Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

chiar asa alex draga, tu le faci pe toate? cum reusesti? care e SECRETUL tau ascuns? hhhmmm?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara,
Noi sintem raciti.. si cred ca ne iese si un dintisor. Azi nopate s-a trezit dupa 30 de min dupa ce a adormit normal si pina la 12 jumate am ris... ca daca il puneam in pat plingeaaaa. Dupa ce ca e fornait suspectez si ca vin dintii. MAcar a dormit 5 ore legate azi noapte. si acum amidoi am bagat un somnnnn. Ziua e cuminte, nu plinge, noaptea nu poate respira ca lumea si nu mai stiu ce
Si noi am fi vrut la mosi.. dar tati lucreaza. Cred ca s-ar fi uitat la ei

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

de unde ati cumparat ser fiziologic pentru ochisori?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, eu deocamdata nu am jucarii din alea d eplastic.
dar ma gandesc ca o posibilitate ar fi solutia de sterilizat d ela chicco..sau pur si simplu spalat cu detergent d evase. am mai auzit si spalat plus bagat la congelator.
ser am cumparat mai d emult, de la cora, de la farmacia aia. se cheama bimbi ce am eu. mai am si rinopfhar, ins anu stiu dc e bun si pt ochi.

eu am un tub de apa termala de la avene..cred ca e ok si pt bebe, nu?pt fata..ochi..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Vad ca e slaba miscarea pe aici...eu ma simt din ce in ce mai rauSunt foarte balonata..mi se umfla burta ingrozitor..si nici lapte nu am, nu stiu ce mananca Alexia, ea trage, aud ca inghite, mai greu decat de obicei, dar imi fac griji.Nu pare a fi flamanda pentru ca ii dau mancare suplimentara dar imi fac griji in legatura cu laptele. Biberon nu vrea si pace, am incercat in urma cu doua seri..sta cu el in gura, il plimba prin gura dar nu suge. Am insistat totusi si in final si-a facut greata si a vomitat tot ce mancase anterior.I s-a mai intamplat cuiva asa? Cum ati reusit sa faceti bebelusul sa accepte biberonul cand e atat de dependent de san?
Va doresc o seara placuta!

MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!
noi am ajuns acasa din pacate....am ajuns acolo si cand am sunat-o pe buni sa vad ce face piti, mi-a spus ca are febra 38,2 si tuseste mai tare.ea mi-a spus ca se descurca, ca nu pot face ceva in plus decat face ea deja, dar nu mai aveam stare.asa mi-e de mila de ea fetelor, de mor, as da orice sa iau boala pe mine. ce chestie, instinctul matern. o ador, nu am crezut vreodata ca poti iubi asa ...i-am dat paracetamol supozitor , nurofen putin, si cam atat.mult ceiut. ce ziceti, ce se mai poate da pt raceala?ati patit si voi sa faca febra, si daca da, a trecut usor peste? sper numai sa nu se inrautateasca pana luni cand o sun pe medicul ei si ma duc la control. acum sunt sigura ca degeaba as suna-o ca nu raspunde.offf, ce suparata sunt. nu pt ski ci pt ea.ma doare sufletul...
pupici la toate, astept sa-mi scrieti careva daca stiti ceva de febra.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, Patrick are febra 37,4 in fundic, deci mai mica. Nici a voastra nu e f mare. Paracetamol i-am pus si dr mi-a prescris pt tuse Ambroxol si Fluidol, dar numa ambroxol ii voi da, ca nu l-as umplue de medicamente, daca nu e racit tare. Nu stiu alte leacuri, ca nu a fost cazu pina acuma. Daca ti se pare ca e rau, mergi cu ea la urgente sau suna un pediatru daca dr de familie nu raspunde.
Noapte buna

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Fetelor, doctorita mi-a spus ca atunci cand ii iau temperatura in fundic sa scad 0,5 grade. Deci daca e 38 cu 2, e de fapt 37 cu 7, intelegeti? Meli, ai facut bine ca i-ai pus supozitor cu paracetamol, eu ti-as recomanda si nurofen sirop, e foarte eficient impotriva febrei, mie mi-a fost recomandat de doctor si il am tot timpul in casa. Daca vezi ca nu poti controla febra , mergi la urgente, e mai sigur.Pentru tuse noi am luat Eurespal sirop iar pentru nas Vibrocil. Insa pentru febra e foarte bun Nurofen.
Multa sanatate va doresc si noapte buna...

MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,mersi mult,acum i-a scazut febra,sper sa nici nu-i mai urce.asa ma bucur ca suntem o gascuta care ne putem ajuta in caz de ceva,dar si sa pove.va pupacesc mult
noapte buna va doresc,pove maine

Nico-tu cum stai cu febra?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

SOANSO - Si eu am terminat masterul in Managementul Dezvoltarii Afacerilor, acum 3 ani.

In ceea ce priveste referatele nu ni se impuneau un anumit numar de pagini.Important era continutul referatului si bibliografia folosita.

M-au ajutat tare mult studiile de caz aplicate companiilor multinationale.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput