Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici si de la mine!

Yupiiiii, e vineri si gata, vine weekend-ul! Mai aveam si eu 2 zile de concediu pe care mi le-am luat saptamana viitoare, joi si vineri! Se apropie cu pasi foarte repezi prenatalul meu!!!! . Mai am foarte putin...

Olgutz, imi pare rau de starea ta, ai grija de tine. Si mult succes azi la intalnirea cu bebe!

Vad ca multe randunici sunt racite, stati la caldurica, beti ceaiuri calde si sa va faceti repede, repede bine.

Revin...

CLAU 28 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

uelcomee draga Cory!!!!!!~

iti doresc un concediu linistit si plin de veselie, de sarbatori sa iti aduca mosul acea veselie, care sunt convins ca o vei avea, un brad verde frumos impodobit si iti mai doresc ca tot Clanul Mazilu sa fie bine si sanatos!!
eu ma ofer sa vin sa te ajut , stiu sa calc( Delphin spunei tu) , stiu sa fac mincare si moldoveneasca si ardelenesca si oltenesca ca doar is umblata prin tara asta "minunata", imi plac copii deci pot fi dadaca, .........si o fac cu placere numai sa ai sarbatori cu veselie.

pupi multi si apasati.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Clau , chiar ma intrebam pi undi umbli in dimineatza asta si cind colo iacata-te

bai calculatorul asta e timpit sau io is Giani si am spus tot..... am dat etit la un mesaj si mi s-a deschis mesaj nou

edit sa spun:: Olga si Irina si care mai sunteti , bafta la intilneala cu bb si sa veniti numa cu vesti bune

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani tu crezi ca nu ma pot stramba si de peste ocean si blavo pt incelcalea de descliele a faptelol fala "R"

CORYYY bine ai revenit alaturi de noi si sedere cat mai lunga!!! frumoase cearceafe mai vin din dulshili targ al Iesilor!

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Mihutza imi pare rau sa spun ...da nu esti moldoveanca ca nu se spune cearceaf ci shearsheaf,na

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani ai si tu dreptate... sunt bucovineanca... ete na!! hihihihi

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va multumesc mult de tot si pentru urari si pentru faptul ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat si sprijinit atunci cand eram ingandurata si pentru faptul ca mi-ati raspuns prompt la intrebarile mele. .....sunteti niste dragute.

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Simo, ma bucur ca esti ok si felicitari pt gandul de bb3!!! Eu nu cred ca ma mai incumet... sau cine stie...

Am citit ca mai sunt randunici bolnave, sa va faceti repede sanatoase, eu mai am putin si scap de raceala asta nesuferita... sper nici sa nu se mai apropie de mine!

Vine week-enduuuuu!

Nicoleta 21 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

da ma ela ai avut dreptate si nici busu nu a mintit de data asta...asa cum v-am zis de dim ca sunt harnicutza..ce m-am mai laudat ca am fost prima...am adormit pe la 10 si acum m-am trezit....vad ca si voi ati fost harnicutze...o sa merg sa papam ceva si apoi vin sa va citesc...

ramo26+ 22 sapt

Mergi la inceput