Gradinita Happy Univers
Am aprecia orice informatie in legatura cu Gradinita HAppy Univers din Cotroceni. E aproape de casa, arata bine insa nu mai vrem sa reeditam experienta "Ada Kindergarten". Poate cineva sa ne ajute cu informatii din experienta personala sau a cunoscutilor apropiati?
Va multumim!
Silvia si Irina (4 ani)
Raspunsuri
Jackie spune:
Si pe mine m-ar interesa amanunte. Am fost s-o vad si mi s-a parut
un pic inghesuita si de aia nu m-am putut hotari inca...
Stie cineva daca macar ii invata ceva?
Va multumesc pentru orice informatie.
Cu drag, Jackie
cl spune:
Buna, fetelor! Uitati-va si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8830&SearchTerms=Ada
Va doresc multa bafta!
Claudia
tete spune:
Stimata doana Asandi, as dori sa va intreb ce s-a intamplat la
gradinita Ada Kindergarten de sunte-ti asa de bulversata!
Ce s-a intamplat asa de grav, avand in vedere faptul ca nu v-am vazut
decat la inscrierea copilului in gradinita?
Sant convins ca bona dumneavoastra (de frica sa nu-si piarda serviciul) va spunea numai minciuni referitoare la gradinita.
Daca s-ar fi intamplat ceva, onest din partea dumneavoastra, ar fi fost sa aveti o discutie cu conducerea gradinitei, nu sa va apucati
sa aruncati cu noroi in ADA.K
Cenzurat de DeDe: daca doriti sa comunicati informatii strict personale, fara nici o legatura cu topicul de fata, va rugam sa folositi optiunea "Mesaje private"(MP)
Sylvie spune:
quote:
Originally posted by tete
Stimata doana Asandi, as dori sa va intreb ce s-a intamplat la
gradinita Ada Kindergarten de sunte-ti asa de bulversata!
Ce s-a intamplat asa de grav, avand in vedere faptul ca nu v-am vazut
decat la inscrierea copilului in gradinita?
Sant convins ca bona dumneavoastra (de frica sa nu-si piarda serviciul) va spunea numai minciuni referitoare la gradinita.
Daca s-ar fi intamplat ceva, onest din partea dumneavoastra, ar fi fost sa aveti o discutie cu conducerea gradinitei, nu sa va apucati
sa aruncati cu noroi in ADA.K
Cenzurat de DeDe: daca doriti sa comunicati informatii strict personale, fara nici o legatura cu topicul de fata, va rugam sa folositi optiunea "Mesaje private"(MP)
Socant si dezolant, asa mi s-a parut acest mesaj din partea reprezentatului gradinitei Ada.....care la pagina personala si-a mentionat adresa site-ului gradinitei (!)....noroc ca la putin timp a aparut si regulamentul (felicitari!) iar mesajul a fost cenzurat. Insa nu pot spune ca nu am rams cu un gust amar dupa aceasta experienta - cateva zile nu am mai intrat pe forum si la un moment dat mi-am schimbat si profilul.....deoarece am aflat ca o cunostinta care a avut copilu la aceeasi gradinita a primit chiar un telefon agresiv de la reprezentatnul acesteiea, care incerca sa dea de urma celui/celei care a postat pe Forum.
Ca orice mamica in cautare de gradinita am vizionat tot felul de mesaje de pe forum si sincer, am apreciat toate informatiile primite direct sau indirect de la voi parintii. La randul meu, am incercat sa impartasesc din excperienta personala, pentru ca sunt constienta ca oricat de bune si frumoase ar parea lucrurile cand vizitezi un site de prezentare sau discuti cu personalul, pana nu probezi pe pielea ta nu poti trage niste concluzii. Din pacate noi am fost dezamagiti de Ada, la fel ca si alti parinti care am vazut ca au postat pe Forum. Daca Ada isi va imbunatati standardele (si nu ma refer aici la cele legate de spatii, igiena, etc.), sunt sigura ca vor primi si aprecieri pozitive. Insa nu mi se pare corect sa "ataci" in felul acesta pe un forum care incurajeaza dialogul si impartasirea experientelor intre parinti. Cred ca subiectul este de acum de domeniul Containerului, imi cer scuze pentru ca l-am redeschis, insa am simtit nevoia sa scriu. Altfel nu as mai putea sa continui pe acest Forum.
Silvia
dede spune:
Sylvie !
Am considerat respectivul mesaj un drept la replica si de aceea l-am cenzurat doar partial.
As dori sa fac pe aceasta cale cateva precizari:
1. exista in cadrul acestui forum cativa utilizatori care sunt "reprezentanti" de gradinite - ei incearca sa faca o reclama mai mult sau mai putin mascata in concordanta cu interesele lor. Promit sa cenzurez toate opiniile pur subiective ale acestor persoane - le propun, si pe aceasta cale, o colaborare cu site-ul desprecopii.com.
2. incurajez pe aceasta cale toti parintii sa-si povesteasca experientele lor - doar astfel ne putem ajuta reciproc. Desi va fi destul de greu sa se pastreze o anumita linie si vor fi diferite pareri, sunt convins ca la un moment dat fiecare dintre noi va putea sa-si faca o impresie despre o anumita gradinita.
3. promit ca am sa incerc sa structurez putin acest forum in zilele urmatoare, pentru a face mai usoara postarea/regasirea informatiilor. Contez si pe ajutorul vostru.
Multumesc!
cl spune:
Sylvie, subscriu in totalitate! Si eu am avut baietelul la aceasta gradinita si am fost mai mult decat dezamagita. La ei toate sunt de genul avem, dar de fapt nu avem! Iar in privinta asistentei medicale sa nu mai vorbim, atata vreme cat asistenta lor nu e in stare sa citeasca rezultatul unei analize medicale, pe care scrie clar negativ (citea capul de tabel, astfel ca al meu copil era infestat cu toti parazitii posibili si imposibili)! Si ma opresc aici, pentru ca altfel as scrie o multime de intamplari! Si mie nu mi-e teama de amenintarile lor, in caz de nevoie nu voi prezenta decat fapte!
Claudia
Sylvie spune:
Dede, Claudia,
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Sunt sigura ca acest Forum este un sprijin adevarat pentru cei mai multi dintre noi si asa trebuie sa ramana. Eu regret ca l-am descoperit atat de tarziu, tare as fi avut nevoie de niste sfaturi acum 3-4 ani..
Va ,
Silvia si Irina
otau spune:
Despre Happy Univers m-am interesat si eu. Pana sa ajungi la cladire te latra cainii si daca se preda engleza cum e scris numele gradinitei e clar: Corect este Happy UniversE. Atentie la ultima litera ! Asta-i parerea mea poate ca ma insel !
Dafneea spune:
Scuzele mele!
N-am vrut sa scriu asa mare, dar asa a iesit...
Ca tot vorbeam de ignorantza...
Mea culpa!
P.S.: Si nu stiu nici sa-l sterg!
dede spune:
quote:
Originally posted by Dafneea
P.S.: Si nu stiu nici sa-l sterg!
Nici o problema, l-am sters eu.