* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

gatta .. stai linistita .. si mie imi spune toata lumea ca fac baiat .. ca am burta tuguiata si sus, ca nu m-am patat, cca nu m-am buzat .. ca n-am avut rau sau vomitaturi etc etc .. deja m-am saturat .. nu de alta dar imi pun sare pe rana .. caci eu eram disperata sa fac baiat si nu ne-a iesit .. iti dai seama ca-mi vine sa dau cu lumea aia de pamant ..
sa pui poze cu lenjeriuta cand o iei! ce salteluta ai luat?? eu am luat de la correfour , din fibra cocos!!

greta multumim, si bebe eva te saluta cu un ghiont la ma-sa in coaste!!

zuzilicile

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Ellenuta , am luat salteluta www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=166" target="_blank">asta de la Babycomfort . Patutzul si lenjeria vi le-arat sapt viitoare cand mi le livreaza...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Thanx, Gatta, nici nu stii cat sunt de fericita! Ce m-a amuzat treaba cu sotul tau.. Bietul de el Vezi ca a nins! Sa nu-i inghete.. bananutsa! . Neah, o sa faci fata! Ai burta maaare si de colo pana colo, nu ca a mea, tuguiata si adunata toata jos. Anyway, nu-mi mai dau cu parerea, ca zici ca te enerveaza. Da' tu ce vrei? Fetita sau baietel?

Pai ...clar FETITZA , de-aia ma enerveaza aia care zic ca am baietzel. Nicio secunda nu m-am indoit ca am o gogoshica mica , nici cand nu-mi zisese inca nenea Iosup ca e fata...am avut un feeling f. puternic de la primele semne ale sarcinii ca va fi fetitza.

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor,in ultimul timp tot visez ca o sa am un baietel. Si ma streseaza foarte tare pentru ca i-am luat Buburuzei o groaza de rochite si chestii de fetita. Dar nu-i problema ii duc doctorului bonurile sa mi le deconteze:))

Pup

Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

Ven, sa-ti fie de bine tunsoarea, bebe o va iubi pe mamica lui oricum.
Ange, pomelo sigur iti va placea, avocado nu ne place nici noua. azi mi-am cumparat si eu papaya, nu am mancat niciodata dar am citit ca este buna pt.arsuri. sa vedem

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mary , de unde ti-ai luat papaya ? Eu sunt disperata cu arsurile , as incerca orice sa le calmez...de la atata acid cat imi urca pe gat , mi s-a iritat f. rau esofagul si tusesc de zici ca am fumat 3 pachete de Carpati . si de la tuse ---vomit ...uuff , nu mai pooot

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

CUM FAC SA POSTEZ UN FILMULETZ DE PE YOU TUBE? Va rooooooooooog!!!

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 6 ZILE!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

Gatta, am si eu o intrebare. Lenjeria de patut din ce material e?Adica stiu ca e din bumbac, dar e cumva gofrat? Am vazut asa la o prietena, care nu stia daca au si neted. Al tau cum e? Au si neted? Ca as vrea si eu...
Saru-mana.
Irina 34+ Ileana

Irina , da...este gofrat ( fagure ) , nu stiu daca au si neted . Am vazut ca au panza neteda de toate culorile , insa din aia taie aplicatiile pe care le coase pe lenjerii.

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

sau sa vedem daca ma lasa sa pun link

www.bestkids.ro/pc-429-4-carucior-s3-trio.aspx" target="_blank">CARUCIOR EVA

Da , se vede. E f. frumos. Seamana cu ce avem noi, doar ca al nostru e portocaliu,( http://www.johnstonprams.co.uk/item701.htm )si a fost 700 euro, asa ca nu esti singura care era sa lesine in magazin cand a auzit pretul. Dar daca taticii vor asta, eu nu ma supar.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 21 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gata! Am pus si mocutza lui baby She urat e! Cred ca a gresit doctoru'....

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

CUM FAC SA POSTEZ UN FILMULETZ DE PE YOU TUBE? Va rooooooooooog!!!

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 6 ZILE!!!

Copiaza adresa in timp ce merge filmuletul...

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...ma duc sa ma intind in pat...ca bebelina nu ma lasa deloc sa stau pe scaun....va pup si o seara faina sa aveti...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput