Gradinita Happy Univers
Raspunsuri - Pagina 2
Dafneea spune:
Cenzurat de moderator
Mesajul meu anterior subscria intrutotul parerii lui Otau si ii felicita vehementza. Doar asa putem lupta impotriva falselor valori si a ignorantzei. Nu ma deranjeaza ca exista si pareri contra, dd.
Da-i bataie!
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe.
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale.
cellanaj spune:
Din pacate nu stiu nimic despre aceasta gradinita, asa ca nu pot sa ajut in aceasta privinta... doar cu un sfat din proprie experienta. Pentru mine cel mai important criteriu a fost invatarea englezei. Prima data am inscris-o pe Nicole la o gradinita care avea ore de engleza. Ne-a placut mult gradinita si Nicole s-a simtit foarte bine acolo dar dupa 3 luni nu invatase decat cateva cuvinte in engleza. Ea este un copil foarte destept, asa ca nu m-am gandit ca nu a invatat pentru ca nu este in stare, asa ca am cautat o alta gradinita, de data asta cu program complet in engleza. Nu se vorbeste decat in engleza, absolut tot ce vorbesc acolo este in engleza. Idea este ca ca dupa alte 3 luni la noua gradinita Nicole poate sa poarte scurte conversatii in engleza, a invata o gramada de cuvinte si expresii.. ce mai, sunt super incantata.
Asa ca daca engleza este un criteriu important, cauta o gradinita ce are program complet in engleza.
liliana csaki spune:
Spune-ne si noua despre ce gradi vorbesti si da-ne mai multe detalii(daca nu altfel macar printr-un mesaj privat)
merci