Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Mandarinutza, o fi avand Antonia ochii de la tati, da' in rest este mami in miniatura
Ce si-a ales din catalogul Ikea ?
Vad ca-i place in marsupiu, cu spatele la tati. Trebuie sa incep sa folosesc si eu marsupiul ala, ca pana acum doar o data l-am utilizat. Asta si din cauza ca daca o tin in el nu mai pot sa pun nimic pe ea, in afara de costumas (cand o scot in carucior ii mai pun si paturica )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
prisi spune:
Mirunica mea era cam maraita, a papat si acum doarme, cand se trezeste iesim un pic afara
Luy nu cred ca e vreo problema daca nu sunt cununati religios, cand botezi si nu esti casatorit....nu e nici o problema , cred ca doar nu poti fi nas la nunta necununat
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
mandarinutza spune:
Luy, pai i-au placut tare mult perdelele, a tras un chiot cand a ajuns la pagina cu ele. Eu o port in marsupiu in ambele variante, si cu fata spre mine, dara afra ii place numai asa, cu spatele la mine/tati ca sa vada si ea in jur. Noi avem doua combinezonae, asta roz e mai gros si i-l pun cand mergem cu marsupiul, si altul mai subtirel pentru carucior.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Prognoza pentru azi in Bucuresti:
http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&loccode=EUR|RO|RO010|BUCURESTI
Noi o sa iesim un pic pe la1-2.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Sarbatoritilor de azi Sasha Gabriel de mami Alice_, Maya de mami youngrita200, Rares Cristiande mami Diwana la 3 luni si Mihaide mami Vickyfilip la 2 luni!!! 
Vazut poze de baietiei nazdravani de mami Rox, Ana, Sim, Yaya si Teo si fetite dulcele de mami Dantje si Luy!!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Happiness_4_us spune:
Carpatina, bine ati ajuns acasa!
Am si eu o intrebare pentru tine: te-au lasat in avion cu lapte praf?
Noi plecam in noaptea asta si vreau sa iau lapte praf ptr Andrei si nu stiu daca ne lasa. Scrie ca sunt admise baby formula, dar nu e specificat daca gata preparat, cum se gaseste aici in comert, sau si praf si sa il prepar in avion atunci cand ii dau sa pape. Tu cum ai procedat ca stiu ca nu alaptezi? Multumesc din suflet !
Lavinia si noi avem probleme cu Andrei cu mancatul. Am ajuns la urgente de 2 ori cu el pe tema asta. I-au luat test de sange si urina sa vada daca e deshidratat si nu era asa ca dr au zis sa asteptam sa-i dam sa pape cand vrea el ca se pare ca avea rezerve si le folosea pe alea. Atata vreme cat nu pierde in greutate si este hidratat este ok. Am schimbat si noi laptele de n ori, de la Nan1, la Sma gold, pe urma Sma soya si degeaba. Nu era de la lapte, de la gustul lui, pur si simplu nu vroia sa manince. Si am mai observat ca la el diferenta intre mese trebuie sa fie de 4-5 ore si pe urma rade un biberon de 180-200ml. Asta e, daca asa vrea, ne mulam dupa el, ca nu sunt toti copiii la fel. Mai sunt si exceptii de la regula. Important este sa manince.
Noi ne facem bagajele.
Dimineata plecam spre Romania. Sper sa reusim, ptr ca este furtuna si pana acum nu a plecat de la sol nici un avion. Se preconizeaza ca s-ar mai domoli dupa 12. Pana maine sper sa fie ok, ca asta ar fi tot ce ne-ar lipsi sa pierdem legatura din Paris. Off Doamne. Prea multe si grele incercari pentru noi oamenii care suntem atat de mici.
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
magdaz spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
am mai scris un mesaj dar nu stiu ce naiba sa intamplat de mi sa sters.
ABIA AM REUSIT SA CITESC CE A-TI SCRIS, AZI NU AM PUTUT INTRA
AZI MA DISPERAT DIN NOU ASTA MICA CU MANCATUL EI
ABIA AM REUSIT SA-I DAU 200 ML LAPTE pana acum,
a fost si pediatrul fata nu are nimic,e sanatoasa ,dar nu vrea sa bea laptic.
am vorbit si in Romania cu 2 pediatrii care mi-au spus ca tre sa trec pe laptele de vaca amestecat cu mucilagiu de orez si vitamine in cazul in care-mi refuza formula in continuare.
oricum mai nou bem mucilagiu de orez cu apa e mai gustos decat laptele
tre sa bem ceva pt a nu scadea in greutate.
daca tot asa o sa mearga o sa fiu nevoita sa incepem diversificarea ca nu putem creste cu aer.
fata mea cred ca vrea sa se faca fotomodel dupa cum mananca si uite ca noua nu ne-a ramas nici un pretendent.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
Lavinia, cred ca n-ar fi rau sa urmezi sfatul Roxanei, fa-i niste analize copilei,si neaparat urocultura ( are dreptate Roxana ca e cauza de nemincare).Indiferent ce zice pediatrul slovac, abia dupa ce ii ies bine analizele poti sa zici, da domne asta e, nu maninca formula. Eu nu prea inteleg cu ce ar schimba situatia daca i-ai da lapta de vaca diluat cu mucilagiu. De ce l-ar accepta pe ala si formula nu? Ca si ea tot proteine de lapte de vaca are.
Nu mai stiu, e primul ei lapte, sau deja ai schimbat tipul pina acum?
Printre altele si intoleranta (alergia) la proteinele laptelui de vaca se manifesta cu inapetenta.Printre altele. Dar am inteles ca ea nu are nimic altceva.
Multa sanatate puiutei mici.
slippers76 spune:
Nana, drum bun maine si va tinem pumnii sa aveti noroc de vreme buna. Sa ajungeti cu bine! Imi pare bine ca cel putin cu mancarea v-ati mai linistit.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
isabeluta spune:
Luy nasii pot sa nu fie casatoriti!
Important e sa fie botezati! Nasa puiului meu e vaduva, iar lumanarea a tinut-o cumnata mea!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
Neatza!
Aseara a picat netul...
Carpatina, bine ai venit!
fetele curajoase. Poate vii la Medlife cu Ioana pentru gaurele pt cercei si o punem si noi de o intalnire. Ce zici?
Nana, drum bun maine dimineata, sa ajungeti acasa fara peripetii 
sarbatoritilor zilei 
Rita, nu ne mai spui nimic de Maya?
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare