Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

am fost cu piti la doctor, i-a ascultat plamanii si spune ca nu se aude nimic, tare m-a linistit. pitica mea tuseste, dar i-a dat ceva siropel, febra nu mai are, deci sper sa scapam lejer. acum parca eu incep, asa m-am saturat,sunt cu imunitate la pamant. mi-am luat ceva pastile si pt stimularea imunitatii ca asa nu se mai poate. cred ca si din cauza a cate probleme am avut dupa nastere, cu antibiotice si spitalizari, si organismul meu nu si-a putut reveni.

Oana-sunt sigura ca starea ta de stres se transmite si piticii, incearca sa nu te stresezi. daca nu are febra, nu tuseste, papa, nu are nimic.

Nico-ma bucur tare ca ti-a trecut febra, si nu ai avut nimic, poate a fost un fel de febra laptelui.ai cine sa te ajute daca ai nevoie?

Gabriela-bine ai revenit, imi lipsea optimismul tau de pe forum, hihi. cat de bine se simte pitica ta se vede si din cat rade, scumpica. sigur e un copil fericit, hihi.

Soanso-da, sunt acasa deja, nu ma mai duc pana dupa sarbatori, adica pana prin 15.ma gasiti permanent pe aici, hihi.

Mami_alexia-da, cred ca pe mine m-ai vazut, hihi, de ce nu m-ai oprit? am fost repede la ultimele cumparaturi de mos ca sa nu le las pe ultima suta de metri. hihi,i-am luat la piti o cizmulita rosie din plus din care iese un caput de catel si daca apesi pe labute canta.adica e de la mosul, hihi.abia astept sa-i vad reactia.

Lore-ce faci mamico? cum e cu parul? nu ne pui niste poze? poate ma convingi si pe mine de o tunsoare.ce face flacaul? pretendentul lui piti?

si raportam ca am gustat si bananuta si brrrrr ,ce tare nu ne place inca.eu tot pe aici, deci mai scrieti-mi, ca va raspund

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nico, pentru certificat se merge la primarie, acolo unde e starea civila, in Piata Unirii.Poate stie altcineva exact actele necesare, eu doar imi amintesc ca ai nevoie de biletul de externare din spital, certificatul de casatorie si certificatele de nastere ale parintilor, dar nu sunt sigura.

MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI mersi mult ,ce bine ca e asa de fericita mamarutza ta ..,.de abea astept so cunosc

OANA noi iesim zilnic la plimbare asa ca eu ies sigur ,cred ca o sa mergem la CORA dar fara masina ...putzin sport nu strica

MIHA 78 multzum pt aprecieri

MAMI ALEXIA eu zic sa mai consulti inca un dr draga de tine

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

OanaAlina, papa linistita tort si prajituri, eu in locul tau le-as devora! Ce rau sa faca?!
Da, Meli, mi-am imaginat ca esti tu...nu te-am oprit pentru ca la fel, pana m-am dezmeticit eu ca esti tu, ne-am indepartatDeci, mi s-a intamplat si cu Alex la fel, asa ca data viitoare cand va mai intalnesc si va recunosc,va opresc!
Andreea, noi suntem din Gura Humorului, deci nu chiar din Suceava, banuiesc ca stii pe unde vine asta,nu? Ma bucur ca nu sunt singura moldoveanca/bucovineanca de pe aiciBanuiesc ca mergeti cu masina acasa,nu? Noi cu trenul...

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele
Alex, si al meu pitic de vreo 2 zile plinge asa, maninca, urla, iar maninca ca ii e foame de numa, iar urla, si tot asa :(
Sunt colici sau altceva?
Alex, tu ziceai ca te faci pe cap cu ulei de masline, cum e si ce efect are?
Ati incercat sa purtati centura postnatala? Ati vazut efecte la burtica?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RALUCA draga ieri chiar ca n am iesit decat la o plimbare scurta in fatza blocului ....asa ne am speriat ca am vrut sa mergem cu ea la spital saracutza

CO sa stii ca tare as vrea sa i pun cercelashii de la nasica dar nici cum nu reusesc sa i dau jos pe astia ...tu cum faci tu puiutz?

MELI ce bine ca ingerashu tau e mai binisor scumpa de ea

FETELOR VA ROG MULT SA MI SPUNETI UNDE E SPITALUL DE URGENTZA PT COPIII ....AR FI SUPER DACA IMI PUTETZI DA SI UN NR DE TELEFON
ASA NUMAI SA LE AM IN CAZ DE CEVA DOAMNE FERESTE

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Alex, stiu ca ar trebui sa mai consult un doctor, as fi si eu linistita insa nu mai stiu unde sa merg. Adica nu pot merge decat dimineata, inainte sa plece sotul meu la serviciu. Si am vazut azi ce era la policlinca, o coada infernala...Si cu Alexia dupa mine nu pot merge. Adica la dr de familie am mers, pentru ca ne cunoastem si e tare draguta dar la policlinica sa o duc dupa mine, nu ma indur.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Alex, in legatura cu spitalul de urgente pentru copii iti pot spune doar ce stiu, poate fetele au mai multe cunostinte in legatura cu asta. Eu stiu ca e pe Horea, pediatrie 3 cred ca se numeste, si pe Motilor.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mami-alexia-nu poti sa-ti schimbi semnatura? ca se lungeste tare pagina si e incomod de citit. sper ca nu te superi pe mine. pe voi nu va deranjeaza fetelor?

Alex-eu spun ca e si stresul pe care l-a acumulat in cursul zilei si numai prin plans se poate descarca. e normal.cand va mai creste putin, nu va face atat de des.Alex, scumpa, nu stii nimic de mamica care a fost cu noi in Iulius Mall de v-am zis ca o cunosc. statea klanga mine cu o fetita de 8 luni. ea nu mai intra pe forum?

Natalia-pe unde umbli scumpa? poate nu mai esti in formula 2 in 1 si noi nu stim nimic?

pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Am schimbat-o ,Meli, dar nu inteleg cum se lungeste pagina. Monitorul tau e mai mic? Al meu e de 19" si n-am simtit diferenta..Oricum, am schimbat-o

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput