Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
maia eu cand aveam greturi as fi mancat gutui dar nu puteam dar acum gata mananc ce imi pofteste inimioara...iar gutuile sunt printre preferatele mele...mai ales acum ca sunt si un pic degerate ,moi...iam iam sunt super...imi plac fructele mult...iar despre vaccin nu stiu ce sa-ti zic...nu l-am facut si nici nu cred ca-l fac...
hei mamici ce e cu voi ec am liniste pe aici...s-au culcat pasarelele?!
ramo26
+
22 sapt
bubu05 spune:
Inca nu ne-am culcat, dar am papat si apoi am facut curat prin bucatarie!
Pt. maini si picioare umflate si eu stiu ca e f. bun ceaiul de cozi de cires! 
Lyvy, pai pune poze cu achizitiile sa le vedem si noi! Sa-ti fie de bine tunsul si vopsitul!
Mi-am luat si eu vopsea, da ma fac acasa peste cateva zile, abia astept si eu!
Sovi, deci? Ce ai facut azi? Nu ne zici nimic? Mie mi se face dor de tine!
Ma editez si eu: Acum am vazut ca i scris, Sovi, sa ai grija tu prin parc ce faci!
Maia, eu am luat oscilo data trecuta cand am racit si nu am simtit nici o imbunatatire...Cred ca mai am vreo 2-3 tubulete si o sa iau unul in seara asta, sa vad daca are efect.
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Roxana Claudia spune:
Bubule - stiu sigur ca ai dreptate cu ceaiul de cozi de cires la umflaturi da' io am fost ieri la salon si cand faceam pedi, m-a incantat fata aia cu nush ce tratament spa la maini care sigur mi le desumfla si mi le lasa ca de bebelus. Asa ca ma gandeam io ca or merita si mainile mele de gospodina asa un tratament, macar de Craciun, no? Si lasa poftele mama, ca ma ajungi din urma
Livi - felicitari pt achizitii si las ' ca-i bine sa te apuci din timp sa le strangi pe toate. Pe mine masuta aia de infasat m-a ajutat enorm, mai cu seama in primele 3 luni cand bebele e mai kk-cios si ai de schimbat la scutece
Masa mea are si cadita, cumva pe interior (nush cum sa explic), e de la Cam. Da' pana una-alta pune si ceva poze, cu lucrusoarele si cu tine aranjata
Simo27 - io am avut experinta EXTRAORDINAR de frumoasa a primei nasteri, pe care am avut-o normala, naturala dar cu epidurala. Sotu' a fost acolo, a filmat, eu am fost calma, am citi reviste de scandal..ce sa mai, mai mult m-a durut scoaterea maselei de minte. Acum sunt stresata ca bebele nu s-a intors si e posibil sa ajung la cezariana![]()
Sovi - ai grija cu dormitul pe spate! Stiu ca nu e prea bine pt bebe! Cat despre pana...las' ca nu se baga de seama. Ce nu face un viitor tatic pt mamicuta capricioasa. Acum e momentul sa ne exprimam cele mai ascunse dorinte![]()
Roxana
30 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
ariel_7000 spune:
seara buna fete dragi! am ajuns si eu acasa, dupa ce am "papat" un bidon de 500 ml de glucoza cu antibiotic in el. am facut up-grade, am trecut de la injectie la perfuzie, de la ser fiziologic la glucoza, dupa ce am bagat tot compartimentul de medicina materno-fetala al spitalului in sperieti. de 3 zile mi-a fost rau dupa fiecare adiministrare a antibioticului, vedeam negru cu puncte aurii:))) si apoi...."this is the end, my only friend" (na, ca am dat-o pe doors:))). azi dimineata a venit doctorita sa asiste in direct la reprezantatia mea si nu s-a intamplat nimic deosebit, asta dupa ce aseara asistenta ma ducea pe brate.... si nimic, m-am ridicat dupa 5 min., i-am zis ca sunt bine si.....buuuum, am picat pe pat. chiar daca ma place dr., mi-a dat vreo 2 palme si dupa ce mi-am revenit m-a pus sa-i zic simptomele...numai ca mi s-a facut si mai rau si am inceput sa dau la boboci..... mi-a facut rapid un test de glicemie si aveam 65!!! asa ca s-a decis ca ma va trata cele 3 sedinte care mi-au mai ramas cu glucoza la butoi cu antibiotic in el.
am fost in seara asta si mi-am luat "prajitura", a durat cam 1 ora si jumate, fata de 5 min. cat dura deobicei:)))), noroc ca a venit tata cu mine, ca pe sotz l-am fortat sa se duca la party-ul de Craciun de la firma. el voia sa vina cu mine, dar l-am ushuit,ca oricum nu avea voie cu mine in compartiment...
m-am simtit excelent! chiar mi-a placut si mai vreau:))) doza mea de fericire:))) mai am maine si scap.
alexoiul meu e tot tusitor si rosh' in gat, dar a cedat febra, a ajuns la 38 cel mult. dr. ei pediatra i-a dat ,ca deobicei, ospen.deja nu ma mai mira. ea da ospen si daca stranuta. am avut dubii daca sa-i dau sau ba. am vb si cu dr. mea gineco si mi-a zis sa ma feresc sa nu iau si eu, cu toate ca m-am expus cam mult....a zis ca daca e de natura bacteriana nu am nicio sansa sa contactez boala, ca sunt super antibiotizata, dar daca e de natura virala, e foarte posibil sa o iau, pt ca antibioticele nu au niciun efect asupra virusurilor.
dimineata am inceput sa tusesc si sa imi curga nasul, dar am bagat deja 4 fiole de oscillococcinum, 3 lingurite de stodal si cate o granula de eupatorium si belladona la fiecare ora si ma simt mult mai bine, parca nu mai am semne de raceala.
asa ca am tras concluzia ca e vb de o viroza, mai ales ca gatul alexutei era rosu, fara pete de puroi (cum se intampla la bacterioze) si nu i-am dat inca ospen. ii dau antitermice, vit. c si homeopate.oricum in seara asta era cu muuuult mai bine, doar ca e nervoasa, plictisita si maraita si sufera ca nu merge la gradi.
alexutza 4 ani si
21 +
Teodor Mihai
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
cu serviciul am avut shocul vietii mele!!! ieri m-a sunat sefa mea sa-mi zica ca s-a bagat pe card prima de Craciun, iar prima aceea de merit care si-o acordase ei si celor 2 colege, au decis sa o imparta la tot departamentul in mod egal, pt ca toate am muncit pe branci anul asta si ca toate suntem o echipa!!! era sa-mi cada telefonul din mana cand am auzit. mi-a mai zis ca imi va trimite si invitatia la petrecerea de Craciun de spat viitoare, impreuna cu banii, printr-o colega a mea tare draguta si saritoare.
azi m-a sunat iar sefa sa-mi zica ca mi-a luat si prima pt cadoul alexutei din partea institutiei si ca sa-i zic programarea concediului de odihna pt la anu' si ca pot sa mi-l iau linistita cand vreau, ca de azi mi-a vennit inlocuitoarea. mie de la personal si financiar mi-au zis,cand am intrebat acum vreo 2 luni, ca voi putea sa imi iau inainte de prenatal concediul de odihna pt la anul INTEGRAL, adica toate cele 28 de zile si ca mi se va acorda si prima de vacanta, numai ca institutia noastra nu acorda prima de nastere. mi-au zis ca nu se calculeaza la noi, zilele care revin la nr. de luni lucrate la anu'.
oricum, inainte sa-mi faca planificarea CO, am rugat-o pe sefa mea sa se mai intereseze ea la cele 2 departamente care se ocupa de asta, daca nu s-a schimbat nimic.....daca este asa (Doamne ajuta!) inseamna ca mai am de lucru doar 2 zile pe anul asta si inca 5 la anul si de pe 10 ianuarie voi ramane acasa!!!!
alexutza 4 ani si
21 +
Teodor Mihai
ariel_7000 spune:
am gasit pe forum un banc care m-a facut sa rad cu lacrimi:
Cadou de Craciun
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.
Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.
alexutza 4 ani si
21 +
Teodor Mihai
ramo_cata spune:
buna dimineata randunici....ura ura a nins si la noi....afara e super...m-am uitat pe geam si ninge in continuare....noi am fost f harnicuti azi,ne-am trezit de la 7....tati nostru n-a mai avut somn si ne-am trezit si noi...am papat si acum am intrat un picutz pe aici sa vedem ce face stolul pe o vreme asa de friguroasa...
livi-felicitari pt tot ce ai cumparat...pozici?pozici?!!abia astept sa vina perioada sa ma apuc si eu de cumparaturi si aranjat camera bebelului...
ariel-imi pare rau pt cele intamplate...f tare bancul...
somnoroase pasarele...hai fugutza fugutza pe crengutza inzapezita....
se pare ca azi sunt PRIMA... 

ramo26
+
22 sapt
ramo_cata spune:
Ninge, ninge, ninge-ncetisor
cade, cade cate-un fulgusor.
Hai copii la derdelus
Sa ne dam in sanius.
sper sa avem zapada si de craciun...e asa o atmosfera...
ramo26
+
22 sapt
mihutza11 spune:
Buna dimineaztaaaa!!!
iar ningeeee... 

... e de zapada de nu imi vine sa cred, am facut si doua poze cu telefonul, dar deseara le descarc acasuca ![]()
ma duc sa citesc si revin! 
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
ariel_7000 spune:
buna dimineata randunici! eu acum ma pregatesc sa ma duc la spital pt penultima doza. diseara termin! abia astept!
cum ma asteptam, am racit. am tusit toata noaptea, imi curge nasul si ma ustura gatul. asa ca Virusoiu m-a contaminat. febra inca nu am facut, dar iau preventiv paracetamol, stodal pt tuse, oscillo si eupatorium. poate scap doar cu o faza usoara. in general, cand racesc, o fac rau de tot! sper ca acum, ca am inceput sa iau bobite inca dinainte sa simt semne de raceala, sa scap ieftin.
haideti ca plec. ma simt ametita si am capul cat o banita, dar ma voi descurca eu:)))
alexutza 4 ani si
21 +
Teodor Mihai