Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tot am vrut sa va spun si am uitat. In parcul kiselef a facut primaria + radio itsy bitsy o chestie pt. copii, program zilnic, cu muzica si concursuri (pt. aia mai mari). Exista si un "castel al ciocolatei" unde poti sa te duci si sa mananci o farfurie cu fructe peste care se toarna ciocolata topita. Ciocolata e topita chiar acolo si fructele sunt banane, mandarine, kiwi si mere. Se mai da si ceai, totul moca. Va fi pana pe 14 ianuarie, daca aveti chef sa mergeti intr-un w/e sau in zilele libere.

Antonia, ce tare e Dinu cu gheata si recele. Wow! Al meu nu haleste direct din frigider, nu-i plac iaurturile in general, dar daca sunt si reci s-a ales praful de toata masa.

Vreau si eu sa-i iau sanie, aseara tot in kiselef ne-ar fi prins bine pe aleile alea. Desi azi e mai cald si cred ca se topeste.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Ruxandra, trece raul imediat, rezista pe baricade.
Antonia, de mine e relativ aproape (15 min cu masina), si e fix pe drumul catre serviciu. Te rog frumos mai pune odata link cu sania.
kid, nashpa cu politia. O dau la montessori.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Uite aici:

http://www.toyz.ro/saniute-si-boburi/rolly-toys/sanie-snow-cruiser-rosie/
Are si scaun separat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

locca, am inteles, m-am mai linistit, sar'mana. il pun diseara pe sotul din dotare sa investigheze, sa analizeze si sa gaseasca solutii.
sper sa treaca repede perioada asta cu greturi si sa te poti bucura cum se cuvine de sarcina!

ioana, succes la gradinita! sa mearga bine!
am luat o hotarare de compromis in ce priveste gradinita lui radu: vom lua pauza luna ianuarie si vom reveni din februarie. vreau sa-l pun un pic pe picioare, el si-asa e slab, iar cu racelile astea a ajuns de chiar i se vad toate coastele, ma ingrozesc cand il vad la baie. vreau sa-i fac si analizele alea, dar trebuie sa fie si el sanatos, nu tot cu mucii-n brau. asa ca incerc sa-l menajez un pic, macar o luna si apoi o luam de la capat, pt ca eu tot cred ca e bine sa mearga la gradinita.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor

Locca- nici nu am apucat sa te felicit si deja ai inceput cu "gretzurile".... , sa treaca cat mai repede, sa ai o sarcina usoara si sa fie ce-ti doresti ... sanatos/oasa.
Era cat pe ce sa ma alatur si eu la odisee cu tine dar .... , oricum eram cam in dilema... deoarece cam peste 1 an ar fi ceva daca ar mai fi sa fie.A-ti inteles,nu?!Am mancat niste bobo cu visine

Ioana - bafta la gradi...
Ma gandesc sa o dau si eu pe Bria la pimavara la gradi,dar doar pt o luna caci apoi incepe sejurul la casa de vacanta de la tara....

Kid - nasoala experienta..., nu dorim nimanui mai ales acu de sarbatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Locca - si eu m-am chinuit cu greturile/voma la inceput insa a trecut repede si pot spune ca aceasta, a fost cea mai usoara sarcina a mea.Sa fii tare.

* La noi astazi este sarbatoare.Rebecca Emanuella fetita noastra, implineste 4 anisori!

AMR - MAXIM 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

GINA,lA MULTI ANI PT FETITA TA... si cred ca trebuie sa incepem s afacem galerie....vad ca mititelul tau se pregateste sa va intalneasca

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani Rebecca!
Sa fii sanatoasa si cuminte!
Gina, nastere usoara, s-aveti un Craciun minunat in 5!
Ruxandra, o sa-ti treaca!
Ioana, bafta la gradiiiiiii, asteptam referatele.
Kid, bine c-a fost doar atat, ma-ngrozeste traficul asta, ieri cel putin a fost de cosmar.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaaa, am uitat sa va spun, ieri s-a intalnit Ana cu Mosu' la mine la servici; nu i-a spus poezia, i-a fost frica cu toate c-a repetat-o incontinuu pe drum; dar prea multa lume, multi copii mai mari si Mosu' cu barba alba...prea multe deodata.
Oricum imediat dupa ce si-a inhatat jucariile- si-am vazut in clipa aia o sclipire in ochisorii ei - a spus poezia catorva colegi, in grup mai restrans. Si la final la poza cu Mosu' chiar a cantat alaturi de el.
Si inca o chestie extra!!! Stiti ca noi eram cu falfaitoarea, o bucata de carpa fara de care nu puteam adormi; ei, acum cateva zile a intrat un catelus la noi in casa, s-a dus in patutul Anei care lasase fermoarul deschis la patut si i-a luat-o si-a fugit cu ea! Ba a si mancat-o! Ne mai amintim din cand in cand cu nostalgie...dar nu va spun cum crede chestia asta, cu toata taria!
A fost chiar usor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetelor!
Eu perdelesc la greu,n-am chestiuni interesante de raportat.Desigur ca-l asteptam cu nerabdare pe Mo Tutun,l-am si intalnit la mami la scoala si l-am tot strigat sa ne dea cadou,ba chiar ne-am pozat cu el in mall.

Ruxi,felicitari!Sa ai o sarcina cat mai usoara si greturi cat mai rare,deloc daca se poate.

Gina,sa va traiasca fetita,sa fie sanatoasa.Sa ai o nastere usoara!

Ioana,fain c-o vei duce pe Miru la gradi montessori.Din ce-am citit pare un stil super de educatie.

Kid,multam de pontu cu papucii.I-am luat si noi lui Mihnea ca a dat zapada peste noi si aveam numai ghete.Is super!

Ina,ce mai faceti?Veniti in tara de sarbatori?Mi-ar placea sa ne bem cafeaua impreuna in Ajun,asa ca anul trecut.Va pupam!

Mergi la inceput