar probabil vom ajunge in timp la aeroport...ne intoarcem pe 31, exact in timp pt. petrecerea de Revelion
. Va urez tuturor un Craciun luminos si plin de bucurii
, alaturi de familiile voastre si sa ne auzim cu bine in 2008. LA MULTI ANI
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB