Gradinita Happy Univers

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dafneea spune:

Cenzurat de moderator

Mesajul meu anterior subscria intrutotul parerii lui Otau si ii felicita vehementza. Doar asa putem lupta impotriva falselor valori si a ignorantzei. Nu ma deranjeaza ca exista si pareri contra, dd.
Da-i bataie!

05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe.
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellanaj spune:

Din pacate nu stiu nimic despre aceasta gradinita, asa ca nu pot sa ajut in aceasta privinta... doar cu un sfat din proprie experienta. Pentru mine cel mai important criteriu a fost invatarea englezei. Prima data am inscris-o pe Nicole la o gradinita care avea ore de engleza. Ne-a placut mult gradinita si Nicole s-a simtit foarte bine acolo dar dupa 3 luni nu invatase decat cateva cuvinte in engleza. Ea este un copil foarte destept, asa ca nu m-am gandit ca nu a invatat pentru ca nu este in stare, asa ca am cautat o alta gradinita, de data asta cu program complet in engleza. Nu se vorbeste decat in engleza, absolut tot ce vorbesc acolo este in engleza. Idea este ca ca dupa alte 3 luni la noua gradinita Nicole poate sa poarte scurte conversatii in engleza, a invata o gramada de cuvinte si expresii.. ce mai, sunt super incantata.
Asa ca daca engleza este un criteriu important, cauta o gradinita ce are program complet in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Spune-ne si noua despre ce gradi vorbesti si da-ne mai multe detalii(daca nu altfel macar printr-un mesaj privat)
merci

Mergi la inceput