Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

eu sunt suparici rau de tot! aseara la baita am vazut ca i s-a rupt cojita de la vaccin si i-a ramas o gaura de toata frumusetea! e bai? trebuie mers la urgenta?

tu fetelor, in special meli ca ea a trecut prin asta... ati eliminat ceva asa ca un tesut? m-am speriat tare cand am vazut aseara! meli te rog sa imi spui cum arata la tine cand a fost chestia aia urata... scuze ca iti amintesc!

alex - ma bucur ca ai impartasit "secretul" tau cu noi! se pare ca esti o norocoasa!

meli - insanatosire grabnica la bebita!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA de ce folos ser pt ochisori?eu il folos pt nasuc l am cump de la Sensiblue
zornaitoarele le sterilizez...de fapt are doar una ,iar cele pt denitzie inca nu am inceput sa le` folosesc...dar oricum le voi steriliza
IOANA dragu de el ,tare rau imi pare ca i racit

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

MAMI ALEXIA incearca sa i dai un biberon mai moale si fi cat mai relaxata sa nu pierzi lapticul ,bea ceai ...ai mare grija de tine ,multa multa sanatate

Of tu MELI draga tu chiar aveai nevoie de putzina relaxare dar te cred ca n ai putut sa mai stai cand ai aflat de mamarutza scumpa de ea ,lasa ca se face bine mititica

tu fetelor eu am termometru digital dar cred ca o sa l arunc pe geam ...nu stiu ce are ,daca pun termometrul (in urechiusa fetitzei)de fiecare data imi afiseaza o alta temperatura...desigur ma refer la interval de cateva secunde ...
voi ce termometre folositzi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-la mine era asa: m-am dus sa fac dus, cand m-am spalat de jos, am simtit ca este ceva acolo, am tras de ea incet si am eliminat o bucata, ca si o bucata de carne.era ca o carne cu o membrana peste.scuze fetelor, dar mai bine ii scriu la Oana, vezi ce e.cum arata? cat de mare era? nu poate fi numai mucus?

Alex-eu am incercat o gramada de termometre, am si de la chicco care se pune la tampla, cineva tare mi-a laudat-o, dar la fel ia o gramada de valori in acelasi loc, una dupa alta.eu folosesc acum de la chicco in fundic cu capat flexibil, care arata in 3 secunde. si de asta sunt multumita. e tare subtire, n-o deranjeaza deloc.

Meli

Mergi la inceput

LORE nu fi suparata ca te ai tuns ........de fapt si eu regret de fiecare data ...dar e mai bine asa ti se mai regenereaza parutzu

NICO eu am iesit cu ea in locuri publice destul de repede ..cred ca pe la vreo 3 sap

Mergi la inceput

Oana-te rog sa-mi scrii cand ai timp cum arata.ca daca e cu dubii, mai bine mergi la un eco si zi-i.nu vreau sa te sperii, dar sa stii ce a fost.
Meli

Mergi la inceput

MELI de ce trebuie sa le punem termometru in fundic ?

ANDREEA(DARIANDRA)am vb cu cumnata mea si mi a spus ca puiutului ei la doua luni incepuse sa i iasa un dintzisor .......

si TIADRIS asa saliveaza ,ma gandesc sa ma duc cu ea la stoma sa vad ce se intampla

Mergi la inceput

ALEX- hihi, nu trebuie, dar poti lua temperatura si in fundic, numai sa scazi 0,5 grade atunci.
stiti careva ceva de ambroxol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, eu ambroxol ii dau, dar are 6 luni jumate. Adica i-am dat, sper ca am terminat cu raceala... a dormit azi nopate ca inainte de a raci si nu mai are temperatura
Alex, eu cred ca Tiadris e asa cuminte ca sa nu o supere pe mami ca nu cumva sa nu o mai scoata la shoping !( nu stie ca mami oricum nu se supara)
EU in fundic ii iau temp cu termometru clasic.

O duminica frumoasaaaa
Cred ca azi il scot si eu afara...

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANAALINA - Mergi cat mai repede posibil la medic.Si eu stiu pe cineva care a patit la fel si avea si temperatura.Am inteles ca i-a dat ceva medicamente,ca nu se curatase foarte bine.

ALEX - Si eu am termometru digital (auricular).Imi da valori diferite (eroare de 0,2-0,3 grade)atunci cand Daria isi misca capusorul.In rest, desigur cele electronice au o oarecare eroare.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput