* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *
Raspunsuri - Pagina 3
Mitsu-bishu spune:
Vaaai, Ellenuta, mi scusi, stupid me!!! Acum am vazut linkul cu "spaima rosie" (carutul)
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
matgravidut spune:
Si mie imi spune lumea la fel... Ca o sa am baiat. La eco s-a vazut foarte clar ca e fata. Nu stiu ce sa cred... iar acum sincera sa fiu asa de bine m-am obisnuit cu ideea ca am fata, ca nu prea mi-ar trebui baiat. In plus tati ar fi foarte dezamagit, pentru ca el a vrut fetitza de la inceput.
Aha... deci nu prinde permanentul...
D-a ce sa-i fac mai fetelor la parul asta al meu ca nu are volum deloc... e ca o pleashca.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
greta4you spune:
...ellenuta cu placere...iti dai seama ca si printesa ta e mandra cu un asa BMW...sta "tantosa" chiar din burtica ......4 saptamani??......cand nasti oficial????
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
nemary spune:
Ven, sa-ti fie de bine tunsoarea, bebe o va iubi pe mamica lui oricum.
Ange, pomelo sigur iti va placea, avocado nu ne place nici noua. azi mi-am cumparat si eu papaya, nu am mancat niciodata dar am citit ca este buna pt.arsuri. sa vedem
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Matgravidutz, io nu stiu cum arati, da' mi dau cu parerea... Daca ai parul cat de cat drept si te-nduri sa mai tai din el, trage-ti o coafura shuchie a la gugushtiuc sau alinaatudor, d'aia cu putin colt, eventual cu un breton asimetric, cum "se poarta"... Io asa mi-as mai face una!!! da' am o valatuga de par mare si cret care nu sta sub nicio forma
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
AngeliquedeS spune:
Alina, exact asa mi-a explicat si mie medicul cand mi-a spus ca ar trebui sa il fac si am spus ca la urma urmei nu pierd nimic.
Gatta - alta plimbareata ca mine. Cu masina banuiesc, nu??? Apropo de babisme legate de sexul copilului - Ultima bomba, fetelor, ca o sa fac fata - asa sustine o colega de-a mea care sustine ca isi da seama de chestiile aste dupa... nas!!!!! Innebunesc cand aud tampenii din astea!!!!
Monica matz, baga spuma la greu si pune-l pe bigudiuri largi. Si fixativ!!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 14 zile!
greta4you spune:
quote:
Originally posted by alinaatudorquote:
Originally posted by Ven
Cristina (greta4you), eu nu mi l-am facut (vaccinul). Dr de fam. mi l-a recomandat, dar gine a zis ca tetanosul a fost eradicat de mult, si asta e o schema de pe vremea lui pazvante pe care unii medici de fam. se incapataneaza sa o respecte........Nici la prima sarcina n-am facut, si totul a fost ok. Acuma......Doamne ajuta!
Ginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce faci? Bebe mai e la purtator? Da un semn!
Venera , mama lui Markus
AMR 13 zile
Markus e mare!
Ca sa nu mai fac ca in cazu strept.B...am cautat inainte in carte si acum vb in cunostinta de cauza ...Tetanosul nu a fost eradicat...pt ca nu e o boala contagioasa...bacteria cu pricina (clostridium tetani) traieste in sol...sub forma de spori si poate fi sursa de infectie pt om daca o plaga deschisa intra in contact direct cu sporul...mai rau e ca se poate lua si in cursul operatiei.
Am dat un copy la ce scrie in carte: O serie de situatii favorizeaza dezvoltarea acestui germene:
- plagi (anfractuoase, delabrante, muscate, contaminate cu pamant)
- intepaturi, arsuri, degeraturi, fracturi deschise
- avorturi septice (instrumente nesterilizate - tetanos postabortum)
- catgut insuficient sterilizat (tetanos chirurgical; posibil si tetanos neonatolium, in cazul contaminarii bontului ombilical)
- la care se adauga prezenta tarelor organice sau a starilor de imunodeficienta.
Parerea mea e ca ar trebui facut.
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
..pai atunci nu stiu cum voi proceda....o sa merg la medicul de familie sa vedem daca mi-l mai poate face saptamana viitoare.....daca nu....am auzit (neoficial) ca la cj se practica administrarea vaccinului cand nasti....nu stiu inca...voi vedea...
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
nemary spune:
Originally posted by jelimoni
stoisor chiar daca n-ai incredere in doc de fam mai bine il consulti daca tot nu dai e ginec.cum iei analizele te duci la el daca intre timp nu raspunde chicea...sau eventual intreaba la ghiseu daca nu e vreun doc in program care sa-ti citeasca rezultatele..desi is cam scarbe alea...da incearca
de dr.radu n-am auzit nimica...nu stiu cine e..eventual ai putea incerca la elena ucenic sa mergi si sa astepti pana prinzi un pic liber(daca stai dupa programare te cheama in ianuarie..)da te duci si intrebi daca poti sta sa astepti dupa programari sa-ti citeasca niste analize..ii zici si tu la tanti ca e o urgenta-cabinetul il are pe centru vizavi de brd parca...sau de pacea e intr-o curte
sper sa dai de cineva sa te lamureasca...tin pumnii si pup fata
apropo de unde anume esti?
Moni 33+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 7 SAPTAMANI!!!!!
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ven
Ginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce faci? Bebe mai e la purtator? Da un semn!
Este, este caci o asculta pe mamica s-a!
Orice dar parca tare n-as vrea sa nasc astazi pe 13.De maine este ok.Intr-o ora + am programare la doctor si sper sa ma reintorc cu vesti bune.Voi cauta sa stau cat mai cumintica pana la marele eveniment.Va
38 Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
alinaatudor spune:
Wow...ellenutsa..super frumos caruciorul...cred ca il votam cel mai frumos de pana acu...:D
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani