Gravidutze si mamici de CLUJ-40
Raspunsuri - Pagina 20
mami_alexia spune:
Sa vedeti cum e cand mancam noi portocale sau grefe..suntem demni de cascadorii rasului...inchide ochii si se stramba intr-un fel!Dar ii place pentru ca nu zice ca nu mai vrea
MAMI & bebe ALEXIA
OanaAlina spune:
referitor la sughit... si eu stiu de faza cu lamaia... dar nu am indraznit... incerc sa ii mai dau laptic si parca trece... ptiu tu fetelor... avem un nou hobby... sa ne zgariem pe ochi!
nu indraznesc sa ii tai unghiutele mai mult... i le tai si degeaba...
alex - si eu am vrut sa mergem la urgente... la pediatrie 3 langa ambulanta... faza este ca de acolo mergi cu nimic si poti veni cu vreo viroza... m-am mai linistit cand m-am gandit...
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
antoni spune:
Oana-cred ca te-am mai intrebat dar n-ai raspuns. de ce vroiai sa te duci la urgente?
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Gabriela plec in vacanta pe 27 sau pe 29 decembrie. Inca nu stim pentru ca ni am reusit sa ne facem o cazare pe drum, toate hotelurile sunt ocupate asha ca see pare ca o sa facem tot drumul intr-o zi.
CO aseara a fost cheful, de fapt de la ora 2 pana la 10 seara.
Nicoleta eu nu stiu exact unde, pentru ca a fost sotul pentru certificat.
Meli o sa pun poze....
Lore, mamicutza de print David
MIHA78 spune:
Urgenta si medic de garda este la fiecare spital de Pediatrie
Pediatrie 3 pe Horea langa Salvare, tel 534.848- specializati in boli ale aparatului respirator- bronsiolite, laringite, astm
Pediatrie 2 pe Horea, strada Crisan nr. 3-5, tel. 0264.532216, specializati pe boli digestive, reflux, boli ale rinichilor, dialize. Aici sunt cele mai bune conditii (termopane, 2 paturi in salon) asistentele cele mai bune, bineanteles se fac internari ptr. orice pb. nu numai ptr. cele de mai sus, dar in acele domenii sunt mai buni.
Spitalul clinic de copii- motilor nr. 68
Sectia de primire Urgenta asa numita UPU langa spitalul clinic de copii
La fiecare dintre aceste spitale exista camera de garda si urgente non stop, la UPU nu se fac internari ci doar se da tratament si daca este cazul te directioneaza unde tb. Nu e nevoie de telefon prealabil ptr. ca exista intot. medic.
Sper sa nu aveti nevoie de ac. informatii, dar daca a intrebat Alex am zis ca sa le scriu totusi.
IOANA78
pufulet74 spune:
Miha78, multumim mult, pe mine ma ajuta sa stiu in caz de nevoie :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
si sa va si salut.!!!
mersi mult ca ati intrebat de mine. am avut o perioada foarte incarcata. ieri a fost cheful companiei.Sambata sotul a fost cu cei din Bucuresti sa le arate hotelul si a stat pana tarziu, normal ca am stat si l-am asteptat.M-am uitat la un film pe dvd.
Ieri de dimineata a venit seful sotului in vizita sa ne vada micutul.Este un om foarte drag noua, dupa el i-am pus si al doilea nume copilului( Vlad). A plecat pe la 13 si noi trebuia sa fim la restaurant la 14. va dati seama in ce agitatie am intrat, nici unul din noi nu avem baia facuta, noroc ca am pregatit sambata hainele.Dupa asta am fost la chef...a fost binisor , dar nu ca in alti ani.Fiind o firma cu multi muncitori, prietenele/ sotiile (unele) au lasat de dorit la cum sau comportat si asta ma enervat foarte tare.Aseara s-a spart cheful pe la 21 si dupa asta am venit la noi cu cei din Buc.Am stat cu ei pana la 12.
Am scris astea ca sa ma scuz de lipsa mea pe forum.Am citit tot ce ati scris , dar niciodata nu am avut timp sa va raspund.
Azi merg sa imi platesc telefonul si sa mai cumpar niste globuri din baumax ( sunt mult mai ieftine) ca sa acopere bradul imens care il avem.Pe miercuri mi-am propus sa impodobesc bradul sa fie o bucurie mai lunga pentru pitic, care e foarte incantat de luminite.
va pup pe toate.
redai spune:
Despre pediatrie 2 va spun din proprie experienta ca e un spital care se apropie de ce ar trebui sa fie in toate spitalele din Romania.Am fost internata acolo si am dat peste o doamna dr care este si acum pediatra lui David. Am stat intr-un salon cu 2 paturi, numai eu si copilul si este o baie la 2 saloane.
Sper sa nu ajungeti voi niciodata acolo.Cat despre spitalul de pe Motilor eu nu am prea auzit lucruri bune.Am prieteni la care acolo le-au murit copilul si altii care era sa isi piarda copilul daca nu schimbau spitalul.Nu vreau sa intru acum in amanunte.
ALEX29 spune:
MIHA 78 multuzmim multttttttt ai fost de mare folos dandu ne informatiile astea 
LORE ce super ca ati impodobit deja bradutzul 
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile