Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 7
Simona8004 spune:
buna seara!
...sunt in drum spre pat, dar m-am gindit sa trec si sa va citesc, sa vad ce mai faceti.
Gina, LA MULTI ANI REBECAI! si tie nastere usoara!
Imi poate spune cineva de ce nu merge likn-ul de la "cum sa construiesc un meniu sanatos pentru copilul meu?" nu mi-l deschide si am mare nevoie de ceva informatii.
Kristina, imi pare rau de experianta. Orice schimbare e spre binele vostru.
Locca sarcina usoara. Eu daca stiam ca o sa imi fie asa rau, poate nu mai ramineam, dar e bine ca nu stii din timp ce urmeaza, pentru ca muulte lucruri nu le-ai mai face. Eu vreau sa te incurajez si sa iti spun ca o sa treaca, chiar daca pare greu si enervant sa tot asculti astfel de incurajari. Pe mine astea ma enervau cel mai tare. lasa ca trece, pai ar fi bine sa treaca numa ca pina trec eu trec prin ele si e nasol.
cauta si tu ceva care sa iti taie greata, de exemplu la mine merg bine mandarinele, mai ales cele acre sau merele acre. Sper sa treaca repede. bafta.
va salut in pas de vlas, ma duc la somn ca abia imi mai tin ochi deschisi.
Va dulce.
noapte buna
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 18+
miflore spune:
Catush, la cat ai ajuns acasa?
Si ai grija cu Motaciun, si eu am fost tentata sa-i zic ca fal-fal al ei il ia Mosul si-i aduce in schimb jucarii multe; dar am revenit si-am zis ca mai bine nu fiindca cunosc o fetita care-a facut un schimb de genul asta - adica Mosu' i-a luat suzeta contra cadouri - iar fetita respectiva l-a urat ani in sir si nici nu vroia sa-l mai vada!Cum o dai, cum o sucesti, tot nu-i bine!
Kristinutza, am citit subiectul si cred c-ai fost extrem de delicata. Mie mi-ai facut un mare bine fiindca am serviciul in zona Garii si exista posibilitatea s-ajung la Little Einstein asta. Acum e taiata de pe lista.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
multumesc pt incurajari. ati fost dragute de fiecare data .
mai am niste bani de recuperat de la gradinita si voi inchide definitiv problema. nu vreau sa ma mai gandesc la ei. maine dimineata plecam in concediu si las in urma toate relele .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
natydea spune:
Locca sarcina usoara si sa scapi cat mai repede de greturi!
Kristinuta imi pare rau pentru tot ce ai patit cu gradi si pentru ca Raducu a slabit atat si nici macar nu-l vede pe Mos Craciun. Sper sa rezolvati problema repede si sa va bucurati de sarbatorile de iarna.
Eu mi-am dorit de cand ma stiu sa-mi fac o gradinita a mea, dar mi-a fost frica sa nu ma descurc cum trebuie, sa dezamagesc copiii si parintii. Insa cu cat citesc mai mult pe net ma ingrozesc si ma determina sa iau o hotarare in acest sens (mai ales ca am si un sponsoor, care mi-a spus ca asta i se pare ocupatia care ma prinde cel mai bine). Asa ca daca reusesc sa iau o hatarare pozitiva va anunt si poate ma ajuta si Kristinuta deoarece am mare incredere in metodele ei.
Pupicei, Dea mami de Darius si Denis
http://www.webshots.com/user/natydea
Tonnia spune:
Ioana,
Naty, succes cu proiectul!
Simona, sarcina mai usoara!
Dinu, ne sorcoveste pe toti si ne cere si bani, hartii roz vrea (10 lei). E ceva ce n-a inteles copilul asta.
Ioana75 spune:
Salutare! Azi vin socrii, iuhuu, o sa se joace Miruna doar cu bunica.
Antonia, ma bucur sa aud ca Dinu a retinut esentialul operatiunii Sorcova.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Dea, unde faci gradi? C-ai avea ceva clienti, eu asa zic.
Ioana, te-ai scos! Asta ca sa sintetizez ideea. Te-ai fi gandit tu c-o sa ajungi sa te bucuri de venirea soacrei?
Tonnia, Dinu e clar pe drumul cel bun. Doar sa schimbe culorile.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Zino, da, n-as fi zis niciodata, dar nu mi-am putut imagina cum e cu 2 copii. Haha, si eu am vrut sa-i zic lui Dinu sa schibe culoarea, sa incerce hirtia roz cu putin bleo si verde de 500. Ziceai ca plecati de sarbatori. In tarile calde sau pe la noi?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Craciunul acasa, in sanul familiei.
De revelion mergem la casa noastra de la munte, de fapt de la deal. Acolo e zapada maricica acum, derdelusul functioneaza! O sa stam vreo 5 zile sa facem oameni de zapada. Umplem curtea de omuleti.
Dup-aia London scrie pe noi, de-abia astept!
Ieri cum eram eu la Praktiker pe-acolo, ce vad? Saniuta cu spatar, clasica, de pe vremea copilariei noastre. Si-am zis ca merita 58 de lei asa c-am inhatat-o. Spatarul se da jos asa ca merge a la long.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
natydea spune:
Nu stiu inca daca o sa fac sau nu gradi, ma mai gandesc. Mi-e frica ti-am spus ca nu o sa dau peste persoane calificate si care nu o sa aiba grija bine de copii, chiar daca eu le supraveghez. Oricum poate ma ajuta si Kristinuta in cazul in care ma hotarasc. Ca zona ma gandeam la o vila , undeva pe la p-ta Muncii, Decebal, Baba Novac.
Daca iau vreo hotarare sunteti primele care veti afla.
Pup, Dea mami de Darius si Denis
Aici aveti poze noi cu cei 2 fratiori:
http://good-times.webshots.com/album/561827239HfddTu