Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Pup toate randunicile!

Daca nu scriam nici acum nimic, ne "auzeam" de-abia luni. Asa ca va scriu si eu acum cate ceva, nu de alta dar mi-e frica ca o sa ma uitati in curand. Si as suferi mult de tot.

Ce mult mi-a placut la intalnirea cu Randunicile (cele 7). Sunteti toate atat de draguta si calde ...... va iubesc mult de tot

Am avut foarte multa treaba la servici, din cauza asta n-am mai putut sa va scriu. Am reusit azi sa citesc si sunt la zi si acum am zis sa bag si eu un mic mesaj.

Sanatate multa fetelor racite, si sa va faceti bine repede sa va bucurati de Sarbatori din plin.

Sunt foarte fericita ca a nins si la noi!!!

Ma bucur mult si pentru handbalistele noastre, fete d enota 10, aveam niste emotii aseara pentru ele, dar au reusit si acum sunt in semi-finale.

Nu am inceput inca sa iau cadouri dar de miercuri sunt in concediu (de odihna deocamdata) pana pe 31 decembrie si voi avea timp pentru cumparaturi. Ce-mi mai place perioada asta a anului ...........

Nu prea mais tiu ce sa va spun, dar am intrat din nou in hora, sper sa ma acceptati .

Laly 25+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Nicol imi pare rau ca ai fo suparata dimineatza, da sa fii suparata numai asa ca sa te alinti , ca altfel nu-i faci bine lu bb.

Roxana multumesc de masaj si tie Ela,dar au incercat si altii sa-mi faca si nu trece.m-am plimbat un pic pe scari pina la subsol si inapoi si parca parca nu ma mai doare, si Nospa tat nu iau, ( ca n-am la mine). Io as sta in patutz , dar la sv nu au camera de oaspeti gata, ....e in renovare si canapeaua e rupta) Sovi macar tu ai fost mai lina cu mine
Acush, mai fac o plimbare pina la etajul 4 ca avem de facut ceva probe la niste articole noi , si cind ma intorc va zic daca ma mai doare asa tare.ppupici de grija

Si ma tot intreb de cine tot vorbiti voi acolo?????? avem noi pe cineva in odisee,care este mama culorii mov si are in burtica o Iulia mica????? ....sincer nu-mi amintesc!!!!!
Ola Laly!!!!

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Lyvy distractie placuta la party!Sa vi sa ne povestesti si sa ne arati poze

Roxana -eu zic sa nu te ingrijorezi de pe acum ca nu s-a intors bebe, mai e destul timp, si din cate stiu eu chiar pe la 35 sapt ar mai face un salt.Asa ca fi optimista

Ariel imi pare tare rau de ce ti se intampla, ca nu mai scapi odata de problemele astea.Multa sanatate iti doresc si tie si micutei Alexia.

Maryb felicitari pantru sarcina!

Rox_dox spre surprinderea mea, de azi dimineata de cate mi-am suflat nasul ,am vazut in batista si niste cheaguri de sange si simt asa ca o presiune in zona nasului, cred ca e de la receala asta bate-o vina s-o bata!

Olgutica sa te bucuri de concediu de odihna! Si insanatosire grabnica si tie!

Giani- ai grija luni cu soriciu, sa nu ti s-aplece!Si daca te consoleaza cu ceva, si eu am o durere de burta si de mijloc ca la ciclu, ca abia astept sa mai treaca o juma de ora sa plec odata acasa.

Roxana multumesc de raspuns.Sa inteleg , deci, ca nu platim nimik inainte?Nici macar kitul ala?

Cory3maz mai bine mai tarziu decat deloc cu concediu! Si spor la treburile casei din preajma Craciunului!

Sovi tie chiar nu iti place soriciul?

Clabuc bine ai revenit!!Cum sa te nu te primim???

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol20+ cu si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am si papat...acum sa revenim...
giani...sa stii ca eu azi chiar m-am trezit bine...cu toate ca am visat azi noapte ca imi cautam serv...si ca m-am dus la uni si le-am zis ca sunt gravi si una mi-a zis 'da,nici nu se cunoaste...iar eu da sunt in sase luni ...aaaa draga nici nu se cunoaste'...si ma ascundeam de actuali patroni si ma gandeam ce o sa fac cum sa fac...
delphi-eu ieri am facut o mancare de mazare cu carne de vita,snitele si am si o ciorba de gasca....sincer nici eu nu stiu ce sa mai gatesc...dar il mai intreb pe randunoi ce ar manca...am mai facut si spaghete...noua ne plac mult...
maryb-stai linistita ca totul o sa fie bine ...mamica cuminte si bebe mic
rox-ai grija cu tensiunea...propabil asta e de vina ...
olga si irina-bafta azi la eco asteptam numai vesti bune
giani si eu trebuie sa ajung la dentist,am o carie ,nu ma deranjeaza dar cine stie mai tarziu...la fel ca si tine o sg data am fost la dentist,cand eram mica....urasc bzzzzzzzitul ala....
cory-spor la treaba cu curatenia si cu bucatareala...dar sa nu faci exces...doar esti in concediu de odihna,nu?!
mami-sunt alaturi de handbaliste,randunoiul meu a avut niste emotii ca dupa meci la luat o durere de cap crunta....cine stie cu rusia e mai
greu...noroc cu luminita ,buna rau portarita asta...
off mai randunoi certareti ...ce aveti?randunici adunarea si hai... in aparare....
zoze...chial e misto poezioala,am salvat-o si eu ca sa-l invat pe bebicul meu scumpp si dlag...
va pupacesc muult si fetele racite insanatosile glabnica....

ramo26+ 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Si tot legat de recoltatrea celulelor stem, mi-a zis doctora de pe acum sa avem grija pentru ce cantitate semnam la sfarsit. Pentru domnii de la centrele de recoltare mai au obiceiul, daca ne recolteaza 100 gr de sange(sau celule cum o fi ca nu stiu exact), s-ar putea sa ne puna sa semnam pentru 50gr, si in cazul asta iese mare scandal.Pentru ca doctora mi-a spus ca in mometul recoltarii ea imi spune exact ce cantitate s-a recoltat, cantitate ce trebuie , in mod normal, sa coincida cu cea pentru care semnam la sfarsit cand platim.
V-am spus si voua ca sa stiti, cele care sunteti interesate.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol20+ cu si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna fetilii!
Va pupacesc n-am apucat sa va citesc pana la capat, abia am venit de la banca, am papat de post si mi-e foameeeeeeeeeeeeeeee inca, acum o sa plec spre casuta cu ocol de vreo 2-3 ore.
E tare frig afara dar si frumosi copacii plini de zapada.

Aveti grija cu racelile ca nu-i a buna!

ps trimite te rog mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Din comert-Sovi,de unde curcan de..casa?! Eu il cumpar pe bucati:aripi,gaturi-vezi ca au suupermulta carnita pe ele dar sunt tare greu de taiat in bucati mai mici(chiar radeam cu randunoiul aseara;ziceam ca n-ai avea nicio sansa sa-i rupi gatul daca-i vrea),cotoaie..De fiert-sa stii ca fierbe repede,iar sarmalele sunt un deliciuIl recomand cu tarie ca inlocuitor de porc,la fel ca si carnita de vita
Laly spor la cumparaturi!
Eeeii..Giani..

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!

Ela.. in 26+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mami papacios bine le zici cu Movalinda... parca imi zice si mie ceva, dar poate confundez
ia uite ca a aparut si Laly... si cum sa te uite lumea si pe tine... a dat boala uitarii pe aicishea pe crengutza?

acum legat de sangerarile nazale... eu nu am, dar in schimb cand mai suflu nasul mai ies colorati eu care inainte nici vorba... asa ca chill out!

in schimb vad ca au inceput sa mi se umfle picioarele... cel putin seara cand sa ma bag in pat parca am niste dovlecei... si asta e doar inceputul... mi s-a terminat si ceaiul de codite de cirese.. dar azi trebuie sa refac stocul ca am facut destula pauza... si apropo de picioarele mele umflate, mama imi zice azi ca ce o sa ma fac eu singura acolo in State cu picioare umflate si pe urma cu bebe mic... deh! e si ea ingrijorata ca orice mama...

Olgutza, Bitza pt vesti bune!!

stolul!

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Undergreen mai zi ceva maica , ma tzin de ceva mesaje sa te salut si pe tine

Am venit de la et 4 si am tratat durerea cu o portocala.si va rog io nu mai ca vai di mini shi di mini..

as vlea sa fac culat in bilou ca tale-i ca la polci , da ........am net si lindunici , am si timp .....ca unu inchide usa unu o deschide , e ca la nebuni la mine( nu ca eu as fi normala, noroc ca nu ma cunoasteti in particular, ca asa ma dau si eu mare cum ca as fi normala) , abia am apucat sa telmin pateul (gatit) desfacut de dimineatza. si astept ziua de miine .

Votez si io pt sarmale cu carnitza de curcan...mmmm ce bune sunt.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Imi este foarte greu sa va scriu...Ni ci acum nu imi vine sa cred ce s-a intamplat, sufletul meu este distrus total , nici nu imi mai gasesc cuvintele...dar simteam nevoia sa povestec cuiva....Pe data de 6 dec odisea mea s-a incheiat...Cuvintele sunt de prisos sa va pot povesti ceea ce simt, poate cand ma voi simti in stare o sa va pot spune mai multe...

eve28+20 cu

Mergi la inceput