* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *
Raspunsuri - Pagina 5
greta4you spune:
...Creata..iti multumesc si eu pentru ideea cu clubul Biencutzelor....
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
matgravidut spune:
Mitzule si Gugu... m-am uitat la pozele lui Gugu... sa vad si eu freza... Mah Gugule... da' tu esti sexos rau de tot. Nu am tendinte catre alt sex, domane feri, si nici nu as vrea sa creada alte gravidute de aici ca ele nu sunt sexi... da' m-am ofticat un pic ca eu nu arat asa bine ca tine: si eleganta si frumoasa... si sexi. By the way ... iti sta mai bine tunsa scurt decat cu parul lung.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
greta4you spune:
quote:
Originally posted by gugushtiucquote:
Originally posted by greta4you
...fetelor...in sfarsit am reusit si eu sa pun 2 poze...sa vedem daca am si reusit....le gasiti aici....
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO
AMR 4 SAPTAMANI
GRETAAAAAAA am vazut ceva la tine in poza!!! Etajera de pe perete e de la Mobexpt?
GUGU 37+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 6 ZILE!!!
...da ,da ..toata ..e de la Mobexpert...
AMR 4 SAPTAMANI
AngeliquedeS spune:
Frumoase poze, greta!
Guguleee, ma uit la AMR-ul tau si nu imi vine sa cred! Ma ia cu fiori! Si papa, inseamna ca a fost buna pizza!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 14 zile!
gattasalvaje spune:
Ven , ti-am admirat tunsoarea ...se poarta bobul mult si culoarea e f. frumoasa. Mi-ar place si mie o tunsoare asa , insa nu merge cu fatza mea rotunda ca o luna plina...
Angi , vad ca si tu te-ai bagat la solutia de sterilizat la rece de la Chicco...ai grija ca nu e chiar asa cum scrie pe ea, ca potzi steriliza lucruri pe care bebe le baga in gura...cica este f. toxica ( de la o dr. pediatra stiu asta) . Eu mi-am luat ca sa sterilizez cuva la masina de spalat inainte sa bag lucrushoarele bubulinei.
Ellenuta , chiloti asemanatori cu cei de la Tigex mai gasesti in Titan , la etajul 3 , langa aia cu perdele e un raion cu articole pt gravide...Sunt cam la acelasi pret cu cei de la Tigex.
Irinouk , ce-a patzit fata ...de ce e suparici ? Daca te plictisesti acasa , ce zici maine de o cafea undeva ? Pe mine ma mananca rau , nu pot sta pe-acasa si-mi tot fac iesiri ...
Lala D , in ce consta controlul preanesteziologic ?
Creatza , ma crezi ca azi mi-a sunat telefonul de 12 ori cu apeluri de la serviciu ...si asta in conditiile in care , dimineata am dat o tura pe-acolo de la 9.30 pana la 12.
quote:
Originally posted by creata2008
Si da, eu sunt acasa. Am ajuns pe la 4 si de atunci m-am jucat pe laptop. Nu plecasem bine, ca a inceput sa sune telefonul in draci. Le-am spus ca pana pe 10-15 ianuarie pot fi gasita pe mobil. Dar dupa data asta nu mai garantez ca raspund.
A, si iau si bonus!!!!
Si ninge afara! Si in casa e cald!
Si nu mai ninge...si s-a topit deja . Deja planificasem cu tati sa iesim la o plimbare prin parc printre pomii ninsi ...da' care pomi ninsi ?
Romania inscrie primul gol la handbal Franta - Romania ! Allez fetele , sa le batem pe frantuzoaice !
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Mitzule si Gugu... m-am uitat la pozele lui Gugu... sa vad si eu freza... Mah Gugule... da' tu esti sexos rau de tot. Nu am tendinte catre alt sex, domane feri, si nici nu as vrea sa creada alte gravidute de aici ca ele nu sunt sexi... da' m-am ofticat un pic ca eu nu arat asa bine ca tine: si eleganta si frumoasa... si sexi. By the way ... iti sta mai bine tunsa scurt decat cu parul lung.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
multumesc! Acuma insa sexy nu sunt, trantita in fotoliu, indopandu-ma cu pizza, cu burta maaare imbracata in pijama roz bombon ca hipopotamul din reclama Kinder happy hippo.
In ceea ce priveste parul e lungutz si acuma, in poze este prins cumva ascuns si lasa senzatia ca e tuns scurt. Eu mor dupa parul lung si nu cred ca l-as tunde scurt decat peste vre-o 10 ani poate...
GUGU 37+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 6 ZILE!!!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
sau sa vedem daca ma lasa sa pun link
www.bestkids.ro/pc-429-4-carucior-s3-trio.aspx" target="_blank">CARUCIOR EVA
daca nu .. poate merge asta
www.smartbuy.ro/cs-photos/products/original/167994.jpg" target="_blank">CARUCIOR EVA
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta, caruciorul e de o mie de ori mai tare decat ce vroiai tu. Si diferenta o fac rotile care sunt cu aer si Eva o sa se simta foarte bine in el. Merita toti banii...si sincer chiar nu mi se pare atat de scump. Noi am platit 500 si ceva de euro numai pe carut si asta pt ca l-am comandat din Germania, ca aici e mult mai scump, iar pe scoica 170 de euro...aaa si mai avem un carut care face set cu scoica si ala a costat vreo 70( asta e mai mic, de calatorie).Plus ca este o investitie! O sa-l folositi pana la 3 ani cel putin si apoi pt al doilea bebe.
Te
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Ven , ti-am admirat tunsoarea ...se poarta bobul mult si culoarea e f. frumoasa. Mi-ar place si mie o tunsoare asa , insa nu merge cu fatza mea rotunda ca o luna plina...
Angi , vad ca si tu te-ai bagat la solutia de sterilizat la rece de la Chicco...ai grija ca nu e chiar asa cum scrie pe ea, ca potzi steriliza lucruri pe care bebe le baga in gura...cica este f. toxica ( de la o dr. pediatra stiu asta) . Eu mi-am luat ca sa sterilizez cuva la masina de spalat inainte sa bag lucrushoarele bubulinei.
Ellenuta , chiloti asemanatori cu cei de la Tigex mai gasesti in Titan , la etajul 3 , langa aia cu perdele e un raion cu articole pt gravide...Sunt cam la acelasi pret cu cei de la Tigex.
Irinouk , ce-a patzit fata ...de ce e suparici ? Daca te plictisesti acasa , ce zici maine de o cafea undeva ? Pe mine ma mananca rau , nu pot sta pe-acasa si-mi tot fac iesiri ...
Lala D , in ce consta controlul preanesteziologic ?
Creatza , ma crezi ca azi mi-a sunat telefonul de 12 ori cu apeluri de la serviciu ...si asta in conditiile in care , dimineata am dat o tura pe-acolo de la 9.30 pana la 12.quote:
Originally posted by creata2008
Si da, eu sunt acasa. Am ajuns pe la 4 si de atunci m-am jucat pe laptop. Nu plecasem bine, ca a inceput sa sune telefonul in draci. Le-am spus ca pana pe 10-15 ianuarie pot fi gasita pe mobil. Dar dupa data asta nu mai garantez ca raspund.
A, si iau si bonus!!!!
Si ninge afara! Si in casa e cald!
Si nu mai ninge...si s-a topit deja . Deja planificasem cu tati sa iesim la o plimbare prin parc printre pomii ninsi ...da' care pomi ninsi ?
Romania inscrie primul gol la handbal Franta - Romania ! Allez fetele , sa le batem pe frantuzoaice !
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
GATTA nu fi suparata mama ca iti trimite Gugu 10 camioane cu remorca de zapada. La mine ninge ca in povesti si e friiiiiiig, a venit iarna pe bune, brr!!!
GUGU 37+ Alex?
AMR 6 ZILE!!!
gugushtiuc spune:
http://www.youtube.com/watch?v=zN07riWl3zY, Zuzici ia uitati-va la astia doi ce tari sunt. Mor de dragul lor. Abia astept sa nasc si sa trag si eu un dans ca si catelul ala.
GUGU 37+ Alex?
AMR 6 ZILE!!!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
http://www.youtube.com/watch?v=zN07riWl3zY, Zuzici ia uitati-va la astia doi ce tari sunt. Mor de dragul lor. Abia astept sa nasc si sa trag si eu un dans ca si catelul ala.
GUGU 37+ Alex?
AMR 6 ZILE!!!
HMMM... nu merge. Cum sa fac sa postez adresa de la filmuletzul de pe you tube?
GUGU 37+ Alex?
AMR 6 ZILE!!!