Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'mneatza
bex, pe unde umbli?

gabriela, ce fain ca ai avut vacanta frumoasa! ce repede cresc bebeii!
oana, fata mea nu a dormit o data aproape deloc de dimineata pana seara tarziu, da' io nu m-am gandit ca e bai bine ca am aflat acu

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Am avut o noapte buna, s-a trezit de 2 ori pt mincarica, la intervale mari. MAi are nasucul infundat, dar fara sa ii curga? Sa insist sa il desfund cu pompita ?(sta la pompita asa de cuminte, parca stie ca ii face bine, isi tine respiratia chiar).
Meli, sta in fundic, dar numa daca are chef... e mai lenes el, asa a fost de mic... si abia ieri a descoperit ca se poate intoarce pe burtica si acum numa asta mai face. Nici sa manince laptic nu mai are rabdare, ca trebe sa se intoarca pe burtica. Inapoi nu stie ca se poate, ne striga pe noi ... E geaman, gemenii sunt mai comozi.
Bine ai venit Anca B!!!! Acum esti graviduta bineee! Nu mai ai asa mult... cu luna asta plina de sarbatori va trece si mai repede timpul.
IoanaMiha multumim pt laude!

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Yamiiiiii!!! Ce buna e cafeaua! Fara cofeina, de data asta!
Oana, eu as iesi azi afara, ca ziceau astia la Tv ca s-a mai incalzit putin, in sensul ca sint peste 0 grade. CRed ca pe la pranz ies putin. Pe mine am enerveaza ca nu are caruciorul meu husa de ploaie, si daca ninge nu pot iesi. Sa ma uit pe internet sa vad daca gasesc. NU fi tristuta ca va fi frumos de sarbatori, daca esti cu mica ta familie frumoasa va fi perfect!

Mami de Alexia, eu asa am citit peste tot ca fasolea, varza, usturoiul nu sunt indicate in alaptare deoarece baloneaza, usturoiul modifica gustul laptelui, iar cafeaua si ciocolata agita, au cofeina. Acum, desigur, cred ca orice in cantitati mici si cu bun simt poate fi gustat. Tare dulcica grasunica ta!

LOrel-am admirat si pe barbatelul tau! Cand pleci in vacanta?

Bexule, mi-e dor de tine. Pe unde umbli?
Raluca, vremea e in incalzire, asa ca poate saptamana asta facem o plimbarica. Ce fac copilasii tai?
Deliatu esti bine?
Dianati-a dormit printesa?

Sara e fericita ca sintem iar toti trei, rade la tati toata ziua, acum doarme tun dupa ce a dormit de la 9 seara la 8 dimineata, a golit bine sanii si a mai concasat si bibe...Dupa asa o noapte lunga, cred si eu...
Ce frumos e cu zapada...
Sambata merg si eu la petrecerea companiei. Sint bucuroasa ca imi sint bune toate hainele, vad ca nu mai am nici burta, am 53 kg. Yuhuuuuuuu!!!Nici eu nu stiu cum, ca de mancat, bag mare...
Va pupacesc, o zi frumoasa sa avem!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MAMI DE ALEXIA - Am vazut ca esti din Suceava.Si eu sunt suceveanca la origine si ne pregatim si noi sa mergem acasa tot vineri.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Scuze.Buna dimineata la toata lumea si spor la pregatirile pentru sarbatori.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, scumpelor:)Aici sunt

am avut un weekend plin. Am fost la cumparaturi si in vizita la bunica la Turda. Iubita mica e foarte cuminte, ii place cu masina, doarme la cumparaturi, se vede ca e fata lu' mami;) Nu am apucaty sa facem cumparaturile de Craciun, mai mergem zilele astea!

Gabitza, Dienutza, Ancule, sunt pe faza, citesc pe aici, dar nu scriu intotdeauan, sunt activ/pasiva

Gabitzo,bravo pentru kile!!!eu m-am intepenit la 59..:(dar saptamana asta ma fac serioasa la loc si las adulciurile..ca saptamana trecuta am recuperat tot ce n-am papat in ultimele 4...asa ca se vede:)

Sambata m-am uitat daca nu am vad cu careva dintre voi prin Polus, dar nu mai era nimeni cu carucior..nimeni cunoscut, ce-i drept

Lore, a fost party-ul ca m-am pierdut pe drum...

Alexutule, mai este o mica bentita...cred ca nu ai vazut-o, era mai in spate:) ai schimbat cercelusii lui Tiadris? eu i-am schimbat deja de 2 ori, mama nebuna ce is:) deja e hobby sa vad cum ii vine cerceii la pitica, noroc ca ea nu zice nimic:)numai sa ii tii in spirit inainte:)

o zi minunta, va pup pe toate prezente si absente

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

buna dimineata

Oana, exact la fel am patit si eu ieri, si cred ca tot din cauza ca am avut musafiri si puiutul nu a mai vrut sa adoarma, a stat treaz de pe la 4 pana la 12. Dar apoi a dormit 2 reprize de cate 4 ore

Vreau sa va rog sa imi spuneti daca stiti unde anume la primarie trebuie mers pentru certificatul de nastere, care e programul si ce acte sunt necesare. Trebuie sa merg saptamana asta si nu as face 2 drumuri ca nu-mi place sa plec de langa Andrei

Va pup

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli sper sa vii cu vesti bune despre pitica ta

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA

CRISTINA mersi mult

MELI inca ii mai pun picaturi TOBREX in ochisori ,oricum nu mai are scurgerea la ochisori si sper din inima sa nu i mai apara

OANA draga si puiu meu a fost tare agitata aseara cum o puneam in pat cum incepea sa planga draga de ea si ii era asa de foame ca nici nu putea sa pape din cauza plansului
CE INSEAMNA ASTA TU FETELOR ?imi putetzi da niste raspunsuri va rog mult
ANCA esti o scumpica ,mersi mult

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela, bine ai revenit acasa!Eu ies zilnic cu Mihai afara, indiferent de vreme, daca ploua, ninge sau e vant pun husa pe carucior, problema e acum ca nu pot, din nou, iesi din curte, ca la noi pe ulita e o zapada ....si nu-mi merge caruciorul. asa ca tot in curte raman....

Nico-referitor la certificat nu te pot ajutaca l-am trimis pe tati, macar atat sa faca si el!

Oana, ti-am mai scris...relaxeaza-te mai mult, lasa curatenia, musafirii si ai sa vezi ca si Mariei ii va fi mai bine. Referitor la mancarea ta...eu acum, am mancat de toate, chiar si vinete cu ceapa si salate cu usturoi, asta in conditiile in care cat am alaptat-o pe Ilinca am mancat doar la regim si....rezultatul e acelasi !Mihai nu are colici f. dureroase, nu face nazuri la lapte....asa ca o prajiturica mica poti manca linistita

Alex- nu a avut o zi prea agitata ieri? desi pare OK, din experientza mea, plimbarile in galagie, aer inchis-gen mall- creeaza un oarecare disconfort puiutilor mici chiar daca nu se manifesta pe moment.De obicei seara rabufnesc...am patit-o si eu si m-am lecuit, ne plimbam afarachiar daca e uneori plictisitor ptr. mine si tare mi-as dori altceva

striga dupa mine...asa ca bye, bye

Mergi la inceput