Gravidutze si mamici de CLUJ-40
Raspunsuri - Pagina 21
dpop spune:
fetelor, fata mea e ragusita, si a tusit azi de vreo 2 ori!
nu are febra, in fundic e 37.5
CE FAC?
mami de irina
OanaAlina spune:
scuze melinu am vazut mesajul tau... vroiam sa mergem la urgente pentru ca era tare agitata ieri si tipa si plangea si nu stiam ce are... nici azi noapte nu a dormit extraordinar, nici azi is terminata... nici nu papa bine... uffff! sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine!
loredana - ce frumos ca aveti bradut! oau! incepe sa se simta spiritul Craciunului pe acilea!
bex - sincer nici nu mai stiu de ce te-am sunat! nu-i bai ca nu ai raspuns!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Emma, ce cauti pe la noi? Hai la Cluj! Pupici!
O seara frumoawsa! Som usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Vin vin.
Am zis sa ajut si eu fetele cu un sfat din proprie experienta ca si mie mi-au fost de ajutor alte sfaturi date la timp. Numai bine!
emma
antoni spune:
dpop-deocamdata nimic,poate nu se va raci.daca nu are febra.nu ai de ce sa-i dai ceva.eu ii dau la piti stodal pt tusa,e ceva homeopat,tare bine i-a mers cu el, dar nu stiu daca pitica ta nu-i prea mica?cat timp are?
Oana-poate e numai o perioada mai dificila pt ea, fara ceva anume.
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
eu am termometru digital OTC... pentru tampla si urechi... sunt multumita de el...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Ioana13 spune:
Meli, noi oamenii mari care am fost raciti (mami si tati) ne-am revenit ff repede cu Vitamina C de 500 ml. Este foarte puternica si concentrata, similarul celei intarvenoase care cica nu se mai gaseste. LA 3 minute dupa ce am luat-o s-au oprit toate scurgerile (ochi +nas). Trece tusea la bebe cu chestia homeopata? ca si eu am prefera de astea decit medicamente.
Nrl sa iti depui cerere si pentru Trusou (150 Ron) si pentru Prima de nastere (204 ron) daca tot mergi pina acolo. Trebe cerere tip, ti-o da de acolo si certific copilului (deci numa dupa ce ai certficatul poti face asta
).
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
antoni spune:
Ioana-vitamina c in ml? deci fiola? unde ai gasit? sau ai vrut sa scrii mg? noi am incercat cu homeopate si a mers.multa lume am auzit ca a folosit homeopate si au fost multumiti de ea.
Oana-sigur va fi bine.nu poate sa fie inceput de raceala?
Ramonella-unde esti, nu ai mai intrat de mult.
Natalia-pe unde sunteti?stie careva ceva de ea?
si eu bag o gramada de vitamina c,dar degeaba parca.voi nu sunteti cu imunitatea la pamant?
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Meli- da 500 mg. Pastile. Nu prea le am eu cu medicamentele si mg /ml
. am gasit de astea la farmacie.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)