Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

fetelor, tot mai acut am senzatia ca nu mai am efectiv nimic ce va povesti iar voi faceti atatea...
Azi m-a mutat in alt pavilion (pt ca cel vechi se va inchide de sarbatori), acolo unde sunt bebeii nou-nascuti si lauzele...Abia ma obisnuisem cu vechea locatie.Aici se discuta numai de uleiuri, umidificator de camerea pt bebe, caditza cu reglator de temperatura si sezlong, etc...Fitze.Sunt pacientele profului, pesemne nu departe de aici va veni si Andreea Marin peste vreo 7-10 zile la nascut, dar cica i-au facut rezerva cu jacuzzi...Cand am venit in salon m-a intrebat una daca sunt gravida, am zis "nu se vede??"
De azi fac injectii la 8 ore, aia mica ma pocneste ff constiincios cand vine ora inteparii.
Dragelor, de aici imi e si maai greu sa folosesc laptop-ul, probabil voi intra doar o data pe zi la voi, eventual si ca sa mai vad un DVD, please nu ma uitati, ma gandesc mereu la voi.(nici vorba sa-mi dea drumul inca, toti imi zic ca e mai bine asa dar sa-i vad in locul meu...)

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

RAMO,te felicit pentru statul la pat atata timp...esti tare!Tu ce problema ai? Tot cu colul? Ce faci,in afara de a te muta pe o parte si alta,cum iti "petreci"timpul?Ca eu am terminat telecomanda de atata fatait si am citit pana am ametit!Te

SIMONETTE,sa sti ca atunci cand o sa ai dureri mari(si stiu prea bine ce spun,ca am trecut prin asa ceva) o sa iti doresti cezariana!Ca eu pe la sfarsitul travaliulul ma gandeam(de fapt,ma rugam) sa se intoarca bebele ,sa ma duca sa-mi faca cezariana...si daca te uiti pe Zone Reality,iti dai seama ce "frumos" e sa nasti normal!Ca eu una ,nu mai vreau sa trec prin asa ceva...si ,acum cu atat mai mult cu cat am problema asta cu colul,si o sa mi se faca cezariana,deoarece mai vreau un bebe (nu am renuntat la "idee") si ar fi prea traumatizat colul prin nastere naturala!Oricum,e decizia ta,si sper sa fie asa cum iti doresti!

NICOLETA,multa sanatate si stai la caldurica!

Simo,mamica lui DAVID,28+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty sunt alaturi de tine, iubita! curaj! incearca sa treci peste senzatia de deprimare pe care o simti...si eu m-am simtit ingrozitor cat am stat in spital...chiar sotul meu se gandea sa-mi cumpere laptop, ca sa am ocupatie... te si ai grija de tine!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

... sunt si eu pe aici, dar lipsita de orice vlaga...

Am raaaciiiit! si abia mai pot! ma doare gatul rau de tot, am nasul infundat de abia mai respir, ma ustura, .... OF! Pana acum am tot zacut prin pat, de aia nici nu am mai reusit sa scriu, m-am limitat doar la a va citi.

Roxana, eu oscilez inca intre Cord Blood Center si Biogenis.

Dragelor, ati vazut ce ninge afara???

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, pe aici multe mamici au semnat cu ei, se pare ca ar fi f convenabil din multe pdvd, banii cica se dau dupa recoltarea la nastere si se poate si in 4 rate, cred ca si eu la ei ma voi adresa dar mult mai tarziu, sunt inca prea speriata ca sa fac orice plan...

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,cum ai luat legatura cu cei de la Cord Blood Center?Pe net sau i-ai sunat?Ca si eu as vrea sa inchei un contract cu ei!te

Simo,mamica lui DAVID,28+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce frumos
In sfarsit si la noooooiiiii!!!!!

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty, hai scumpa, capul sus! Imi dau seama ca treci printr-o perioada foarte grea. Chiar nu estimeaza cam cand iti vor da drumul acasa?

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am sunat la numerele de telefon afisate pe site-ul lor. AM mai pus ceva intrebari, ca voiam sa fiu lamurita si le-am dat adresa sa-mi trimita contractele. Dupa 2 zile (adica azi) mi-au sosit contractele. Dupa ce le primesc semnate am inteles ca imi trimit kit-ul de prelevare, tot prin curierat rapid. Voiam sa fiu eu linistita ca-l am in casa...nu se stie niciodata cand se intampla MINUNEA!!

Roxana 30 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Kya - chiar ma intrebam ce-i cu burtica ta rotunjoara...nu te-am mai vazut pe aici. SI acum zici ca esti racita! Insanatosire grabnica!
Si ai mei baieti (tati si Cata) sunt raciti si asa mi-e frica sa nu racesc si eu...

Naty - hai sa speram ca-ti vor da drumul acasa de Craciun...Auzi, ce zici, avem vreo sansa sa nastem si noi si sa fim gazduite prin jacuzzi-ul fitoasei?

Roxana 30 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput