Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Meli - cred ca stii deja, dar totusi o sa scriu, sa nu cumva sa-i dai in acelasi timp si paracetamol si nurofen. Se dau la diferenta de 4 ore minim. Daca febra nu scade cu paracetamol, ii cazul sa mergi la urgenta, daca totusi scade, cred ca pot astepta pana luni, ca poate fi o simpla viroza. Sanatate multa la piti a ta! Si la Patrick de Ioana, si la [b]Mami de Alexia![b]

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA SI ELENA MARIA - Si eu mananc cate putin din fiecare aliment.Am consumat chiar si putin usturoi si nu s-a intamplat nici o schimbare in comportamentul Dariei.

In rest fructe multe, sucuri naturale, compoturi, supe.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Stiu ca e cam tarziu pentru tine Meli la ora asta ,dar pentru febra e foarte bine cartoful razalit pus la talpa. Scade foarte bine febra.

Lore, mamicutza de print David
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561170377gDekXU][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor eu am reusit sa va citesc cate putin.sambata si duminica intru mai rar.Azi am fost in polus la cumparaturi si maine e cheful companiei.Aseara a fost coafeza la noi si mi-am taiat parul si mi-am facut niste suvite blonde. Imi cam pare rau a l-am taiat , dar era nevoie pentru ca imi cadea foarte mult.

oana eu folosesc pentru ochisori apa fiarta si racita, numai pentru nasuc folosesc solutia de la bimbi

mami_alexia am incercat sa ma uit la poze ,dar nu te-am vazut pe acolo, in schimb ti-am vazut mandretea de fata care e o dulce.

Lore, mamicutza de print David
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561170377gDekXU][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli, ma bucur ca e mai bine piti ta, sper sa-i treaca de tot
Mie mi-a trecut febra pana azi dimineata, nu stiu ce-o fi fost cu mine
Nu mai tin minte cine, dar una din fetele noi spunea ca va naste cu doctorita Rotar, si eu am nascut cu ea pentru ca doctora mea a fost plecata din Cluj si m-a lasat in grija ei. A fost super de treaba, a stat cu mine tot timpul de pe la amiaza pana la 6 seara cand am nascut (m-am dilatat foarte greu). I-a dat mamei mele nr de mobil si i-a raspuns de fiecare data cand a sunat-o (si a sunat-o des) si chiar cand ma cosea se agita ca-i suna telefonul si tot spunea ca precis e mama, sa raspunda cineva sa-i spuna ca e totul bine Mie mi s-a parut o scumpa.
Andrei e asa dulce, asa greu imi vine sa ma despart de el chiar si cand doarme. Azi am plecat o ora de acasa, l-am lasat dormind cu sora mea, am stat ca pe ace...
Si tot azi am condus din nou, cu colacul sub mine
Sper sa reusesc sa intru sa si scriu mai des, ca de citit va citesc tot timpul, dar de scris e mai greu din pozitia culcat.
Fetelor, mai ales Alex, la cat timp ati iesit cu micutii 'in public'? Adica la plimbare in mall de exemplu?
Va pup si va doresc noapte buna, la fel ca Meli si eu sunt fericita ca existati

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Nico, eu am iesit la 10 zile afara la plimbare cu piticul, si la Cora cam pe la doua sapt jumatate :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!

noi raportam o raceala urata,daca nu ceva viroza.nu-i curge nasucul inca dar tuseste tare urat,cantat parca,ca si cei cu bronsite.abia astept sa vina maine dimineata sa o vada medicul.daca nu are febra ,nu are rost sa ma duc cu ea la urgenta,nu?mai bine o duc la medicul ei,nu?va pupic fetelor si multa sanatate la mamici si bebiti.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

stiti careva daca la 5 luni si un pic se poate da ambroxol siropel? ca tare urat tuseste si m-am gandit sa-i dau ceva pana merg cu ea la medic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

BUNA DIMINEATZA DRAGELE MELE
Am fost aseara la Iulius Mall dar din pacate n am vazut nici o parada a mosilor ,oricum ne am simntit f bine ,am papat la Cartofiorul ,ne am plimbat ,a fost o seara super

CRISTINUTZA noi ne tot intalnim ...data vitoare musai sa stam la un suc impreuna

VICO draga am invatzat sa mi organizez cat de cat timpul ,normal ca si puiu meu plange si cand e treaza toata atentzia mea io acord ei ,dar stii care i secretul ??puiutzu doarme intre 3 si 4 ore si nu sta treaza mai mult de 1 ora ...deci am timp sa le fac aproape pe toate in timp ce doarme

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai, te rog sa-ti sxchimbi semnatura, sa o faci mai scurta sau pe 2 randuri, ca lateste paginile si nu mai putem citi calumea.
mersi

mami de irina

Mergi la inceput