Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

apropo de raceala...eu nu mai am nas...e o chestie care nu ma ajuta deloc la respirat si care curge intruna...imi vreau nasul inapoooooiiiiiiii.....

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-ma bucur pt tine ca o sa faci injectii la 8 ore...nu o sa te uitam ,o sa fim incontinuare alaturi de tine si micutza iulia....sa-ti dea d-zeu multa rabdare si increder si mult mult curaj..
simo27-eu am avut colul deschis si mi s-a facut cerclaj pe la 16 sapt....acum sunt bine,dar trebuie sa stau ,asa cum ti-am zis,la pat,sa nu fac efort,sa nu stau in frig,sa nu fac plimbari f lungi...etc...dar acum m-am obisnuit,mi-a fost greu la inceput...mai intrebat ce fac?uite pe crengutza...timpul trece mult mai repede decand am intrat in stol...butonez telecomanda,intru pe messenger mai vorbesc cu unul cu altul,citesc...bineinteles ca mai fac si cate o mancarica...repede repede nu le mai bibilesc cum faceam inainte...ascult muzica
kya-ai grija cu raceala asta afurisita,sa stai la patut si sa te refaci repede...
randunici bucurestence va invidiez...vreau si eu zapada...dar il vazui pe busu si zice ca o sa ninga si la noi la craiova...sic sic sic...
fetele racite ,fara nas si pe cele cu nas

ramo26+ 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, noi am fost 15 minute afara, pe la 6 jum, sa vada si Vladut fulgisorii, era super incantat, exclama si radea intr-una. Cam batea vantul, viscolea putin, dar mi-a placut si mie!

Vad ca mai multe randunele sunt racite, of nasul asta...si la mine e mare rau si infundat. Mi-am mai tras o limonada cu miere, mi-am facut intr-un pahar de juma de kil
Maria si Kya hai sa dovedim raceala! Sa plece cat mai repede de la noi!!

Mai fetelor, m-ati omorat si voi pe mine! Mie imi place mult sa gatesc si fac bunatati din placere, dar acum mai ales de pofta! Cum aud sau citesc pe la voi una-alta mi se face pofta si ma apuc si eu sa-mi fac

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mi-am schimbat si semnatura!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

ninge?si eu vreau....
cat va invidiez,eu nu am vazut zapada de vreo 3 ani.
ce frumos era acasa iarna de sarbatori,imi lipseste mult...as vrea sa fiu si eu acolo;poate la anul.
va pupic pe toate

diana_g 29+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna sara, frumoaselor, iaca si eu pe crenguta!!!
Am absentat cu scrisul de luni,dar v-am citit cuvant cu cuvant.

Pidana, Elevit merge sigur pe reteta gratuita pt gravide, are rest de plata, daca vrei iti calculez si iti spun.De retete gratuie beneficiaza numai gravidele cu venit lunar mai mic de 300 ron.

Simo, ai mare grija de tine

Naty, felicitari, si tot inainte cu tupeu!!

Sovi, tu chiar ai nevoie de, ai grija ce faci

Monica9, pentru maini si picioare umflate exista la farmacie, ceai diuretic pentru gravide, are dozaj special pt noi, la mine face minuni.

Marina, imi pare rau de ce ti se intampla, multa putere !!!!

Ioana, si eu mi-am luat carucior ca al tau , dar pentru bebite.Super fain, dar la al meu roata din fata e mobila!!

Nicol, pentru durerea de umeri , No-spa nu te va ajuta, este antispastic, analagezic care actioneaza doar asupra musculaturii netede, incearca cu Artrostop crema,Dr. Boici crema, sigure in timpul sarcinii, la mine functioneaza Artrostopul.

Mami, cat optimism si veselie, imi place de tine!!!!

Hai ca trimit msj sa nu-l pierd si-apoi mai revin sa va povestesc ce am mai facut sapt asta.

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Marti, mi-am facut toate analizele, am rezultatele intr-o sapt. , sapt asta am implinit 28 sapt si de la mine putere, m-am urcat in masina si m-am dus la Tg-mures sa-mi fac analizele, ca la noi in oras, mai bine nu.

Tot marti mi-am achizitionat urm: masa de infasat portocaliu cu crem de la Brevi, scaun (scoica ) de masina, carucior rosu cu gri cu 3 roti, trusoul pt noi nascuti din 13 piese, lenjerie pt patut, pernita si plapumioara, tot felul de hainte care mai de care mai dragute.
Sunt super incantata de achizitii, maine imi iau patutul si salteluta pt patut din cocos, cica e cel mai in trend la capitolul saltea de copii, si paturica cu carusel.

Tot maine mergem la CHRISTMAS PARTY, cu firma, va fi la Tg-mures, la un hotel de 5 stele, sper ca pe langa party vor fi si prime, o sa fac si poze cu burtoi, si vi le arat.

Luni am fost la coafor, m-am tuns si vopsit sa fiu fresh pt party.

Hai ca v-am inebunit cate am scris, maine si poimanine nu sunt pe crenguta , dar recuperez eu duminica!!!

Sa aveti grja de burtici si bebici,va , pe toate fetele !!!!Noapte buna!

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

PST! Liniste...cred ca scrie "fata verde un mesaj" !

Naty
ma bucur pt. tine ca te "ciuruie" mai rar! cred ca esti pe drumul cel bun! povesteste-ne ce ai face bun daca ai fii acasa...toti avem dreptul sa visam...

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Bon soir,randunele!
Eu am intrebat d-ra de vaccin antigripal si mi-a zis ca pot face fara probleme.Am retineri totusi...voi ati facut?
Ramo esti de-a mea!E u de o luna jum.am facut pasiune pt. gutui.In fiecare zi mananc gutui,si n-au fost zemoase mereu caci ce nu mi-a placut am facut dulceata si compot.Am incercat si cu alte fructe dar cand vad gutui parca-s magnetizata...Si de cate ori mananc bb-ul meu se bucura odata cu mine de aroma si gustul dulce acrisor al lor.Cred ca dupa ce voi naste nu voi mai pune-n viata mea gura pe gutui...
Teo inima sus ca veti trece voi peste acest impas.
MariaCu oscilococcinum am scapat si de stranut,lacrimat si mucarezi....

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfinoiu, GRESIT! iete nu intrasem sa scriu mesaj. Da m-ai provocat, asa ca am pianat putin macar sa iti zic asta
Mai ales ca nici cineva anume nu mai vrea sa imi cante

edit::
nu pot totusi sa nu le urez fetelor racitute insanatosire grabnica, tocmai a zis la tv ca circula un nou val de gripa. I-am zis randunoiului sa nu care cumva sa imi aduca, sa se pupe cu prezervativ cu lumea :))
Naty, lasa soro, nu te supara ca te-a mutat. Mai schimbi si tu decoru, mai afli o barfa fitzoasa, ne-o mai zici si noua... cuscra cu nora de nota 10!

eu am fo putin cam mohorata azi. l-am urnit pe randunoi sa merem dimineata in parc, si ce sa vezi... am ajuns acolo cu o mare pana. Ma simteam parca am facut-o eu cand i-am vazut fatza ca a trebuit sa schimbe roata la 7 am. Si ma doare stomacoiul de ieri, Imi trece doar daca ma culc pe spate si numai asa dorm de o vreme.

semnat: randuneaua total antivaccin

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput