Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 4
oaana spune:
Buna .
Simona ,sarcina usoara in continuare.
Ioana,felicitari pentru chilotei.
Acum,va intreb ceva,Iosua face pipi tulbure,ca sa ma exprim asa,ma intreb oare ce o avea...nu face de fiecare data asa...
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simona8004 spune:
buna la feti gospodine,
multumesc pentru urari de sanatate. Parca parca e mai bine cu raceala, dar as vrea ceva sa iau care sa fie si pe mai departe sa ma fereasca. Ma simt slabita totusi.
Mai Miruna, felicitari pentru chilotei. Maia si ea are momente in care mai poarta cite 2-3 ore chilotei, fara sa faca pe ea, dar isi da seama prea tirziu ca vrea la wc-u si ajungem tirziu....asa ca incidentul se petrece pe drum. [:)))]. dar ajungem noi si la faza cu chilotei, ca eu sper sa invete inainte sa apara urmatorul bebe ca sa fie de cumparat numai la unu, nu la doi. Pai ne arde la buget...
Zino, sa stii ca magindesc la voi destul de des, dar timpu asta trece prea repede ca sa mai fac si eu ceva.
Miha, de cind am scris eu, cred ca a fost simbata, zapada cade mereu, cu mici exceptii. adica se mai opreste citeva ore, timp in care mai ploua cite putin, apoi o ia de la capat. asaca sigur o sa gasiti zapada cind veniti. Aa apropo, dar cind veniti, ca nu am reusit sa citesc din urma....
sa aveti o zi placuta si frumoasa.
eu indata plec de la servici si merg sa fac putin curat in casa. al meu gata vrea si el curatenie de Craciun.asa ca am pregatit perdelele la spalat, sufrageria la sters si gata pe azi. stiti voi, ce-i prea mult, strica. cite putin ca e mai bine.
pa
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 18+
natydea spune:
Buna fetele!
Sarcina usoara Simona si sa va bucurati de copii!
Noi in continuare cumparam pampersi pentru 2 copii, pentru ca Darius e un puturos si jumatate. Ne-a rupt la buzunare, dar asta e copiii sa fie sanatosi. Si sa va mai spun ca lui Darius ii place sa traiasca pe picior mare, acum avem la ghetute 26, in ritmul asta cred ca ajunge la 45.
Miine sper sa am timp si va trimit poze actualizate cu cei 2 fratiori care sunt foarte gelosi si nu au loc unul de altul in brate la mami.
acum sunt rupta de somn ca aseara au tusit si nu am dormit decat 2 ore dar sper totusi sa nu adorm la birou sa ma fac de ras.
Pupici,
Dea mamica fericita de Darius si Denis
marinela79 spune:
Buna ziua dragelor...
Nu am mai trecut pe aici de ceva vreme...parca nu imi mai ajunge timpul de nimik.am inceput si noi sa mai aranjam lucrurile pe acasa ca desi suntem doar de 4 luni aici se aduna lucrurile si hainele si jucariile,Doamne parca suntem de o viata.
Despre noi...toate bune..in afara de faptul ca ne acopera zapada si abia mai scoatem ochii de sub ea...nimik nou.Iaris merge in continuare la gradi,a terminat tratamentul pt otita si speram ca e bine..abia in februarie ne vede iar un orl-ist.Ma bucur ca spray-urile astea de aici i-au stopat si fantana arteziana de muci ce o avea si acum copilul respira frumos....si nu mai plange ca e infundat.La capitolul pampersi si noi cotizam in continuare.Cumparam pull-ups de cand suntem aici dar copilul e lenes..daca il punem,sta frumos,deseneaza,face....daca nu ....face cu nesimtitre in pampers si nici nu se simte deranjat...poate sta murdar linistit...nu se plange...nu se cere schimbat.Eu sincer ma simt depasita.educatoarea la fel,mi-a spus ca ea a avut reusite cu toti baietii pe care i-a avut pana acum in gradinita...eeee, cu IAris ne chinuim de ceva vreme si nu avem nici una dintre noi vreo reusita.Asa ca noi continuam sa il ducem regulat la baie,uneori fara nici un folos alteori cu productii serioase....poate totusi pana la 5 ani ce va mergela scoala sa reuseasca sa scape de pamprs,daca nu treaba lui....macar de s-ar schimba singur.
Acum ma intorc la bucataria mea...fac si acolo putina ordine...Doamne asa astept Craciunul,mai ales ca avem atata zapada...Va urez spor la curatenia de Craciun..si ne auzim curand.Va pup
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
kristinutza spune:
aha, deci asa se explica vantul care bate pe la piticodrom! faceti cozonaci si curatenie... mifloricica danseaza... adevarul ca si eu sunt cu gandul nu neaparat la craciun cat la concediu. n-am mai avut de ceva timp si taare simt nevoia.
(dar de curatenie si cumparaturi nu simt deloc nevoia )
am iesit aseara cu radu sa facem om de zapada si sa ne batem cu bulgarii. ne-am distrat f bine, s-a lasat cu jale mare la intoarcere. si era de vis cand spunea candid "mami, am muci!" - avea lumanarele pana-n gura .
azi l-am dus la gradinita. sper sa fie bine, ca n-a mai fost de o saptamana.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Salutare! Am fost la gradi, m-am indragostit de Educatoare; a zis ca nu prevede nici o problema cu miru (e sub limita de virsta). Le-am zis ca vom veni cu pampersii, dar a zis sa nu-mi fac griji ca multi au venit asa si s-au obisnuit imediat. Sper sa nu fim noi exceptia gradinitei, cum e si Iaris. La incaltaminte il 'batem' si pe Darius: ghetele imblanite sint 27. Cred ca puteam sa iau si 26 dar nu mai incapea un ciorap gros la munte. Felicitari Alexiei pentru incheierea operatiunii 'susi'.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kid2003 spune:
Uau, pe ce picior mare traieste Miruna! Bravo pentru gradinita, pana la urma la care o dai?
Mifloricica, sa stapaneasca sanatoasa Ana cizmulitele rosii! Super! Alea de fash cred ca sunt mai bune pentru zapada decat alea de piele, prin piele intra apa.
Ruxi, eu i-am luat de la O'Neill cizmulite bleumarin cu blanita alba in interior. Aveau si portocalii si roz, dar cum nu avem multe chestii portocalii si de roz m-am saturat pana peste cap i le-am luat pe astea care merg f bine la un baietel (de fapt, trebuie sa marturisesc ca acum ma gandesc ca mai am nevoie de chestii asa ca i le iau intr-o culoare neutra, poate vine si un fratior, cine stie).
Mi-a lovit un bou masina si am pierdut ceva timp la politie, m-am umplut de nervi!
In rest Alex e bine, nu mai muceste, nu mai tuseste si pare ca e ok, asa ca a fost la gradi si merge si maine. Macar asa sa ne mai scoatem si noi banii.
Am impodobit si bradul, i-am cumparat si sanie din Metro (m-am cam certat cu ta-su ca nu a vrut una clasica cum imi doream eu, i-a luat un fel de bob cu volan, o oribilitate dupa mine, dar bine macar ca are si sfoara si poate fi trasa). Pana una alta zapada de pe strada s-a dus, asa ca nu stiu cand o sa o probam!
Pupam piticodromul! Simona, sarcina usoara in continuare!!!
kristinutza spune:
am pierdut pozele de pe flickr . sau de fapt o mare parte. ce se intampla, stiti ceva?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Neata
Kristinutza, nu le-ai pierdut, doar ca a expirat perioada in care aveai pachetul extins ca sa zic asa si acum nu-ti arata decat ultimele 200 de poze. Daca vrei sa le vezi pe alea mai vechi trebuie sa stergi (sau sa downloadezi mai intai) din astea mai recente. Eu mi-am bagat picioarele in flickr, le mutasem acolo dar le-am downloadat si sters intre timp, cred ca o sa mi le mut pe picassa. Daca vrei un tool de download mai smecher zi-mi si-ti trimit kitul.
Simona, am inteles. Cred ca o sa ma duc si eu la o'neill in curand. Si hai ca te astept .
Nasol cu masina, am patit si noi o chestie de-asta in vara, am stat 4 ore in canicula pt. hartia aia de la politie, pe urma inca o zi pierduta la bcr ca acolo avea boul asigurarea, pe urma mi-au tinut aia de la service masina vreo 2 saptamani, plus ca a mai fost nevoie evident de inca o constatare si aia de la bcr au facut fitze, in final am platit o parte din bani din buzunar numai ca sa am masina mai repede gata. Sa fii atenta cand iti face constatarea la asigurari.
Bai, mie mi-e cam rau, vad ca dau mai mult la boboci decat data trecuta. Pe ansamblu nu-mi place deloc starea asta, am si draci o gramada, nu prea se intelege omul cu mine. Sper sa treaca mai repede, numai cand ma gandesc la inca niste saptamani de relatie intima cu colacul wc-ului ma apuca nervii.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Locca, saraca de tine, hai ca nu tin mult greturile astea!
Eu nici macar nu am mai incercat cu wc/olita in ultimele 4 luni, le-am si pus undeva bine. Eu tot sper sa ma traga el de maneca!
Ioana, ce ma bucur ca ti-a placut acolo, cum o sa faceti cu transportul, parca nu-i chiar aproape, nu?
Am inaugurat si noi sania, le-a placut. Sania ar fi fost mai reusita daca ar fi avut si manere, ceva de care sa se sprijine. Dar cel mai mare succes au avut turturii, Dinu mananca gheata multa, zilnic cere vreo 2-3 cuburi si totul trebuie sa fie rece, iaurturi, fructe, sucuri, apa. Cand a descoperit si turturii, nu mai vroia sa plece. Cand ma gandesc la ce-o avea apa aia in ea mi se face rau!