Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
underqueen spune:
eu nu ma simt deloc harnicuta...am o lene...si atata treaba....
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
28+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
gbutucica spune:
Sariti !!!!!!!
ma doare un spate de mor

, m-a durut si aseara da am zis ca-s viteaza
, dimineatza am ignorat total
si acu imi vine sa pling
, ma doare undeva intre rinichi si plaminishori, .....o durere ca inainte de CM. nu imi gasesc pozitia , nici pe scaun , nici in picioare . ma doare si burta cind megr, undeva in zona lu apendicili ....io sper din suflet sa nasc la timp nu acu .................voi ce stiti va rog mamicile cu un bb2 SAU CINE STIE!!!!!!!
sarumina anticipat
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Roxana Claudia spune:
Giani - tie mama iti trebuie o bataie
. Rapid ia un no-spa forte si stai in pat pana te linistesti. Si nu mai repeta figura ca esti gravi, nu esti Wonder Woman![]()
Roxana
30 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
mami_papatot spune:
neatza gagicutzelor!
in primul si in primul rand zoze, nu ca mi-a placut poezioara dar radeam si plangea ( de emotie evident, la gandul ca intr-o buna zi io voi spune si lui Honey mic ) in timp ce o citeam!

aseara am fost la concert la Banica (am primit 2 invitatii si m-am dus cu sorela)...din pacate nu am ami prins locuri ca au venit taranii evdent cate 5 pe o invitatie si iaca bai ... dar ne-am dus pe ultimul rand la balcon si am stat in fund, a fost f frumis ( am mers mai mult pt sorutza ca eu am bilete sambata seara la confort)!
evident ca am condus pe o ninsoare super faina,

parca nu-mi venea ca cred ... in sfarsit si la bucuresti ... busu, te iubim! si probabil daca nu m-as fi trezit azi la 10 as fi aflat si prognoza pentru zilele astea!
acus va las, nu inainte de a va pupali lung si apasat ! nu fac listutza cu nominaliari ca daca ma apuc de ea nu mai fac nimic azi, dar atat am de zis:
mai fetelor, voi o mai tineti minte pe tipa aia, naty si nu mai stiu cum ? sau si voi n-ati uitat de ea? si asa nu ne povestea nimic interesant ... da, niste sfaturi medicale f utile, mare chestie, ne mai super incuraja ea pe toate, da'ce sa-ti spun, parca fara incurajarile ei ne-ar fi bine! pai ce, se compara cu disertatiile noastre savante si experientele noastre super mega fascinante? ca nu o vad eu fatza in fatza sa-i zic vreo doua, ca nici eu n-am luat nimic pentru bebe si nici nu cred ca o sa iau prea curand! hai lasa, ca vad ca si voi n-ati uitat-o! 
si inca ceva! felicitari pentru handbalistele noastre
...le-au batut aseara pe frantzuze de s-au cacacit pe ele ...si au trecut in semifinale ... urmeaza Rusia ... galerie pentru voi fetelor!

mami_papatot
23+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
sovietica spune:
Cine? Naty? Hmmmm nu stiu de cine vorbesti...![]()
![]()
sovi
21+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
nicol_conte spune:
Zoze m-ai topit cu poezia aia! Mi-o si inchipui p-asta mica cum ar recita ea asa frumos, dar e prea mica, si cand vreau sa o pun sa repete dupa mine, mai d-afurisita nu vrea.
Roxana_Claudia si eu tot cu cei de la Cord Blood Center vreau sa fac contractul, mi i-a recomandat si d-na doctor.Am si eu o mica curiozitate, ca eu inca nu i-am sunat.Cat costa kitul ala? Sau e cumva gratis?
Naty randunicile au dreptate: sa ne tii si pe noi la curent cu stirile mondene din zona de fitze de acolo. Si pupici pt Iulia cuminte 
Kya insanatosire grabnica! Nici eu nu mai scap de raceala asta.Am tot evitat sa-mi tai si nasul asta,dar cred ca o voi face pana la urma.
Ramo_cata si Simo27 voi sa stati acolo in patut cuminti la caldurica , ca sa nu mai faca colurile astea atatea fitze ca le dam bataie

Lyvy multumesc pentru pontul cu artrostopul.O sa dau atacul cum ajung acasa in alifia soacrei mele.
Sovi si tu sa stai cumintica acolo in pat ca sa nu te mai doara stomacelul. Cat despre pana de cauciuc, eu am reusit sa fac intr-o saptamana 2 pene, una cu masina mea(de fapt asa am gasit-o in parcare)si una cu masina randunoiului, ca eram eu la volan si nu mi-am dat seama ca ceva e in neregula, si astfell ii facui o paguba de 3,5 milioane ca abia schimbase cauciucurile, si nu a mai putut recupera nimik din el..dar i-a trecut repede.
Apropos de masini, dimineata m-am suparat pe el,chiar am plans de suparare in drum spre servici(a trebuit sa iau masina lui ca a mea e in pana de motor de o luna),pentru ca a tipat la mine ca si cum as fi fost eu de vina ca a spalat el masina ieri si au inghetat peste noapte incuietorile si geamurile, de nu se mai inchideau usile nici de afurisite dupa ce m-am urcat in ea.Si bineinteles ca l-am sunat din poarta si l-am chemat afara sa rezolve el cazul, dar mai bine imi bagam un bat undeva si asteptam sa se dezghete singura...si am plecat plangand si i-am trimis io lui apoi un sms ca sa-mi exprim supararea..si pana nu ma impaca nu-mi trece...
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
UUUPPPSSS...am dat trimitere din greseala si nici macar nu am apucat sa-l colorez un pic...si nici sa termin cu nominalizarea...dar revin
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Bravo Mary-ma bucur ca ati vazut saculetul/casuta lui BB si ca te-ai linistit!
Rox nu te speria!Astfel de sangerari sunt de asteptat in sarcina si-s datorate cresterii volumului de sange din oganism
Bafta Olgutza si Irina azi la eco!Va asteptam cu vesti despre BBici!
Giani imi pale lau ca te tlage culentu' in gula!
Plesimt ca de data asta vei melge de buna voie la dentist..Ce nu face mama glijulie pentlu puiul ei?!Vezi ce faci si cu bultica aia!Volba Raxanei nu te mai clede wondel woman si inghite un No-Spa![]()

Nicol abia astept si eu soriceluu'!!
Lume nooua!
Cory ma bucur ca ai terminat cu serviciul si ca acum o sa ai putintel mai mult timp de ciripit!
Larisicii dulci si bebelui drag!
Spor la treaba..dar cu masura,da?!
Clau ce frumos ti-ai aranjat cu zilele de concediu!
Hai ca mai e putin si scapi!
Nicoo!
Ramo las' ca-i bine ca te-ai odihnit!Acum ciripesti mai cu spor!![]()
Mami emotionata!Ma bucul taaale,taaale ca ti-a placut pezioara!
Baai ce tare esti!Care Natybre?!!
Aia careia-i zicem Movalinda draga?!Hmm..parca mi-ar zice ceva..dar nu..nu cred..Confund eu..
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
Roxana Claudia spune:
Nicol - vei primi facturica abia la 6 sapt dupa ce analizeaza proba. Kitul il vei primi acum, dupa ce primesc ei contractele. Ti-l vor trimite tot prin curierat rapid. Costul total (ca pe mine ma aburea cu asta e atat, asta atat..pana i-am zis: bre cucoana zi cat face toata amenda si gata
ca m-ai ametit) e de vreo 33 mil.
Roxana
30 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
sovietica spune:
Mami, si eu am urmarit meciul ieri cu sufletul la gura alaturi de randunoi (care e un maaare handbalist si deloc fotbalist), in special repriza a 2-a &finalul grandios. I-am sugerat si lui Sasha sa tina pumnii stransi. M-a inteles gresit, ca a inceput sa si boxeze cu ei! ![]()
La meciul cu rusii m-a intrebat randunoiul cu cine sa tinem (s-a legat de originile mele sovietice) 
Roxana, 4 ore de evadare? esti o doamna! Ma intreb cu ce te vei rasfata MAI MULT dupa ce nasti? probabil masaj, saune, si alte alea? mmmm Felicitari!
Delfina, guturaiul cum a venit, asa si a trecut, vijelios. Stau la panda acum.
Eu am facut ciorba de pleurotus (ca aia de burta) si varza calita cu cheftele de peste langa. Astept Omu cu laudele ![]()
Kya, sezi la plapumioara, ca aclo e cel mai bine acum! 

Zoze, tu iei curcanul din comert, sau e de casa? Am vazut si eu la Metro unii imensi si ma batea gandu sa iau unu, sa il portionez si la congelator cu el! Dar spune-mi tu, fierbe repede? e mai gras ca gaina? sarmalele de curcan sunt bune? Ca eu nu mananc porc, si alea de pui ies prea slabe.
te-am
cu intrebari, da chiar ma framanta problema :)
Ce bunica lecturoasa ai tu! A mea saracuta, abia buchiseste!
MaryB felicitari, sa ai o sarcina usoara! si recuperare galopanta!
Rox,
nu te speria, ca se mai intampla cate putin bulion si al altele..
Olgutz, :( imi pare rau ca ti-a fost asa greu... Poate compensezi cu vesti bune la echo. Bafta! 
Giani, drum lin la impartasanie!
Mah! la plapumioara, repede! Cuminte! Tocmai cand iti urasem drum lin. Asa si mie mi s-a facut rau alaltaieri cand am vrut sa merg la spove :(
Nicol, mie in nici un caz nu poti sa imi faci pofta! Dar sa iti fie tie de bine!
Coryyy in sfarsit, mai respiri si tu, te mai pupacesti cu copila, ce frumos ca ai incuviintat sa nu mearga azi la gradi ca sa va dragaliti!
Te mai asteptam pe aici! 

Desi nu prea imi amintesc de care Naty vorbiti, stiu totusi ca undeva am o cuscra care dospeste din greu la norutza mea, si pe care o
apasat!
sovi
21+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici