***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Liviana, m-am uitat la cubullete, dar noi n-avem ce face cu ele decat sa isi scoata ochisorii... inca nu ne descurcam cu asa "solide"...

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mario Dominic,
Darius Andrei,
Alesia Ioana,
Mihai Vladimir,
Bianca Elena,
Maria,
Alice.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Bussiness, poate viseaza urat... sau o jeneaza ceva: caldura, bula de aer,etc... DAr atata timp cat NU incepe sa planga... nu are sens s-o trezesti...

Carstea, ce coincidenta... ei eu am incercat azi si i-am dat mamaligita cu lapte praf dar asta dupa ce mancase portia de lapte... l-am pus sa stea cu noi la masa... Si cum mi s-a parut ca pofteste, iar mamaliga era FARA PIC DE SARE (ca sotul nu mai are voie )... mi-am permis sa-i dau si lui Dar noua ne-a placuuuuut foarte mult..... nici nu ma asteptam.... Dar NOI am zis ca-i place, pt ca e mamaligos ca noi Legat de galbenus.... se da de 3 ori pe sapt... in general dai o zi galbenus o zi carne... alternezi... Evident, la inceput ii dai 1/4, 1/2 si cresti.... dar asta nu inseamna ca nu ii mai dai la fel de des ...

Liviana... sa stii ca Antonio e bine... desi respiratia e groaznica...se cianozeaza cand sta pe spate... nu stiu ce sa zic.... I-am luat exsudatul si asteptam rezultatul... dar stii ce e CULMEA??? Am vazut ca ii ziceai ELTEKAI ca nu putem sa-i tinem acum 2 ore.... ei bine el a facut tampenia asta in contextul in care de o sapt nu-l mai scoteam in parc.... cu 2 sapt inainte statusem cu el 3 ore... pt ca dormea si nu am vrut sa-l intrerup Copiii sunt si cum ii inveti... daca-i cresti la 30 de grade (asta ar trebui sa vada sotul care da mereu calorifele la maxim iar eu astept sa adoarma sa le dau la 2 in loc de 5) atunci te-astepti mai degraba s-o pateasca.... Ca sa NU mai spun ca aceasta "RAGUSEALA" a lui A o pun pe seama ducerii in colectivitate... gradinita, ergoterapie, gmnastica... practic 3-4 ore pe zi sta la spital.... fara mine, ca sa-l obisnuim ca din februarie... Eu nu ma impacientez.... atata timp cat nu-l intepam... si nici luam antibiotic... deci suntem boieri... acum depinde si de rezultatul exsudatului, evident ... Sa vedem.... Aaaah... si eu sunt inebunita dupa orice insemana JUCARIE cu ACTIVITATE...unde mai pui ca cele de la FISHER PRICE, VTECH sunt extraordinare.... dar A prefera pungile, stanioalele, pixurile mele pe care le pandeste si eu pe el sa nu pateasca ceva.... In fine... avem o groaza de jucarii.... dar NU IL INCANTA decat maxim cate un colacel colorat f.f.f. simplu... Avem si o minunatie cu clape, animalute pe care apesi si ies diverse sunete (cum face oaia, porcul,etc...) dar NU-L AMUZA... El vrea pungi, carti si un CIOCANEL de plastic... pe care i-l dau doar cand VREAU sa ma doara capul Vrei sa mai intreb printre prietenele mele??? Sau le-ai dat deja? PS: Sa nu te superi pe mine ca am zis de cladura/ temperatura, etc... stiu ca esti la bb2 si deci ai muuuult mai multa experienta ca mine, dar.... asta e parerea mea cu frigul... mai ales ca eu ADOR FRIGUL si DETEST CALDURA

Kay, ma bucur ca ati strans toti banutii pt operatia de-acum si stiu ca veti reusi de fiecare data sa-i strangeti pe toti si in final PRINTESA SONIA o sa IZBANDEASCA... D-zeu o s-o ajute, sunt convinsa si va fi mandria tuturor!!! Eu stiu (ink de cand vb la tel cu tine si tu tremurai prin spital) ca ea are un viitor stralucit, s-a nascut totsui SUB o stea norocoasa... oare cati ca ea NU sunt inlaturati din viata asta ink inainte de-a o vedea??? Ei bine, asta a fost norocul ei... O SA VEZI ca D-zeu nu i-a dat acel noroc atunci DEGEABA! Si cand o ajunge un medic celebru care va salva multe vieti (pt ca eu asa am feeling-ul ) sa nu uiti sa-i spui ca eu am PREZIS asta.... makr asa de dragul acordarii dreptate unui BERBEC get beget pupici de la noi si sa ne tineti la curent cum puteti!

Ce putin ati vb azi...

Aaaah...sa NU uit... ELTEKA, sau ELLA, unde gasesc poze cu mamica de DOLOFANEL sa vad si eu cat seamana???

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Andrada, mult si primeste o de la noi !
cand am citit "cianozeze" in mesajul tau, mi s-a zburlit paul neepilat de pa mana stanga (ca dreapta e rezolvata ... SI ANTONIO SE CIANOZEAZA??? adica si un bb normal se cianozeaza de la muci??? credeam ca numai a mea... na ca nu suntem singurele ! si in ce pozitie nu se ciano? ca si Soni e mucioasa rau. da la ea e continuu,din cauza cardiomegaliei, a fluxului crescut spre plamani, a dismaturiei, a intubatiei etc...

ma duc sa ii dau sa pape si sa-mi tarasc barbatul in pat, ca se "uita" la DieHard3... si de cand se "uita" i-am scos ochelarii, l-am invelit si ne-am iubit putin (platonic, nu va ganditi la prostii), da daca-l intrebi nu-si aminteste nimic. hai ca ma duc sa-i intrerup "vizionarea".

gata, va pup si NOAPTE BUNA !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

si eu am cautat poze de ELTEKA... fara succes Vreau si eu sa vad mamica de DOLOFANEL-FAT FRUMOS CEL CHEL !!! apropos, ELTEKA, uneori cand mai fac treaba pin casa, ma mai pufneste rasu cand imi aduc aminte de titulaturile lui Elias !!! si rad pe infundate...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Laura- asa imi face de cateva nopti numai la ore foarte tarzii adoarme, o sa incerc si cu scaunul.Astept vremuri mai bune
Si eu am vrut sa fac astazi pulpe cu bere, dar nu am mai avut cand, am umblat aiurea prin oras, asa ca ,a ramas sa le fac maine.Cum a iesit mancarea?

Mica - cum au iesit pulpele?

Ce comica esti Dicarstea

Carstea - multumim mult pentru felicitari

Chiquitita - multumim de felicitari

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna seara si de la mine!

In primul rand un "la multe lunisoare" tuturor sarbatoritilor de ieri, de azi si de maine, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!Si un pupic pentru Alessia Ioana de Lulu, si o intrebare scurta:pe unde umbli, mamico?Nu ai mai dat nici un semn de viata..Sunteti bine?

Oana, ma bucur mult ca s-au strans banutii, va urez drum bun in Germania si sa va intoarceti sanatoase acasa!

Vazut Dolofanel de Elteka, mi-au placut mult pozele, si comentariile, si subscriu si eu la dorinta fetelor de a o vedea pe mamica de Dolo.

Admirat Eliza mica, grasunica si frumusica foc.

Am vazut si pozele de la Lepsa, foarte frumoase, abia astept sa gasim ocazia sa mai facem si noi o iesire din asta romantica.

Azi noapte am visat-o pe Ralucami, eram undeva pe o pajiste si imi povestea cum a plecat ea in Japonia(bineinteles ca am uitat pana dimineata povestea, dar era tare interesant).Si imi facea tot felul de demonstratii cu diverse obiecte ciudate...oare in noaptea asta pe cine mai chinui?

Pentru noi asta a fost un weekend plin de realizari.Zicem asa:
->ieri seara am zis pentru prima data "tata"-avem si martori, e real-din pacate a fost singura data, iar tac'su nu l-a auzit ca avea alte preocupari.
->astazi, in timp ce papa, mami a observat ceva lucitor in gurita, a cautat repede si a gasit coltul unui dintisor buclucas.Celalalt nu a spart inca, dar se vede in gingie(care e umflata), asa ca pana la Craciun o sa fim posesorii a DOI dintisori.
->in seara asta s-a ridicat prima data in patru labe.A stat vreo 2-3 sec si a plonjat in fata, dar se pare ca usurel avansam si noi.Nu de alta, dar pana acum se deplasa prin tarare, dar cu spatele.
In timp ce va scriam mesajul asta a cazut la datorie, dupa ce umplut de bale juma' din dormitorul maica-mii.Bine macar ca nu suntem la noi acasa, sa fiu nevoita sa curat io in urma lui.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Gravidutza, ce dragalasa e Mara! Mi-a placut filmul cu tati si mai ales faptul ca sotul este TATUTZU! Si eu ii spun la fel tatalui meu! Cum ii vine salopeta de craciun? Vreau poza pls!

Daaa, eu m-am referit la mariu ca"tatutu" prima oara si i-a placut si acum din tatutut nu se scoate. Eu ii mai zic si tati. Ma bucur ca ti-a placut vrabioara mea, mai ales ca ieri dormea si n-ai putut sa o vezi in zburdalnicia ei ; inseamna ca n-am stat degeaba sa se incarce pozele alea, asa e cand nu le faci la timp, acum m-am gasit sa le pun pe toate. N-am imbracat-o inca cu salopeta, dar ii vine sigur, ca am masurat-o pe ea. O sa pun poze cand o imbrac, probabil in Ajun. Eu am ramas cu piticii mei sa-i gasesc si o rochita care sa-mi placa (eu tre sa ma indragostesc de-o haina, ca sa o cumpar), ca vreau sa aiba amintire de la primul Craciun poza cu ea imbracata in Craciunita. Dupa ce am plecat de la tine, am fost in Plaza, dar n-am gasit cine stie ce.
Azi i-am pus Baby Mozart si mariu zice sa s-a uitat. Eu nu stiu, ca am fost plecata sa iau ceva de la un magazin. In ce ordine tre sa-i pun filmuletele? Sau nu exista vreo ordine?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Noapte buna maimici.Noi maine plecam la tara sa taiem porcul asa ca sa fiti harnicute si sa scrieti mult sa am ce citi maine seara ca timp am.(Ella)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lavini - felicitari pentru dintisor si pentru TATA
Multumim pentru felicitari.

Am pus cateva poze 7 luni
Faceam poze in parc la bradut si m-au intrebat niste tineri daca il dau pe Dominic sa-si faca poze cu el si l-am dat... stiti cum era la mare... "poze cu maimuta" mi-a incoltit deja o idee de afacere, maine ma duc sa stau mai mult sub brad...

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput