Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

MAAAAAAAAOOOOOOOOOAMA, sunt membru incepator de azi, SUUUUUUUUUUUPER!!!!

AM PUS POZICILE, astept pareri!!!

toate randunicile!!!

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut poozele si m-am topit...
Apropo de hainute, aici in Giulesti sunt zilnic 2-3 femei care vin cu sacul de lucrusoare de imbracat, paturi, port-bebeuri, etc si ZAU ca arata super, sunt de calitate si la preturi net inferioare la ce gasesti in oras.Normal insa, sunt doar pt nou-nascuti, n-am putut lua nimic finutuluimeu; care saracutul a fost la spital pt ca a facut o inflamatie la putzisoara. CHIAR, sa va zic o chestie care poate v-ar soca: eu daca ar fi fost sa am baiat, categoric as fi vrut sa-l circumcid, din motive de igiena. Ce parere aveti, soacre mari??

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, si eu m-am gandit la asta, tot din motive de igiena. tu stii daca se poate taia inca din maternitate?
Sfarcurile mele sunt mult prea sensibile sa le frec! sa le presez putin mai pot, altfel no way...

Livi, ti-am admirat puzderia de lucrusoare

Si uitasem sa transmit complimente Ursulicii &dansatorul :)) ce m-am amuzat de miscarile din burtic!

Giani

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineatza!
Si eu sunt pt circumcizie 99%! Numai sa am ce sa tai ca inca nu stiu ce am in burta.

Weekend placut cat mai este! .

Dana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

banc:
In spital se afla un pacient grav bolnav.

Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si

abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele

ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier.

Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe

seama d-voastra."

Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste.

In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"

"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel

de femeie."

Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu

rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau.

In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta

diferenta de pret?"

Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti

costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

alexutza 4 ani si 23 +Teodor Mihai
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 29+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna dragi randunici! eu am facut noapte alba. a reusit gripa sa ma puna la pamant! a inceput incetisor, tiptil de joi seara, iar vineri seara, cand m-am dus la ultima doza de antibiotic, eram la pamant deja! aveam febra, 38.5 grade, nu am lasat-o sa mai creasca, ca ma gandeam ca-l fierb pe Teo in burtica. asistenta, o dulcica, mi-a facut si un algocalmin, cand m-a vazut in ce hal eram si s-a oferit sa stea cu mine pana dimineata, dar am vrut acasa, in patutul meu si in dezastrul din casa mea! cred ca voi avea cel mai dezordonat Craciun de pana acum. nu am facut pic de curatenie....las' ca fac bradutul la mama, sa nu se sperie Mosul si mai aduca ceva daruri:)))
ca sa fie viata mea mai roz, am constatat ca ma durea mana rau de toooot si se umfla, am chemat asistenta si mi-a scos branula, care iesise din vena si o luase pe aratura si mi-a montat alta . eram atat de ciuruita, incat ma temeam sa beau si apa sa nu iasa prin gaurele, ca la desene animate:)) oricum am scapat, deocamdata, astept sa repet analiza joi, sa vedem daca au crapat carcaiasii.
si de vineri seara pana la momentul prezent am tinut-o numai in tuse, febra si nas cimentat....azi noapte am reusit sa dorm intre 3 si 4, apoi m-a trezit tusea si m-am chinuit pana la 7 sa adorm, cand m-am saturat sa ma tot plimb din pat pe fotoliu (aveam sanzatia ca daca dorm in fund nu mai tusesc...aiurea!), cand am intrat pe net sa caut remedii de combatere a tusei (in afara de siropul de pin, stodal - din care am inghitit aproape cate o sticla din fiecare)....si am descoperit ceva, care pe moment mi-a facut bine. mai testam! decoct de ceapa, dau si reteta, ca sa nu se chinuie si alte fete sa o caute la 7 dimi pe net:))). 2 cepe medii se curata de foaia exterioara, se spala bine cu burtetele si se taie sferturi. se pun la fiert in 2 cani de apa si se lasa cam 10 -15 min, apoi se lasa la racit si cand e caldut se amesteca cu miere si lamaie. pe mine m-a ajutat si mi-am mai facut o cana acum...
cat despre nas, mi-am turnat toata marea in el, chiar un ocean si degeaba, asa ca am coborat la farmacie si mi-am luat olynth pt copii, pe care l-am super diluat cu ser fiziologic si sa ma ierte Teo, dar nu se mai putea altfel. dr. mea a zis ca 2 fasuri pe zi nu au ce strica, dar sa nu depasesc 5 zile.
eu ma speriasem tare cand am fost al spital ca asistenta m-a intrebat daca nu ma doare burta, daca nu am contractii de la tusea asta...slava Domnului nu am! dar am luat si cate 1 no spa preventiv. oricum teo e necajit "si-mi bate in teava" ca il deranjez de la somnic.
va pup si ma duc sa incerc sa dorm, ca dupa 1 ora de somn azi noapte si 1 dimineata vad cam dublu.

alexutza 4 ani si 23 +Teodor Mihai
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

somn usor, Ariel! sper sa te simti mai bine cat mai repede

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 29+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

am si eu 2 intrebari si sper sa ma ajutati ca de fiecare data.

1. mie mi-a spus dr. ca in perioada 21-26 ianuarie sa-mi fac programare pentru prima eco morfo-fetala. Eu in perioada aia voi avea 11 saptamani jumate si pe 24 ianuarie fac 12 saptamani. Eu am inteles ca prima eco morfo-fetala se face intre 12-14 saptamani.Intrebare : voi intre ce saptamani ati facut prima eco morfo-fetala ? Oare e ok asa cum a calculat dr. mea sau o fi gresit calculul ?

2. nr. de telefon pe care mi l-a dat sa-mi fac programare la dr. Iosup Danut este 0724.464646....dar nu stie exact daca este 0724 sau 0742. Va rog sa-mi spuneti voi care stiti care este numarul corect.

Multumesc anticipat si va pup dulce pe toate.

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Zoze doar ieri dimineata a fulguit putin ...si atat.S-a topit,ne-am bucurat doar de fulgii din aer
ursuleata miscaretul tau e fortos!sa vezi cum imi face si mie burtavaluri,valuri.
NatySanatate colegei de camera si bine ca o muta pe asistenta cea recalcitranta.Asa sunt unele de zici ca nu au inima.
Fetelor se poate naste usor si la varsta inaintata,de ex.prietena mea a nascut la 37 ani in 4 ore repede.iar eu in schimb m-am chinuit de mi-au iesit ochii.Depinde de organism.de dr. asta este nu avem de unde sa stim,e loterie.De aceea eu m-am hotarat la cezariana cu toate ca mi se spune ca la a doua sarcina va fi mai usor.
Giani la recuperare randunico dupa dantuiala!
bubu baga mama oscilococcinum!Dulcic Vladutu tau
lyvy sa-ti fie de bine petrecerea si sa va bucurati de cele cumparate.Mi-a placut foarte mult patutul
Sovi Naty si eu m-am gandit la circumcizie dar sa mai treaca ceva timp dupa nastere caci si asa vor fi probleme cu acomodarea extrauterina,colici,buricut daca-i mai fac si la putzica rana...
ariel imi pare rau pt. tine ca ai racit asa rau.Multa sanatate!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput