Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
mihutza11 spune:
Sovi sanatate sa ai si poate nu intri in randul racitutelor!
chiar interesant visul cu pestele 
Racitutelor sa aveti grija de voi!! 
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
zozela spune:
Hai mai Maia nu fii necajita!Am vazut la tv.ca Duminica-

ar cuprinde toata tara!
Butucelu dlag lau!
Miha ma bucur ca ti-a placut poezia!Eu am scos-o la imprimanta si i-am dus-o bunicii(mare amatoare de lectura vesela)!I-a placut la nebunie!![]()
Roxana eu asa ma gandesc!Trebuie sa fie bine!!Vreau sa nasc repede,usor si sa plec numaidecat acasa!![]()
Sovi ma bucul ca aveti si voi flimituli!
Da' ma bucul si mai tale ca nu te-ai dus in palc..Cu stlanutulile alea..palc iti mai lipsea!![]()
Cu stomacelu'..suna Dr.mai bine!Nu stiu ce-ar putea fi..E foarte posibil,totusi sa fie de la sarcina..
verzulia!
Delphinas eu am facut o ciorbica acra de curcan,ieri-iar azi as vrea sa fac un piureuas cu puisor rotisat..Merge cu ciorbica acra,nu?!![]()
As mai manca si un orez cu legume-dar pe-asta il las pt.we..Nu stiu ce alte idei sa-ti mai dau..O lasagna,poate?![]()
Kya!Somnic pufos!E bine ca dormi-ajuta la recuperare!![]()
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
maryb spune:
buna fetelor,
am intrat sa va spun ca aseara am fost din nou la eco si am vazut si eu saculetul gestational in sfarsit....se pare ca am ovulat mai tarziu si de aceea bebele meu este mai mic.....desi dupa ultimul CM aveam 6 saptamani, sarcina mea corespundea la 5 saptamani.
acum mi-a dat 4 utrogestan pe zi (inainte puneam 2 pe zi) si centrum materna.
sper ca aceste vitamine sa-l ajute pe bebele meu sa recupereze usor usor aceasta diferenta.
va pup dulce pe toate si va doresc o zi usoara !!!
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
mihutza11 spune:
Maryb felicitari pt corpul galben!!! yuppy!!!! sa dea DD sa fiti bine si tu si bb si sa stea acolo bine fixat pana va veni timpul sa dea ochisorii cu lumea de afara!
mamica fericita!!
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
rox_dox spune:
fetele, voua v-a curs pana acum sange din nas..in sarcina ma refer...
ca eu azi dimineata m-am trezit cu siroiul care imi curgea din nas la greu..si nu stiam ce se intampla..cand am pus mana am vazut de-a sange..
mi s-a mai intamplat si inainte sa-mi curga sange din nas, dar doar atunci cand imi suflam nasul mai cu simtul raspunderii si curgea ff putin...nu siroi ca acum...
voi ce ziceti?
_
24+ cu
RADU
Pozele mele!
Olgutzika spune:
Maryb, FELICITARI!!!! Sarcina usoara si bebe perfect!! Sa fiti sanatosi!!! Ai grija de tine!
Eu sunt in concediu medical de ieri ( nici vorba de muncitoare, Giani ), dupa o noapte de miercuri spre joi crunta, in care nu am putut respira de nici o culoare, nici pe nas ( infundat ), nici pe gura, ca zici ca aveam bolovani pe piept. M-a salvat cred Oscilococcinum-ul, ca azi sunt cat de cat in parametri, si am si reusit sa dorm 6 ore azi-noapte. A fost cumplit, inca este nasol, dar cand ma gandesc la cum mi-a fost, zici ca-s newborn azi!!! Iar cand vad cate suntem la fel....sanatate multa, fetelor, si rabdare cu carul, trece intr-un final.
Azi plec la eco, sper sa nu ma apuce vreun stranut pe-acolo, sa imbolnavesc gravidutzele tutunarese ( oricum, am de gand sa ma prezint la 5 fix, sa evit sa imbolnavesc pe cineva... ).Am niste emotii de nu va spun!!!
Bafta, Irinuca, la eco azi! Sa dea Dumnezeu sa venim cu vesti bune!!!
Pup tot stolul!
Olga
27+ cu
Ioana
gbutucica spune:
Roxy , multu' pt indicatii, din instict cred am pus perna mai sus, ca altfel nu pot sta pe spate.pup io
Sovi , sunt oleca mai adunata, da nu cine stie ce .Sa stii ca si eu as da 2 regate( si pe al meu si pe al parintilor) tot pt un somn pe burta.......iti doresc sa nu te mai doare stomacelul( poate sasha il foloseste ca sac de box
, ca au patit-o si altii
)
Mihutza
sa vad io cind pleci pe cine mai strimbi uite asa

Delphin depsre mincare ,ceva snitele , se fac repede si cu un PIure ,mmmmmm si cu varza murata.....si sotul minca si bine si tu scapi usor.
Ela
Kya ma bucur ca ai dolmit.
Declal CAPITOLUL ACESTA FALA "R"
...... io am gatit un pate vegetal
cu ceva aclituri, sunt cocoana si vleau sa ma impaltasesc, spel sa-mi ajuteDD.
De 2 zile am descopelit ca ma tlage curentu'-n gula , m-am plicopsit cu o gaula care in culind va deveni calie intle 2 masele,si ulasc dentistii,.... de fapt acele aparate care fac bbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzz( in viata mea am mers la dentist o data sa-mi scot o masea ,elam mica ,si inca o data dusa cu japca de o plietena sa-mi pun o plomba)
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Salutare stool!!
Azi lipseste un coleg de la servici si am avut ceva treabuta pana acum ca a trebuit sa fac in locul lui.Dar acum cred ca gata, sunt libera sa stau cu voi pe crenguta.
Asadar sa ma apuc de citit. Dar mai intai ma duc la automat sa-mi iau o cafeluta cu lapte ca tare mi-e pofta.
AAAA Sa va spun, sper sa nu va fac pofta prea mare. De 3 zile cersesc la un coleg care a taiat porcu marti, sorici. Si azi a dat Domnu' sa-mi aduca...si mi-a adus fetelor de am mancat...muuult tare..acum ragai numai sorici..dar tare a fost bun...

Ma intorc
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Maryb , lasa ca bb recupera el , ai la dispozitie 9 luni ( 40 sapt mai exact)ma rog cat a mai ramas . si va creste mare si frumos, tu trebuie sa menajezi pe amindoi. pupi
Olga sa faci bine sa te odinhesti si te pu sa treaca toate

Rox_ dox , cred ca cu toatele am pus aceasta intrebare cu singele din nas, da este un pic normal , nu te speria decit daca nu se opreste .
pup
Nicol , si io voi minca luni mult mult sorici. na, da va opresc si voua
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
cory3maz spune:
Buna dimineata de la Iashiiii!
Uraa, sunt in concediu de odihna!
Cu o zi mai tarziu decat am sperat...abia ieri mi-am tinut actiunea cu Consiliul Concurentei...am ajuns acasa praf de oboseala.
Am intrat si eu in febra pregatirilor de Craciun...mi-am programat o curatenie temeinica...oricum totul e in capul meu,
ca nu am cui sa-i cer ajutor...da' razbesc eu cu treaba!
Larisa mea nu a servit azi gradinita...mi-a zis de ieri: "Mami, stau toata ziua cu tine! Ne jucam si facem prajituri!" Acum e cocotata pe un genunchi de-al meu si ma pupaceste de zor...Am fost in urma cu o ora dupa mici cumparaturi si cand am iesit din Kaufland se asezase zapada si fulguia usor...bucuria Larisei a fost de zile mari.
Suntem cam zombi si eu si ea...ca ne-am trezit de la 5.30 am din cauza unei prize care a bubuit...de sperietura ne-a fugit somnul...noroc ca in priza respectiva nu era conectat nimic, altfel se prajea cu siguranta...sotul meu m-a linistit ca "se asaza blocul" (vechi cam de trei ani) si probabil a venit in contact un nit cu firele prizei...
Am o groaza de chestii de facut prin casa: curat, spalat, mancare si de testat o noua reteta de fursecuri, ca sa ne iasa negresit la sarbatori.
Mos Craciun a avut grija de Larisa (i-am luat deja cadourile: casuta de marcat electronica, papusi si hainute). Si Randunoiului i-am luat ce-si dorea.
Eu nu-mi doresc nimic special...decat sa fie niste sarbatori vesele-vesele cu brad verde parfumat, prajituri pufoase, delicatese culinare (friptura de iepure salbatic). Randunoiul a dat comanda ferma de racituri de curcan, sarmalute invelite in varza cu busuioc si tort de ciocolata...Larisa e cu fursecurile si ciocolata de casa...eu am o dambla cu salata de boeuf...e cam multe pe lista, da' nu taiem nimic...o sa ne ajute sa topim totul o droaie de prieteni si rude dragi...cumnatul meu, preotul, e innebunit dupa stilul meu de a gati...de fapt Craciunul e un fel de competitie culinara intre mine, sora-mea si Tataie (adik taica-miu)...e PLACUT sa-l vad pe sotul meu cum se infoaie in pene cand ceilalti imi lauda bunatatile...
A-ho, A-ho, Copiii si Frati,
Stati putin si NU MAI DATI!
( MA refer la Delphin si la Giani Butucel, cari m-au "fluierat la poarta"...si au inceput sa ma urecheasca de intarziere...V-am explicatara mai sus ca s-a decalat cu o zi revenirea pe Forum!)
Sorcova, vesela,
Sa traiti si sa zambiti,
Sa fiti gravidoase, sa fiti sexoasetoate din tribul Randunicilor: Ela-Zozelina, Clauclau, Simonette de Luca si de David, Naty-cea-consemnata-in-spital, Sovietica, Mihutza-cea-Migratoare-in-SUA, Ralucile din Galati si Heraklion, Maia-de-Constanta, Kya-cea-Balaie, NumeIoana, Bubu-cea-Migaloasa-la-Bucatarie, Giani-Exploziva, Delphinu'-cel-Parolist, Mami-Papacioasa, Cami-de-Bacau, Clabuc-cea-cu-ochi-migdalati, Blankar si Bitza, Ursuleata, Elara, Roxana-Claudia...iertare daca am uitacit pe cineva! Data aviatoare imi rascumpar greseala. La toate nominalizatele pupici fratesti!

Salutari speciale lui Gudinde!
Si la restu' de nenominalizate numai ganduri si urari de bine!
De urat, am mai uraaaa...da' ne asteapta DATORIA!
O sa mai revin pe seara, cand gat treaba! Spor tuturor!
Suntem bine, sanatosi si voiosi!
Cu drag,
cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png