Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 3
Simona8004 spune:
semnatura mea la primul mesaj a ramas cu cea de 3 saptamini, dar am corectat acum .
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 18+
Gina M spune:
Simona - ma bucur sa vad ca ne-ai scris! Iti doresc multa sanatate, insanatosire grabnica si o sarcina cat mai usoara in continuare.
38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Ioana75 spune:
Simona, sanatate multa si sarcina usoara in continuare! Ai aflat ce e bb2?
kid, multumesc de pontul cu O'Neill, ma duc sa cumpar pentru mine.
Mergem la party cu firma sotului, si vine frate-miu sa stea cu amindoua; va fi pentru prima oara cu ambii copii, sper ca nu si ultima. Soacra-mea vine joi, abia astept sa vina sa stea cu Miru.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Simona8004 spune:
Multumesc fetelor,
Ioana, expresia exacta a dr-tei care mi-a facut ecograful, si aici vreau sa mentionez ca a fost facut la 16 saptamini, a fost "se pare ca e fata!" acum, afirmatia asta a venit dupa ce la prima vedea mi-a spus ca e baiat si mi-a arata si "instrumentul" . Toata lumea imi spune ca ar trebui sa mai astept ca sa imi spuna ce e. insa parca nu mai vreau sa stiu. as vrea sa fie o surpriza. Incep sa ma bucur de "cadouri" asa cum sunt ele.
deja ma gindesc la peroada in care intru in maternitate. Obosesc mult mai repede si simt nevoia sa stau cit mai mult in pat. Ma dor picioarele dar in special in partea de jos, la pulpa mica. Maia e o scumpa. Cind ma vede ca stau in pat vrea si ea linga mine
si atunci de giugiulim amindoua. mai stam de vorba si ne relaxam. E chiar fain. Sper ca si aparitia celui de-al 2-lea bebe sa fie una usoara, ma refer la acomodare si chiar pregatire psihica. Prima data cind am aflat ca sunt insarcinata parca m-a cuprins putin teama, acum vad ca Dumnezeu ma pregateste incetul cu incetul pentru ce urmeaza. Stiu ca o sa pot, sunt altele care au si 9 si 13 copii, dar nu ma pot compara cu ele. oricum, nu e imposibil.
sunt la munca si nu am chef de nimic, si imi vin numai urgente, dar la 13 am plecat.
aaaa, vreau sa va spun ca aici ninge de ieri. asa ca avem zapada de mers cu sania.
va doresc o zi frumoasa
v-am .
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 18+
Ioana75 spune:
Salutare! Am fost si mi-am luat de incaltat de la o'neill. Aveau si ceasuri frumoase dar nu mai aveam bani.
Simona, si la noi Smaranda a fost baiat la prima strigare, la 13 saptamini, si fata dupa aia. Sarcina usoara in continuare!
Ptiu sa nu o deochi, de ieri miruna a cerut sa-i pun chiloti si face la baie de cite ori o pun; a retinut ca mergem luni la gradi sa vedem daca ne primeste (ii spusesem mai demult ca la gradi nu ne primeste cu pampersi). Astept ziua in care o sa se ceara singura la baie.
kristinutza spune:
simona, dada, vin sa-mi inghete nasul .
insanatosire grabnica si sarcina usoara!
bravo, miruna! vezi ce bine e in chilotei?
despre noi numai de bine, ii trece raceala lui radu.
am impodobit in seara asta bradul, un brad suuuperb. ne-am inghiontit la nr. bricolage pt el, dar a meritat din plin cei 65 lei - ca tot se discutau preturile. am facut ca pe vremuri: am vazut in drumul nostru o vanzoleala teribila si ne-am bagat si noi rpd la gramada, stiind ca tre sa fie ceva bun de vanzare acolo .
poate trag de mine sa mai pun ceva poze noi, dar lenea e f mare, nu promit nimic!
adicatelea tot astazi am cumparat dupa ani de zile oglinda la baie, am depasit deja cu mult planurile si sperantele pentru cincinal. ar fi si culmea sa ma invrednicesc sa pun si poze .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
Buna dimineatza!
Ce fac fetele, nani?
Ioana, te rog sa-i spui Mirunei sa-i trimita un mail si Anei sa-i explice cum sta treaba cu chiloteii. La noi inca nimic.
WOw, cum s-a descurcat fratele tau? A fost frumos la bairam?
Simona, sanatate multa multa si sarcina usoara, ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata!
Kristinutza, da' esti harnica, nu gluma! Bradul meu inca zace pe balcon la rece. La noi in casa sunt cam 27 de grade, cu jumate din calorifere inchise. Cred ca noi emanam caldura.
I-am luat cizmulite Anei de la Piciu, f. frumoase, rosii, cu blanita si care se baga f. usor cu fermoare pe ambele parti. Scor final 150 lei. Nr 24. Eu sper sa nu-i fie prea mari, ea poarta 22 de fel dar blana aia ocupa mult. Acum m-am linistit.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Zino, hihi, te antrenezi cu dansurile pentru bb2? (nu ma bate) Inca sintem in cursa pentru ultimii cu pampers, nu te bucura prea repede. Nu am mai fost la party ca a aflat sotul in ultimul minut ca e pentru angajati only, asa ca am stat toti si am jucat boardgames (frate-miu e mare fan).
Bianca, cum mai stati cu plimbarile la Sidney?
Cu mare greutate am tinut-o vineri pe miru departe de www.boardgamegeek.com/image/106248" target="_blank">piese si harta, care erau mult mai interesante decit orice desen animat. Astept vara sa deportez copiii la bunici si sa ma joc in liniste.
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
Simona sarcina usoara in continuare!
Vad ca incepe o noua serie de mamici cu bebe2.Felicitari pt. viitoarele mamici, eu stau mai departe ca mi-a pierit de tot curajul sa ma aventurez intr-o noua odisee.
Declar un real succes operatiunea "suzi". A fost mai greu primele nopti dar s-a obisnuit acum.O mai supara caninii de jos, nu stiu de ce nu strapung gingia mai repede ca de 3 saptamani se tot chinuie.Cand o mai dureau dintucii se uita la un Mos Craciun din hartie si zice:" adusi apoi sushi Aesia"
Acum rar isi mai aduce aminte de ea dar imi zice foarte serios ca " a uoato moshu si aduse masina abasta"
Cadoul de Craciun trebuie sa contina musai o masina albastra.
Inca nu am cumparat brad, azi o sa mergem pana la Bricostore(s-a deschis de curand in Pitesti, chiar langa Auchan), asa ca azi am zi de shoping.