***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 14
angiuta spune:
Pepsi eu iau anticonceptionale de 4 luni asa ca sigur nu e de la ciclu. Vladut n-a mai facut de ieri kk deci tind sa cred ca e bine. Eu abia am inceput sa-i dau piure de legume si i-am pus in prima zi mai mult morcovel si tind sa cred ca din cauza lui e. Plus ca blenderul meu nu pasa destul de bine iar eu, fire inventiva, am bagat legumele fierte la storcator iar morcovul s-a pasat aproape tot in timp ce pastarnacul si radacina de patrunjel le-a aruncat mai mult in recipientul pt. coaja. Dar pasta a iesit super fina. De aceea banuiesc ca de la morcov i s-a tras. Multumesc lui Dumnezeu ca n-are nimic.
Sper ca si puiutii vostri sa se simte mai bine!
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
angiuta spune:
Oana eu nu stiu ce sa-ti recomand ca eu n-am steamer, mi-am luat o oala de gatit in abur. Eo oala normala iar deasupra are o sita in care se pun legumele, cam asa ceva: http://www.amazon.de/Silit-D%C3%A4mpfer-Einsatz-Dampfkochtopf-VariaNova/dp/B000A7MUSI/ref=sr_1_172?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1197711069&sr=1-172
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Graviduta spune:
Fetelor, multumesc ca mi-ati admirat grasuna. Adevarul este ca in poze e mai falcoasa decat in realitate.
Carstea, poate ii poti contacta pe cei de la Tefal, or avea piese de schimb pt steamer, inclusiv capac.
Ella, si ce daca o sa ai 40 cand bobul o sa fie in clasa I? Spiritul conteaza, daca iti mentii acelasi simt al umorului, nu o sa isi mai aduca nimeni aminte de varsta ta. Uite, eu vreau 3 pitici, cu diferenta de 3-4 ani intre ei. Deci al treilea l-as avea undeva pe la 34-35 de ani. Iar mariul o sa aiba atunci 43-44 de ani. Dar amandoi suntem hliziti, si Mara a iesit la fel, ca si Tutunaru a vazut-o la eco cat de hlizita era si sper ca si ceilalti doi sa fie la fel. Asa o sa fim o familie de hliziti si varsta nu sa conteze. Sper.
La multe sarbatori pentru Alessia Ioana, Mihail Vladimir, Darius Andrei, Bianca Elena, Maria si Alice !

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kay
CE GATITOR LA ABURI IMI RECOMANDATI? CA STAU CU UN PICIOR SA PLEC LA selgros SI NU STIU CE SA IAU... CARE E BUN? DE CARE SUNTETI VOI MULTUMITE? si cum le cheama exact!
Kay, daca mai esti pe-aici..in principiu, toate-s bune, eu am Tefal 4003 vitamin+ si sunt foarte multumita. Crd ca Tefal din gata 4000 si ceva (4003, 4004) si 7000 si ceva sunt foarte bune.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
mihamora spune:
Kay - multumim de urari, eu am steamer de la tefal cu 2 vase si ma impac bine cu el, e 150ron.
Pepsi - multumim mult de urari
Vali - multumim, si noi cred ca o sa facem bradul in weekend-ul asta.
Graviduta - multumim de urari
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mica0307 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zile: Mario Dominic, Darius Andrei, Alesia Ioana, Mihai Vladimir, Bianca Elena, Maria, Alice 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lbelciug spune:
Buna fetele,
Bogdanel a primit de la Mosul venit la serviciul meu un set de cuburi Fisher Price pe care insa le mai aveam, cumparate pt Matei. Intentia mea este sa le vand si cu banutii acestia sa-i cumpar o jucarie pe care nu o are (telefonul de la Fisher Price). Vreau sa va intreb daca sunteti amatoare sa le luati pt copii. Cuburile sunt f frumoase, recomandate dupa 6 luni. La Matei au avut mare succes.
Le puteti vedea www.toysmall.ro/fisher-price-cuburi-p-592.html" target="_blank">http://www.toysmall.ro/fisher-price-cuburi-p-592.htmlaici[url].
Sunt din plastic si fiecare cub are cate un cap haios. Daca se apasa pe el scoate zgomot si invart partile laterale care au cilindri, rotite etc. Fiecare fatza a cubului are cate ceva: clapete cu soare-luna, litere, cifre etc.
Jucaria o dau mai ieftin decat in magazin: 55 ron.
Astept eventual un PM de la cine doreste jucaria.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Motannel spune:
Chiquitita, multumim!!! Tu stii ca si noi urmarim fotografiile Liviei!!! 
Mihamora, multumim!!!
Elteka, Ella, si eu cred ca e adevarat ca dupa 6 luni devin mai sensibili ... Teodora a racit destul de tare (11 zile au tinut mucii) ... pana acum nu a avut probleme! Sanatate puiutilor!
Ella, multumim!! Si ... intrebare ... de unde stii ca Elias seamana cu secretoasa lui mamica???
Pepsi,
!!
Vali5, multumim! 
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lauradi spune:
Hello!
Am avut prima noapte fara urlete
Nu stiu cum de s-a produs minunea,ca dinti n-au mai aparut,dar tare bine am mai dormit!
Ducu face niste rostogoliri pe jos, acum,de zici ca evolueaza la proba de sol la gimnastica 
De dimineata am copiat toate retetele de la” mamicile….gatesc” in fisierul meu de retete si azi am de gand sa fac pulpele cu bere,cu garnitura de cartofi taranesti.Nu stiu daca merge combinatia,dar mi-a fost pofta de cartofii astia.Am o supa de rosii si... gata mancarea![]()
Mihamora, e energic rau Domi sau poate era nerabdator ca stia ca e ziua lui si n-a mai vrut sa se culce
Pai culca-l in scaun,daca asa ii place!
Glumeam,evident!Hai ca vin si nopti mai bune,uite la mine au venit!
Ella, ce barbat cuminte si de casa ai,mai rar asa ceva!
Copila…da,asa ma vede toata lumea,dar la 25 de ani,nu cred ca mai sunt.Sarcina a fost o adevarata distractie pt mine cand ieseam pe strada si toata lumea susotea pe la colturi,ca eram imbracata si ca o pustoaica,mai aveam si mapa, cand ma duceam la facultate,iti dai seam ace motive de barfa dadeam;si instant toti se uitau la mana stanga dupa verigheta,pe care n-o vedeau,ca n-o aveam si nici acum ,cand o am, n-o port ,deci iar motive de barfa, ca acum sunt si cu un copil in brate
Initial nu-mi mai doream,dar vad ca mi-am revenit repede,asa ca io cred ca-ti revi sit u,chiar daca o sa-ti ia mai mult timp.Nu trebuie sa vezi lucrurile asa(“eu o sa am 40 de ani cand Boby va fi in clasa 1.”),ca nu cred ca varsta conteaza,sunt altele mult mai importante.
Pepsi, exact asa vrem sa facem si noi de la anu,sa imbracam pe cineva in mos,acu trebuie sa vedem pe cine
Deci zici ca pana la -10 grade e voie cu ei afara,ca asa stiam si eu si chiar intrebasem aici.
Oho,ce de ani!Bravos,multi inainte!Si noi o sa implinim, peste 3 luni,9 ani de cand suntem impreuna….de casnicie... nu ma intreba![]()
Io vroiam sa stiu ce e wokul,dar daca nimeni n-a mai intrebat,am zis ca-s singura care nu stie si m-am abtinut
Aaaa,am vazut!Pai am si eu,dar e mai mare,e o oala- “oala minune” ii zic io;asta e?
Vali, poze cu bradul,da?Hai ca poate facem un album cu brazi!![]()
Oana, am vazut pe aici ca fetele au de la Tefal,dar deja e depasit raspunsul meu,la cat de tarziu este.
Ehe ,era dimineata cand m-am apucat de mesajul asta,acu e amiaza!
Intre timp am pus si mancarea la cuptor,inca nu am mancat,ca e plecat husbandu.
Am uitat sa va spun ca aseara l-am adormit cu aceeasi metoda ca si cu o seara inainte;se pare ca functioneaza.
E liniste pe aici…
Laura si DUCU (29.05.2007)
Carmen_So spune:
Si eu mai bantui pe aici...
Noi suntem home-alone, tati iar are ore la dracu-n praznic. Sa facem bilantul: nr 1 s-a izbit de o etajera si are ditamai cucuiul, iar pe langa asta, ce mai conteaza ca si-a descoperit cadoul de craciun
, nu-i asa? Iar nr. 2 doar ca nu m-a scuipat cu mancare, bine ca a baut lapte, macar. Poate cu fructele cu branza sa am mai mult succes, cand s-o scula.
Ce oale frumoase erau pe linkul lui Pepsi, m-au dat gata. Nu ma gandeam sa si gatesc in ele, fireste, doar sa le am...